Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jimi1984

1.Menü.ml dosyası telefonda menü görünümünü mü değiştiriyor?
    2.hangi kısmına atıyoruz :)

Şu zamana kadar sadece Cam Driver ve Akustik birde Flash tema atmıştım(onlarıda burdan öğrendim tekrar teşekkür ederim)... Menü.ml nedir ? Bilmiyorum : )

Menu.ml dosyaları menü ikonlarını ve yerlerini değiştirebiliyor.

Örnek benimki:

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

tpa-present-system-menu kısmına atılıyor. Yalnız dikkatli at yoksa benim gibi ilk başlarda alarmsız kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİRENOM -- 28 Kasım 2008; 21:10:51 >

• teşekkür ederim direnom : )

biraz bakim bi örnek falan : )

Alarm önemli değil zaten otomatikte her sabah 6:30 da çalıyor : ) ...
  • evveeettt.bende geldim aranızak790 bölümünde öğrendiklerimi burda yeni şeyler de ekleyerek k660'ımı dehşet bi cihaz yapıcamherkese teşekkürler.özellikle tolyo ve seguru arkadaşlarımıza

işler iyi gidiyor şuan:)
  • öncelikle herkeze emeği için bol teşekkürler benimde k850i telefonum var benim merak ettiğim forumda aradım ama bulamıyorum bu programı nasıl kullancam benim istediğim şey kamera driverlerini değiştirmek mesela c902 nin kamera özelliklerini k850i ye aktarabilirmiyiz hani şu yüz tanıma özelliği felan yardımcı olabilecek ustadlara şimdiden teşekkürler
  • @çılgınlar hoş geldin arkadaşım.

@rigel55 bu programı nasıl kullancam derken tam olarak neyi kastettin bilmiyorum ama zaten bu konunun en başında nasıl kullanılacağını anlattım! çok ta basit zaten. kamera driver ınıda değiştirebilirsin ama C902 deki değişik özellikleri ekleyemezsin onlar sadece camdriverla alakalı değil yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 25 Kasım 2008; 15:56:24 >
  • tolyo ustam çok teşekkür ederim anlaşıldı c902 almak şart oldu o zaman bond filminde çok güzel reklamını yapmış adamlar valla hasta oldum sadece o özellik için telefona bu programla müdahale edecektim ama olmuyormuş sağlık olsun napalım
  • quote:

rigel55

tolyo ustam çok teşekkür ederim anlaşıldı c902 almak şart oldu o zaman bond filminde çok güzel reklamını yapmış adamlar valla hasta oldum sadece o özellik için telefona bu programla müdahale edecektim ama olmuyormuş sağlık olsun napalım

rica ederim arkadaşım. ama bence o özellik o kaarda gerekli değil. yani olmasada olur demek istiyorum. K850i varken C902 almak bence pek mantıklı değil. eğer değiştireceksen illa bence C905 i bekle yada LG Renoir çıkacak yakında onuda tavsiye ederim bence 8MP lerin en iyisi Renoir.
  • deneyimine dayanan tavsiyelerini önemseyerek bir seçim yapacağım ustam saol tekrardan
  • hoş buldum teşekkürlercam driver,acustic,font(en sevdiğim simpsons'u) attım şuan ve çok memnunum.

Bir sorum olacak; topse/ru'dan mega patch yükledim.bunları atabilir miyim yoksa setool box mu lazım?atabilirsem nasıl atarım.quick acces patch gibi bişey mi yapacaz?yoksa henüz free olanları çıkmadı ya da yapım aşamasında mı?

Teşekkürler
  • quote:

rigel55

deneyimine dayanan tavsiyelerini önemseyerek bir seçim yapacağım ustam saol tekrardan

estağfirullah dostum ne demek rica ederim.
  • quote:

CILGINLAR

hoş buldum teşekkürlercam driver,acustic,font(en sevdiğim simpsons'u) attım şuan ve çok memnunum.

Bir sorum olacak; topse/ru'dan mega patch yükledim.bunları atabilir miyim yoksa setool box mu lazım?atabilirsem nasıl atarım.quick acces patch gibi bişey mi yapacaz?yoksa henüz free olanları çıkmadı ya da yapım aşamasında mı?

Teşekkürler

dostum bildiğim kadarıyla A2 tellere daha patch çıkmadı! senin indirdiğin mega pack olmasın?
    eğer mega pack indirdiysen onları ayrı ayrı adreslerine A2 uploader la atman gerekir.
    eğer indirdiğin mega pack değilde mega patch se burda bi paylaşırsan durumu anlarız. yani A2 lere henüz patch çıkmadığı için A2 uploader patch yapmaya yarıyormu yaramıyormu bilmiyoruz...

