Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkür ederim çok aradım sizin sayenizde oldu beni büyük masraftan kurtardınız iyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_racon

çok teşekkür ederim çok aradım sizin sayenizde oldu beni büyük masraftan kurtardınız iyi akşamlar...

yapabildiğine sevindim

Bide bunlar için para mı vereceksiniz allah ın aşına ya Sony Ericsson telefonlarının tüm bilgileri yıllar önce çıktı ortaya kendiniz yayıla yayıla evde yapın
  • K850i için mega paket

Entertainment_Unlimited_for_K850i

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

http://www.4shared.com/file/121282318/e5fb9df1/Entertainment_Unlimited_for_K850i.html

• Arkadaşlar,ben telefonuma (K850i) ilk defa cam.driver atmak istiyorum ilk önce hangi programı indirmem lazım.A2 uploader deniyor ama benim gördüğüm kadarıyla
    A2 uploader
    A2 uploader RWF
    A2 uploader RWF2

hangisini kullanacam.Ayrıca telefona başka program yüklemem gereklimi cam.driver atabilmek için,patch gibi felan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltonightvan

Arkadaşlar,ben telefonuma (K850i) ilk defa cam.driver atmak istiyorum ilk önce hangi programı indirmem lazım.A2 uploader deniyor ama benim gördüğüm kadarıyla
    A2 uploader
    A2 uploader RWF
    A2 uploader RWF2

hangisini kullanacam.Ayrıca telefona başka program yüklemem gereklimi cam.driver atabilmek için,patch gibi felan...

son çıkan versionu a2uploader RWF2 dir

http://www.4shared.com/file/111818452/29b401fe/a2uploader_RWF2.html

Sadece ggsetup ı kur başka hiçbir şey gerekmiyor

• quote:

eltonightvan

Arkadaşlar,ben telefonuma (K850i) ilk defa cam.driver atmak istiyorum ilk önce hangi programı indirmem lazım.A2 uploader deniyor ama benim gördüğüm kadarıyla
    A2 uploader
    A2 uploader RWF
    A2 uploader RWF2

Arkadaşım şu an ilk sayfada zaten sadece A2 uploader RWF2 var diğerlerini kaldırdım daha neyini soruyorsun?
  • arkadaşalar benim W890i ye acoustic attım. kulaklıkla denemelerimde gayet güzel, seste artış var fakat hopörlör sesi ters orantıda azaldı. topse.ru sitesinden yüklediğim acousticlerde de aynısını yaptı. bu sorunu bi açıklarmısınız?
  • quote:

veyselda

arkadaşalar benim W890i ye acoustic attım. kulaklıkla denemelerimde gayet güzel, seste artış var fakat hopörlör sesi ters orantıda azaldı. topse.ru sitesinden yüklediğim acousticlerde de aynısını yaptı. bu sorunu bi açıklarmısınız?

Kardeş bu bir sorun değil sadece attığın acoustic lerden kaynaklanır. Diğer acousticleri deneyerek yada içlerinden bazı dosyaları (örn. sadece hoparlörle ilgili dosyaları deneyerek) W890i de en iyi sesi veren acoustic i bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hoparlör ses dosyası PHF_2_play isimli dosya olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

veyselda

arkadaşalar benim W890i ye acoustic attım. kulaklıkla denemelerimde gayet güzel, seste artış var fakat hopörlör sesi ters orantıda azaldı. topse.ru sitesinden yüklediğim acousticlerde de aynısını yaptı. bu sorunu bi açıklarmısınız?

Kardeş bu bir sorun değil sadece attığın acoustic lerden kaynaklanır. Diğer acousticleri deneyerek yada içlerinden bazı dosyaları (örn. sadece hoparlörle ilgili dosyaları deneyerek) W890i de en iyi sesi veren acoustic i bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam hoparlör ses dosyası PHF_2_play isimli dosya olması lazım.

tolyo unutmussun se kullanmayalı hoparlör sesi farfield_play.wxml dir

ACUSTİC dosyaları Açıklamaları

HOPARLÖRLE İLGİLİ DOSYALAR(farfield ile başlayanlar)

farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü
    farfield_ring -Sinyal çağrılardaki hoparlör sürücü modu
    farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü
    farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü
    farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü
    farfield_rec -sürücü ve mikrofon video kaydı için bir diktafon üzerinde.Ses kayıt netliği

KULAKLIKLA İLGİLİ DOSYALAR(PHF ile başlayanlar)

PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri
    PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği
    PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - Sessiz moddayken bir gelen arama yüksekliği

Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği
    BTL_play - BT kulaklık ile dinleme
    handset_0_call- sohbet dinamiklerinin ses

• quote:

quote:

veyselda

eyvallah tolya teşekkürler
    hemen bi bakim ben buna....

