çok teşekkür ederim çok aradım sizin sayenizde oldu beni büyük masraftan kurtardınız iyi akşamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: dj_racon
çok teşekkür ederim çok aradım sizin sayenizde oldu beni büyük masraftan kurtardınız iyi akşamlar...
yapabildiğine sevindim
Bide bunlar için para mı vereceksiniz allah ın aşına ya Sony Ericsson telefonlarının tüm bilgileri yıllar önce çıktı ortaya kendiniz yayıla yayıla evde yapın
Arkadaşlar,ben telefonuma (K850i) ilk defa cam.driver atmak istiyorum ilk önce hangi programı indirmem lazım.A2 uploader deniyor ama benim gördüğüm kadarıyla A2 uploader A2 uploader RWF A2 uploader RWF2
hangisini kullanacam.Ayrıca telefona başka program yüklemem gereklimi cam.driver atabilmek için,patch gibi felan...
quote:
Orijinalden alıntı: eltonightvan
Arkadaşlar,ben telefonuma (K850i) ilk defa cam.driver atmak istiyorum ilk önce hangi programı indirmem lazım.A2 uploader deniyor ama benim gördüğüm kadarıyla A2 uploader A2 uploader RWF A2 uploader RWF2
hangisini kullanacam.Ayrıca telefona başka program yüklemem gereklimi cam.driver atabilmek için,patch gibi felan...
Arkadaşım şu an ilk sayfada zaten sadece A2 uploader RWF2 var diğerlerini kaldırdım daha neyini soruyorsun?
arkadaşalar benim W890i ye acoustic attım. kulaklıkla denemelerimde gayet güzel, seste artış var fakat hopörlör sesi ters orantıda azaldı. topse.ru sitesinden yüklediğim acousticlerde de aynısını yaptı. bu sorunu bi açıklarmısınız?
quote:
veyselda
arkadaşalar benim W890i ye acoustic attım. kulaklıkla denemelerimde gayet güzel, seste artış var fakat hopörlör sesi ters orantıda azaldı. topse.ru sitesinden yüklediğim acousticlerde de aynısını yaptı. bu sorunu bi açıklarmısınız?
Kardeş bu bir sorun değil sadece attığın acoustic lerden kaynaklanır. Diğer acousticleri deneyerek yada içlerinden bazı dosyaları (örn. sadece hoparlörle ilgili dosyaları deneyerek) W890i de en iyi sesi veren acoustic i bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hoparlör ses dosyası PHF_2_play isimli dosya olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: tolyo
quote:
veyselda
Kardeş bu bir sorun değil sadece attığın acoustic lerden kaynaklanır. Diğer acousticleri deneyerek yada içlerinden bazı dosyaları (örn. sadece hoparlörle ilgili dosyaları deneyerek) W890i de en iyi sesi veren acoustic i bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hoparlör ses dosyası PHF_2_play isimli dosya olması lazım.
tolyo unutmussun se kullanmayalı hoparlör sesi farfield_play.wxml dir
ACUSTİC dosyaları Açıklamaları
HOPARLÖRLE İLGİLİ DOSYALAR(farfield ile başlayanlar)
farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü farfield_ring -Sinyal çağrılardaki hoparlör sürücü modu farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü farfield_rec -sürücü ve mikrofon video kaydı için bir diktafon üzerinde.Ses kayıt netliği
KULAKLIKLA İLGİLİ DOSYALAR(PHF ile başlayanlar)
PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - Sessiz moddayken bir gelen arama yüksekliği
Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği BTL_play - BT kulaklık ile dinleme handset_0_call- sohbet dinamiklerinin ses
quote:
quote:
veyselda
eyvallah tolya teşekkürler hemen bi bakim ben buna....
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
quote:
veyselda
tolyo unutmussun se kullanmayalı hoparlör sesi farfield_play.wxml dir
ACUSTİC dosyaları Açıklamaları
HOPARLÖRLE İLGİLİ DOSYALAR(farfield ile başlayanlar)
farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü farfield_ring -Sinyal çağrılardaki hoparlör sürücü modu farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü farfield_rec -sürücü ve mikrofon video kaydı için bir diktafon üzerinde.Ses kayıt netliği
KULAKLIKLA İLGİLİ DOSYALAR(PHF ile başlayanlar)
PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - Sessiz moddayken bir gelen arama yüksekliği
Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği BTL_play - BT kulaklık ile dinleme handset_0_call- sohbet dinamiklerinin ses
aceleci olduğum belli.... senin mesajı yeni okudum. hemen bi bakim bu dosyalara... ellerinize ve bilgilerinize sağlık....
@sedat Doğru kardeşim SE yi satalı unutmuşum aslında unutmada değilde hep PHF ile farfield i karıştırıyorum fazla ilgilenmeyince yine karıştırdım anlayacağın. Verdiğin bilgileri kaydedeyim bari sonra lazım olabilir teşekkürler kardeşim.
Selam arkadaşlar bende w995 var se(dd)at arkadaşımızın verdiği yeni versionu indirdim ve kurdum. Filesystem de dosyaları görebiliyorum her yere girebiliyorum ama dosya read etmeye çalıştığımda
a2_fsFileRead err:000A can't get ACK can't get ACK
yazıp ready de bekliyor öylece.
quote:
Orijinalden alıntı: winsome
Selam arkadaşlar bende w995 var se(dd)at arkadaşımızın verdiği yeni versionu indirdim ve kurdum. Filesystem de dosyaları görebiliyorum her yere girebiliyorum ama dosya read etmeye çalıştığımda
a2_fsFileRead err:000A can't get ACK can't get ACK
yazıp ready de bekliyor öylece.
anlamadım, hangi dosyayı kopyalamak istiyorsun ki bu hatayı veriyor?
herhangi bir dosya yüklü bir java uygulamasının bir dosyasını almaya çalıştım ams den o hatayı verdi. sonra userden tema dosyasını deneyim dedim gene aynı hata.
quote:
Orijinalden alıntı: winsome
herhangi bir dosya yüklü bir java uygulamasının bir dosyasını almaya çalıştım ams den o hatayı verdi. sonra userden tema dosyasını deneyim dedim gene aynı hata.
ok anladım şimdi
salt okunurluğu bu şekilde kaldırıp tekrar read a bas şimdi olur
Teşekkürler. Yarın denerim arıtık bu gün mesai bitti.
telefon üzerinde bu şekilde işlem yapmak garanti olayını etkiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: SinapS
telefon üzerinde bu şekilde işlem yapmak garanti olayını etkiliyor mu?
etkiler tabi ama anlarlarsa hem bu kadar niye düşünüyorsunuz ki ,servise göndereciğiniz zaman kesinlikle bi yeni yazılım atıp orjinal haliyle gitmesinde fayda var ama...Telefon hiç açılmadığı durumlarda zaten onlarda birşey yapamayıp yeni gönderiyor
Arkadaşlar kulaklık takmadan radyo dinlemek için bir yazılım varmı böyle bir şeyler duydum ama uydurma mı ? bilgisi olan var mı?