Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- ben k85oi menülerde değişiklik yapmak istiyorum.
    Play Now yerine dosya yöneticisi, yanına internet yerine uygulamalar, Alarmalar yerine internet (yani internet aşağıda olacak)
    değiştirilen play now ve alarmlar ise Ajandanın içinde olmasını istiyorum. ne yapmam lazım.?

2- değiştirmeyi başarırsam yeni tema filan yüklendiğinde sorun olurmu?

3- değişilikler sonrası teli güncelleme yaparsak değişiklikler bozulurmu?
  • acaba hala t700 icin acoustic cikmadi mi.
  • @hakansnet Menü düzenleme hakkında fazla bilgim yok onun için bi program kullanman gerekebilir.
    menü iel temanın alakası yok yani sorun olmaz.
    Güncelleme yaparsan bütün modifiyeler gider yani yaptığın değişiklikler gider onun için yaptıklarını yedeklersen sonradan hemen atıp eski haline getirebilirsin telefonu.

@xmen88 T700 bildiğim kadarıyla A2 model. Yani kullandığı acoustic dosyalarının diğer A2 modelleriyle aynı olması lazım. Sen A2 uploader RWF2 ile telefonundaki acoustik dosyalarının yedeğini al sonra diğer acoustic dosyalarını denersin. Eğer T700 ün acoustic dosyalarının uzantısı .wbxml ise aynı demektir. İlk önce yedekle sonra diğerlerini dene eğer sorun olursa yedeklediğin orj. acoustic dosyalarını atarsın tekrar.
  • peki menü düzenleme için nasıl bir program kullanacağız. kullanan bilen yapan bir arkadaş varmı ?
  • menü düzenleme için menu.ml dosyasında değişiklik yapman gerekio galiba. istediklerinin sıralarını değiştirerek yapıyodun ben biraz bakmıstım ama sadece organizerde dosya yöneticisi yoktu onu eklemiştim o kadar yani pek fazla bilgim yok
  • w910i reset sorunu için bildiğiniz bir çözüm warmı ??

biraz zaman geçiyor sim aktif değil diyor telefon kendini resetliyor ya da kapağı 1 2 defa aç kapa yaptıktan sonra ekran kararıyor ve reset atıyor
    seus dan güncelleme yaptım ama değişen hiç bişi yok
  • quote:

kurtmesut

w910i reset sorunu için bildiğiniz bir çözüm warmı ??

biraz zaman geçiyor sim aktif değil diyor telefon kendini resetliyor ya da kapağı 1 2 defa aç kapa yaptıktan sonra ekran kararıyor ve reset atıyor

Kardeş sim kartın sorunlu olabilir başka bir sim kart tak bakalım ne olacak.
  • başka hat ile de denedim yine aynı sorun wardı acaba sim kart yerinde mi sorun war. ya da ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor bakalım ya olmadı serwise gönderir bir ay bekleriz

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

@hakansnet Menü düzenleme hakkında fazla bilgim yok onun için bi program kullanman gerekebilir.
    menü iel temanın alakası yok yani sorun olmaz.
    Güncelleme yaparsan bütün modifiyeler gider yani yaptığın değişiklikler gider onun için yaptıklarını yedeklersen sonradan hemen atıp eski haline getirebilirsin telefonu.

@xmen88 T700 bildiğim kadarıyla A2 model. Yani kullandığı acoustic dosyalarının diğer A2 modelleriyle aynı olması lazım. Sen A2 uploader RWF2 ile telefonundaki acoustik dosyalarının yedeğini al sonra diğer acoustic dosyalarını denersin. Eğer T700 ün acoustic dosyalarının uzantısı .wbxml ise aynı demektir. İlk önce yedekle sonra diğerlerini dene eğer sorun olursa yedeklediğin orj. acoustic dosyalarını atarsın tekrar.

yardimin icin cok sagol dedigin gibi acousticlerin uzantisi .wbxml yalniz bu programla nasil yedek alacagimi bilmiyorum

• quote:

xmen88

yardimin icin cok sagol dedigin gibi acousticlerin uzantisi .wbxml yalniz bu programla nasil yedek alacagimi bilmiyorum

acoustic klasörünün yada yedek almak istediğin şeyin üstünde sağ tıkla READ seçeneğine tıkla. Aldığın yedekler A2 Uploader RWF2 nin bulunduğu klasörde ph_out isimli klasörde durur.
  • quote:

kurtmesut

başka hat ile de denedim yine aynı sorun wardı acaba sim kart yerinde mi sorun war. ya da ne bileyim aklıma başka çözüm gelmiyor bakalım ya olmadı serwise gönderir bir ay bekleriz

