Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap icin tsk ederim...telefonumda dun bir kac degisiklik yaptim mesela yai stilini degistim ve..ve..ses yukselisi icin 2 program ati guzelde oldu..ses guzel oldu ama az ses gelio kulakliga..bunu hangi programla duzelte bilirim yuksek ciksin die..ve..benim tel Cid 52 baktigim kadariyla..almanyadan aldim almanyada kaliorum.,,bazen forumlari okudugumda bir cok kisinin telefonu CId53..ama neyse benimkiler yukledigim bir cok seyi kabul eti...

Dedigim gibi kardes....simdi yanlislikla ben dielim telefonu cokertim yada ise yaricak bisey sildim ve tekrar geri almam gerekio ne yapmam lazimm

KK programiyla telefonu tanitmaya calisiom ama uptade dio 100/99 oluo hata veri sonra ok diom KK setup silio anlamadim tam olarak ..??

Simdiden Yardim icin tsk ederim

Son olarak bu cam driver ve focus programlarini degiseyimi dahami iyidir yada bunlarin icinde hangilerini bana tavsiye edersiniz telefonu guzelestirmem icin

Logo degismek istedigimi solemistim mesela benim logoda tr telsim yaziyodu yada vodafone ama ben simdi ornek AsiL27 yapmak istim nasil yapa bilirim biri anlara bilirim

• @tolyo büyüksün kardeşim!

senin sayende teli kullanabiliyorum artık hani sen hatırlatmıştın ya "A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir" baktım fabrika ayarlarından sonra layout klasöründe 1 tek dosya yok!!Hemen yükledim .Açınca hele şükür !Açıldı ve kullanabiliyorum türkçe ve diğer orginal dilleri olarak ....

yalnız hala SEUS görmüyor custom değişik olduğu için editledim ama yine foss.Servis yapsın banane onlarda vardır artık k660 customu

ha bide customdan kaynaklanan internet menüsü gitmiş Bridge diye menü gelmiş onun yerine bir yere bağlanıyor.İconu felan değişik.

-ama yine fabrika ayarlarına dönünce layout klasörüde siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 28 Kasım 2008; 18:26:47 >

• quote:

AsiL27

Cevap icin tsk ederim...telefonumda dun bir kac degisiklik yaptim mesela yai stilini degistim ve..ve..ses yukselisi icin 2 program ati guzelde oldu..ses guzel oldu ama az ses gelio kulakliga..bunu hangi programla duzelte bilirim yuksek ciksin die..ve..benim tel Cid 52 baktigim kadariyla..almanyadan aldim almanyada kaliorum.,,bazen forumlari okudugumda bir cok kisinin telefonu CId53..ama neyse benimkiler yukledigim bir cok seyi kabul eti...

Dedigim gibi kardes....simdi yanlislikla ben dielim telefonu cokertim yada ise yaricak bisey sildim ve tekrar geri almam gerekio ne yapmam lazimm

KK programiyla telefonu tanitmaya calisiom ama uptade dio 100/99 oluo hata veri sonra ok diom KK setup silio anlamadim tam olarak ..??

Simdiden Yardim icin tsk ederim

Son olarak bu cam driver ve focus programlarini degiseyimi dahami iyidir yada bunlarin icinde hangilerini bana tavsiye edersiniz telefonu guzelestirmem icin

Logo degismek istedigimi solemistim mesela benim logoda tr telsim yaziyodu yada vodafone ama ben simdi ornek AsiL27 yapmak istim nasil yapa bilirim biri anlara bilirim

dostum A2 uploader yedekleme yapmadığı için dikkatli kullanman lazım yani gerekmedikçe dosya silme!
    KK programı A2 lerde çalışmıyo malesef şimdilik A2 teller için sadece A2 uploader var(free olarak).

camdriver olarakta msn de söylemiştim zaten şu anda strong v1.1 en iyisi deneyerek anlayabilirsin zaten.

logo işide dediğim gibi operatör logosunun yerine istediğin yazıyı yazmak için layout düzenlemek gerekir ondan da be pek anlamıyorum...

quote:

se(dd)at

@tolyo büyüksün kardeşim!

senin sayende teli kullanabiliyorum artık hani sen hatırlatmıştın ya "A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir" baktım fabrika ayarlarından sonra layout klasöründe 1 tek dosya yok!!Hemen yükledim .Açınca hele şükür !Açıldı ve kullanabiliyorum türkçe ve diğer orginal dilleri olarak ....

yalnız hala SEUS görmüyor custom değişik olduğu için editledim ama yine foss.Servis yapsın banane onlarda vardır artık k660 customu

ha bide customdan kaynaklanan internet menüsü gitmiş Bridge diye menü gelmiş onun yerine bir yere bağlanıyor.İconu felan değişik.