• evet mega pack olacak2tane indirmiştim k660 için olan.birinde sadece dosyalar vardı.ötekinde ise nereye atılacağı klasörlenmiş.gözümden kaçmış.hemen deniyorum.bu arada menu icon'u da hallettim
  • quote:

farukkk

opera mini 4.2 versiyonu çıktı

http://www.4shared.com/file/73194355/2ca209e1/opera-mini-4213216-advanced-tr.html tıkla indir

teşekkürler faruk.
  • ya arkadaşlar customu değiştirdim sonra seus a girdiğimizde bu çıktı:(:(

c-asia custom u nerden bulacağım:(:(

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader
  • arkadaşlar belki olur diye telefonu tümden fabrika ayarlarına döndüm

menü yok hiçbişi yok sadece başlangıç sony ericsson resmi çıkıyo sonra beyaz sayfa başka yok

bi yardımcı olabilirmisiniz

yeni yazılım atacağım ama seus görmüyor

kkclient le nasıl atılacak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

arkadaşlar belki olur diye telefonu tümden fabrika ayarlarına döndüm

menü yok hiçbişi yok sadece başlangıç sony ericsson resmi çıkıyo sonra beyaz sayfa başka yok

bi yardımcı olabilirmisiniz

yeni yazılım atacağım ama seus görmüyor

kkclient le nasıl atılacak???

sedat kulankendi A2 lerde çalışmıyo malesef. seus la yapmaya çalış olmazsa A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir. ayrıca sadece custom değiştirmekle türkçe olmaz tel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 27 Kasım 2008; 23:43:17 >
  • Merhaba Paylasimci Arkadas Cok Tsk ederim..inanki bu büyük bir paylasim ve emege harbiden tsk edilir..

Pek Fazla Telefon Kulanmasini Bilmezken simdi telefonun icine giriom

Arkadaslar Yada Arkadaslarim...

Ben Bu programlari indiriom Ama Malesef tam olarak nereye atacagimi bilemiyorum biri soliye bilirmi hangisini nasil nereye aticaz...

Birde dielim ben biseyler sildim ve geri alamadim yada nasil alicam a2uploader geri almak icin kopyalama yada yedekleme varmi biri aciklik getirirse cok memnun olurum

Mesela Ben telefonun iconlarini degismek istiyorum ve telefon logosu yerine logomu koymak istiom..??vs vs bunun gibi seyler

Yardimlarinizdan dolayi simdidedn herkese tsk ederimm

Biri Kisaca Bana Bunlari nasil atacagimi solerse yada kitapcik gibi bisey varsa elinde paylasirsa memnun olurum

PAYLASIMCI VE EMEGI GECEN BUTUN ARKADASLARA COK AMA COK TSK EDERIM SAYENIZDE BISEYLE OGRENDIK......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL27 -- 28 Kasım 2008; 3:31:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AsiL27

Merhaba Paylasimci Arkadas Cok Tsk ederim..inanki bu büyük bir paylasim ve emege harbiden tsk edilir..

Pek Fazla Telefon Kulanmasini Bilmezken simdi telefonun icine giriom

Arkadaslar Yada Arkadaslarim...

Ben Bu programlari indiriom Ama Malesef tam olarak nereye atacagimi bilemiyorum biri soliye bilirmi hangisini nasil nereye aticaz...

Birde dielim ben biseyler sildim ve geri alamadim yada nasil alicam a2uploader geri almak icin kopyalama yada yedekleme varmi biri aciklik getirirse cok memnun olurum

Mesela Ben telefonun iconlarini degismek istiyorum ve telefon logosu yerine logomu koymak istiom..??vs vs bunun gibi seyler

Yardimlarinizdan dolayi simdidedn herkese tsk ederimm

Biri Kisaca Bana Bunlari nasil atacagimi solerse yada kitapcik gibi bisey varsa elinde paylasirsa memnun olurum

PAYLASIMCI VE EMEGI GECEN BUTUN ARKADASLARA COK AMA COK TSK EDERIM SAYENIZDE BISEYLE OGRENDIK......

rica ederim arkadaşım zevk alarak paylaşıyoruz. neyi nereye atman gerektiğini zamanla öğrenirsin biraz tecrübe işi yani. ben genelde kullanacağın şeyleri buraya yazayım daha fazlasını zamanla öğrenirsin zaten.

camdriver=) ifs/settings/camera
    acoustic=) ifs/settings/acoustic
    flash tema=)swf ler= tpa/preset/system/desktop/flash
    thm ler=diğer normal temaların yanına
    menü=) tpa/preset/system/menu
    kamera shutter=)tpa/preset/system/sound
    font=) tpa/preset/system/fonts

A2 uploader la yedekleme yapılamıyor malesef yani sildiğin şeyleri tekrar kendin yüklemen gerekecek.

telefonun iconlarını değiştirmekten menü iconlarını kastediyorsan başka bi menü yüklemen yeterli yada flash temaylada yapabilirsin. ama logonun(operatör logosu) yerine kendi logonu koyamazsın bildiğim kadarıyla o iş layoutla ilgili olduğu için layout düzenlenmesi lazım...

• quote:

sedat kulankendi A2 lerde çalışmıyo malesef. seus la yapmaya çalış olmazsa A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir. ayrıca sadece custom değiştirmekle türkçe olmaz tel.

olmuyor kaldım öyle telefonsuz
    sadece custom yhahepsini denedim display felan

custom un kodunuda bilmiyorum 120*-**** felan diye bilsem customu ona göre ayarlayıp seus da görmesini saglayabilirim belki

peki telefonculan k660 a yazılım atabilirler mi yoksa servise mi gödereyim?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.