Teşekkürler

Kardeş normalde yazılımdan kaynaklanan bi sorun olsaydı güncellemeden sonra düzelirdi. istersen birde A2 uploader RWF2 ile MAİN at telefonuna kendi sürümüne ait main dosyasını indir sonra telefonuna at belki düzelir olmazsa servise yollarsın.
  • icerisinde 56 dosya olan butun acoustic dosyalri t700 e uydu mesela a2 cigabass v4, c902 org. acoustic, Acoustic_Stereo_Bass_2.1_W890i ... falan. yalniz hicbiri sesi degistirmedi hatta bana birazdaha azalmis gibi geldi. nasil bi berbat ses bu yaa tek istedigim sesin kalin cikmasi ses cok cikmasada olurdu
  • simdi k850 nin orjinal acousticini attim t700 ün 56 dosyasi vardi k850 nin 54 tanesi uydu onlari attim ses yuzde 40 azaldi zaten cok azdi daha beter azaldi
  • @xmen88 Diğer acoustic dosyalarınıda dene bence belki bulursun daha iyisini. Birde eğer hoparlör sesinin çoğalmasını yada kalınlaşmasını istiyorsun galiba ama T700 ün yapısı ince zaten yani hoparlör sesi fazla değişmez bence daha çok kulaklık kalitesi değişir. Şu siteye de bakabilirsinwww.topse.ru/files

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 17 Ağustos 2009; 18:06:06 >
  • mesela k850 orjinal acoustic attim ses yari yariya dustu. ve gorusme yaparken karsi tarafin sesi gelmez oldu neyse benim istedigim zaten sesin artmasindan cok tok bi ses cikmasi. (mesela k850 orjinal sesi cok hosuma gidiyo) o kadar ince bi ses cikiyo ki anlatamam. üstelik cift hoparlor olmasina ragmen.
    yinede sagol. cok yardimin dokundu ben denemeye devam edeyim bi gelisme olursa paylasirim
  • arkadaşlar bizim arkadaşın k850 si kendi kendine kapanmış açılmıyormuş.a2 de teli görmüyormuş.yazılımda son versiyon olduğu için tekrar seus tan yükleyemiyor.sadece ışık yanıyormuş telde.ne yapabiliriz.
  • ya arkadaşlar acilen yardım lazım bana bu telefon bana kafayı yedirtecek... telefonun bazı tuşları ara ara kendi kendine çalışıyordu ama geçiyordu.. şmdi ise telefon kapandığı zaman tuşları çalışmıyor 2 gündür çalışmıyordu bugun telefonu açmayı denedim açıldı başta virüsten dolayıdır dedim yazılım atmayı denedim telefon açılmıyor ama flash olarak pc ye bağlanıyor.. telefona yazılım attım herhangi bi düzelme yok tuşlar yine kafasına göre sanırım.. kapatırken açma kapama tuşuna basarak kapattım telefonu yani çalışıyordu yalnz şmdi çalışmıyor.. a2 den bağlanabilyorum acaba bişey yapabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar bizim arkadaşın k850 si kendi kendine kapanmış açılmıyormuş.a2 de teli görmüyormuş.yazılımda son versiyon olduğu için tekrar seus tan yükleyemiyor.sadece ışık yanıyormuş telde.ne yapabiliriz.

arkadaşım eğer kapanmış ve sadece arka kamera ışığı(mavi ışık) bide tuş ışıkları yanıyorsa yazılımsal sorun var yani yazılımı çökmüş diyelim biz ona . update service programıyla yazılım yüklesin son sürüm olması önemli değil orda soruyor zaten yinede devam edilsin mi diye evet desin devam etsin yazılım yüklesinm bu sorun benm başıma çok geldi
  • aynı sorun bende de oldu hemde sinir bozacak derecede ama dikkatimi çekti, havalar çok sıcakken yaptı. "sim kart aktif değil" yazarak defalarca reset atıyordu şu anda bir şey yapmıyor gayet iyi çalışıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

w910i reset sorunu için bildiğiniz bir çözüm warmı ??

• @ax Eğer telefonu SEUS görüyorsa A2 de görür onun için arkadaşına söyle telefonu tanıtsın pc ye tanıtmadan A2 görmez.

@Ts_ErdeM_61 senin sorununu tam anlamadım ama sen bi bataryanın bağlantı yerlerini kontrol et belki temassızlık vardır. Eğer bataryadan kaynaklanmıyorsa yazılım attığın halde de düzelmiyorsa servise yolla derim.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.