-ama yine fabrika ayarlarına dönünce layout klasörüde siliniyor

rica ederim kardeşim ne demek yardımım olduysa sevindim...

• Öncelikle teşekkür ederim emeklerin için.
    Flash menü olayı çok hoş ama bazılarında menü İngilizce hatta Rusça olanlar bile var Bunu Türkçeleştirmenin bir yolu yok mu?
  • quote:

NS_85

Öncelikle teşekkür ederim emeklerin için.
    Flash menü olayı çok hoş ama bazılarında menü İngilizce hatta Rusça olanlar bile var Bunu Türkçeleştirmenin bir yolu yok mu?

arkadaşım onları türkçe yapmak için swf dosyalarını düzenlemek gerekir. ama malesef ben o işten pek anlamıyorum. eğer anlayan varsa burda paylaşsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bixked

Merhabalar,
    Forumda a2 uploader bölümünü takip ediyorum..
    Program yayımlanmış kullanımın basit olduğundan bahsediliyor..

Yaptığım işlemler, Telefon Sarjı tam dolu.
    USB kablosu takılı ve C'ye basılı tutunuyorum..

Fakat Kablo takılır takılmaz, cihaz otomatik veri depolamaya geçiyor..
    Usb disk olarak tanıyor..

a2 Uploader programı da telefonu görmüyor..

Bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

telefonu kapalı şekilde c tuşuna basarak bağlayacaksın sorunlarını ana konusna sorabilirsin
    konu kirliliği olmaması açısından konuyu kilitliyorum

Açtığım başlıktan alıntı yaparak ekliyorum..

Telefon Kapalı ve USB'ye bağlandığında otomatik yığın depolamaya geçiyor..
    C ye basamıyorum..

• arkadaşlar ben C ye basıp telefonu usb ile bağladığım zaman SCEM mi SECM download boyle bir şey beliriyor ve yazılımı arama menüsüne geliyor daha sonra yazılımı arattığımda bulunamadı deyip hiç bir şey olmuyor ne yapabilirim ? telefonum w910i
  • ilginç sorunlarla karşılaşıyoruz : )
    Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bixked

quote:

Telefon Kapalı ve USB'ye bağlandığında otomatik yığın depolamaya geçiyor..
    C ye basamıyorum..

arkadaşım telefonu c ye basılı tutarak usb ye bağlıyıcaksın. o şekildede olmuyorsa 5 e basılı tutarak dene bazı cihazlarda bu şekilde oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85

arkadaşlar ben C ye basıp telefonu usb ile bağladığım zaman SCEM mi SECM download boyle bir şey beliriyor ve yazılımı arama menüsüne geliyor daha sonra yazılımı arattığımda bulunamadı deyip hiç bir şey olmuyor ne yapabilirim ? telefonum w910i

usb sürücüsü yüklenmemiş, telefonun cd sini bilgisayara takıp telefonu c tuşunu basılı tutarak bağla sürücü otomatik olarak cd den yüklenecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

quote:

arkadaşlar ben C ye basıp telefonu usb ile bağladığım zaman SCEM mi SECM download boyle bir şey beliriyor ve yazılımı arama menüsüne geliyor daha sonra yazılımı arattığımda bulunamadı deyip hiç bir şey olmuyor ne yapabilirim ? telefonum w910i

usb sürücüsü yüklenmemiş, telefonun cd sini bilgisayara takıp telefonu c tuşunu basılı tutarak bağla sürücü otomatik olarak cd den yüklenecektir.

oldu dostum ben bu işlerde yeniyim şimdi flash tema attım fakat onları telefonda göremiyorum nerede acaba bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

quote:

sedat kulankendi A2 lerde çalışmıyo malesef. seus la yapmaya çalış olmazsa A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir. ayrıca sadece custom değiştirmekle türkçe olmaz tel.

olmuyor kaldım öyle telefonsuz
    sadece custom yhahepsini denedim display felan

custom un kodunuda bilmiyorum 120*-**** felan diye bilsem customu ona göre ayarlayıp seus da görmesini saglayabilirim belki

peki telefonculan k660 a yazılım atabilirler mi yoksa servise mi gödereyim?

Benim konumdan yeni eklediğim kulankendiyi deneyebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

quote:

sedat kulankendi A2 lerde çalışmıyo malesef. seus la yapmaya çalış olmazsa A2 uploaderla dispdriver ve orj. menu.ml at belki düzelir. ayrıca sadece custom değiştirmekle türkçe olmaz tel.

olmuyor kaldım öyle telefonsuz
    sadece custom yhahepsini denedim display felan

custom un kodunuda bilmiyorum 120*-**** felan diye bilsem customu ona göre ayarlayıp seus da görmesini saglayabilirim belki

peki telefonculan k660 a yazılım atabilirler mi yoksa servise mi gödereyim?