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

quote:

veyselda

tolyo unutmussun se kullanmayalı hoparlör sesi farfield_play.wxml dir

ACUSTİC dosyaları Açıklamaları

HOPARLÖRLE İLGİLİ DOSYALAR(farfield ile başlayanlar)

farfield_play -Hoparlör sürücü mp3 vs. çalarken çıkan sürücü
    farfield_ring -Sinyal çağrılardaki hoparlör sürücü modu
    farfield_fm -Radyo sesini hoparlöre verdiğimiz zaman çıkan ses sürücüsü
    farfield_call- Aramalarda konuşma sırasındaki sırasında hoparlör sürücüsü
    farfield_call_PHF_mic ->Aramalarda microfondan duyulma netliği sürücüsü
    farfield_rec -sürücü ve mikrofon video kaydı için bir diktafon üzerinde.Ses kayıt netliği

KULAKLIKLA İLGİLİ DOSYALAR(PHF ile başlayanlar)

PHF_play, PHF_2_play, PHF_3_play, PHF_4_play - Kulaklıktan müzik dinlerken çıkan ses sürücüleri
    PHF_call, PHF_2_call, PHF_3_call, PHF_4_call - Kulaklıktan konuşurken duyulan ses yüksekliği
    PHF_ring, PHF_2_ring, PHF_3_ring, PHF_4_ring - Sessiz moddayken bir gelen arama yüksekliği

Sysconn_fm- Kulaklıklardan çıkan Radyo sesi yüksekliği
    BTL_play - BT kulaklık ile dinleme
    handset_0_call- sohbet dinamiklerinin ses

aceleci olduğum belli.... senin mesajı yeni okudum. hemen bi bakim bu dosyalara... ellerinize ve bilgilerinize sağlık....

• @sedat Doğru kardeşim SE yi satalı unutmuşum aslında unutmada değilde hep PHF ile farfield i karıştırıyorum fazla ilgilenmeyince yine karıştırdım anlayacağın.
    Verdiğin bilgileri kaydedeyim bari sonra lazım olabilir teşekkürler kardeşim.
  • Selam arkadaşlar bende w995 var se(dd)at arkadaşımızın verdiği yeni versionu indirdim ve kurdum. Filesystem de dosyaları görebiliyorum her yere girebiliyorum ama dosya read etmeye çalıştığımda

a2_fsFileRead err:000A
    can't get ACK
    can't get ACK

yazıp ready de bekliyor öylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome

Selam arkadaşlar bende w995 var se(dd)at arkadaşımızın verdiği yeni versionu indirdim ve kurdum. Filesystem de dosyaları görebiliyorum her yere girebiliyorum ama dosya read etmeye çalıştığımda

a2_fsFileRead err:000A
    can't get ACK
    can't get ACK

yazıp ready de bekliyor öylece.

anlamadım, hangi dosyayı kopyalamak istiyorsun ki bu hatayı veriyor?
  • herhangi bir dosya yüklü bir java uygulamasının bir dosyasını almaya çalıştım ams den o hatayı verdi. sonra userden tema dosyasını deneyim dedim gene aynı hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winsome

herhangi bir dosya yüklü bir java uygulamasının bir dosyasını almaya çalıştım ams den o hatayı verdi. sonra userden tema dosyasını deneyim dedim gene aynı hata.

ok anladım şimdi

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

salt okunurluğu bu şekilde kaldırıp tekrar read a bas
    şimdi olur

• Teşekkürler. Yarın denerim arıtık bu gün mesai bitti.
  • telefon üzerinde bu şekilde işlem yapmak garanti olayını etkiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

telefon üzerinde bu şekilde işlem yapmak garanti olayını etkiliyor mu?

etkiler tabi ama anlarlarsa
    hem bu kadar niye düşünüyorsunuz ki ,servise göndereciğiniz zaman kesinlikle bi yeni yazılım atıp orjinal haliyle gitmesinde fayda var ama...Telefon hiç açılmadığı durumlarda zaten onlarda birşey yapamayıp yeni gönderiyor

• Arkadaşlar kulaklık takmadan radyo dinlemek için bir yazılım varmı böyle bir şeyler duydum ama uydurma mı ? bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.