Benim konumdan yeni eklediğim kulankendiyi deneyebilirsin.

sorunumu çözdüm!

ilk olarak k660_R1FA030_FS dosyasını indirdim.
    Read3150 programıyla klasör haline getirdim.
    Sonra k660_TURKEY custom ve DEFAULT dosyasını zar zor buldum.

hepsini tekrar a2uploader da yükledim.
    Tekrar olmadı SEUS güncelleyemiyordu

baktım ne eksik diye BOOT,SYSTEM,TPA,IFS de SYS VAR ORDAKİ gdfs lerin hepsini yükledim..Açınca sorun çözüldü SEUS artık görüyor.

OHH ŞÜKÜR!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

quote:

oldu dostum ben bu işlerde yeniyim şimdi flash tema attım fakat onları telefonda göremiyorum nerede acaba bunlar

konuyu takip etmiyosun galiba.

@tolyo dan alıntıdır.
    camdriver=) ifs/settings/camera
    acoustic=) ifs/settings/acoustic
    flash tema=)swf ler= tpa/preset/system/desktop/flash
    thm ler=diğer normal temaların yanına (hafıza kartına)
    menü=) tpa/preset/system/menu
    kamera shutter=)tpa/preset/system/sound
    font=) tpa/preset/system/fonts

telefonuna uyumlu olan dosyaları yukarda gösterilen hedeflere atacaksın.

• biraz araştırınca anladım kardeşim sorun halloldu
  • Selamlar herkese;

yeni üyeyim fakat bu forumu k850i çıktığından beri takip ediyorum, eylül ayındada bir k850i aldım hemen güncelledim, 2 resim çektim ve flaşı yandı :) 28 iş günü garantide kaldı bir flaşı değişmek için :) sonunda bir şekilde geçen hafta elime ulaştı telefon.

Neyse kısa kesersek, telefonun makro ve diğer çekimleri bulanık, birazdan bu mesajı düzenleyip koyucam resimleri, acaba benimmi beklentilerim yüksek gerçekten bir sorun varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu arada, şuanki cam driver Snapshot 2,8 hepsini denedim netlik konusunda bir fark yok biraz daha renkli çekiyor bazıları ama yine bulanık.

Tüm modlar otomatikte

http://img399.imageshack.us/img399/2022/dsc00149ao8.jpg

http://img57.imageshack.us/img57/1406/dsc00139ql0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zett89 -- 2 Aralık 2008; 11:14:33 >

• arkadaşlar w910i kullanıcısıyım bnmle dosyalarını paylaşacak artı bu uploader olayını detaylarıyla anlatacak kişilerin özelden bnmle iletişime geçmeleri rica olunur. şimdiden ilgilenenlere tşkler;)
  • quote:

zett89

Selamlar herkese;

yeni üyeyim fakat bu forumu k850i çıktığından beri takip ediyorum, eylül ayındada bir k850i aldım hemen güncelledim, 2 resim çektim ve flaşı yandı :) 28 iş günü garantide kaldı bir flaşı değişmek için :) sonunda bir şekilde geçen hafta elime ulaştı telefon.

Neyse kısa kesersek, telefonun makro ve diğer çekimleri bulanık, birazdan bu mesajı düzenleyip koyucam resimleri, acaba benimmi beklentilerim yüksek gerçekten bir sorun varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu arada, şuanki cam driver Snapshot 2,8 hepsini denedim netlik konusunda bir fark yok biraz daha renkli çekiyor bazıları ama yine bulanık.

Tüm modlar otomatikte

http://img399.imageshack.us/img399/2022/dsc00149ao8.jpg

http://img57.imageshack.us/img57/1406/dsc00139ql0.jpg

arkadaşım koyduğun fotolardaki bulanıklık titretmeden olmuş gibi duruyo sanki! mümkün olduğu kadar titretmeden çekmeye çalış. eğer hiç titretmediğin halde yinede bulanık çekiyorsa kameranda sorun olabilir. dediğim gibi bi de sabit bi yere koyda çek fotoları bakalım fark olacakmı...

• @tolyo

Şimdiki resimleri telefonu sabitleyerek çektim, yine bütün modlar otomatik.
    Bu sever cam driver "k850 Camdriver v3.7 Modded by Strong BETA_2"

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

• quote:

zett89

@tolyo

Şimdiki resimleri telefonu sabitleyerek çektim, yine bütün modlar otomatik.
    Bu sever cam driver "k850 Camdriver v3.7 Modded by Strong BETA_2"

özelden yanıtlandı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.