Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: SoyuT

bi sorum olacaktı, tamam drvier, font vs için dosyaları atıyoruz. ama flash temaları nasıl atıyoruz arkadaşlar? yani ben g705 kullanıyorum, G705 uyumlu temaları çok saolun konu başındaki mesajdan bulup indirdim. fakat bunları nasıl telefona yüklüyoruz? olduğu gibi mesela atıyorum zip'in içerisinde dragon_Red diye bi klasör var ve içinde thm ve swf dosyaları birlikte mevcut. bunları a2 ile themes'in içine atcaz ama nasıl? açık olarak mı yoksa öylece bi temanın bulunduğu klasör halinde mi?

TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH--->.swf uzantısını
    Telefon hafızasına yada Hafıza Kartına --->.thm uzantısını

atılacak

Çok teşekkrler Allah razı olsun...

• k850 i ye mynetden bende mail tanımlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 29 Ağustos 2009; 23:48:36 >
  • w760i için en iyi thema akustik ve cam driver nedir acaba?
  • w760i nin hoparlör sesini daha kaliteli hale getirebileceğimiz bir eklenti var mıdır?
  • paylaşım ıcın tesekkurler :)
  • @Buz Mavisi mynet e-mail ayarlarını eğer Turkcell hattın varsa online işlemlerden alabilirsin. Ayarları aldıktan sonra kendin menüye gir kontrol et eksik yerler kaldıysa düzelt alım ayarlarını filan aktif hale getirmeden mail gelmez ben K850i kullanırken hem gönderiyordum hem alıyordum. Şu anda N82 ile hem gönderiyorum hem alıyorum.

@sugarboy Dediğin dosyaları senin bulman gerekiyor deneyerek W760 ta en iyi sonucu verenleri bulup onları kullanman lazım yada W760 kullananlar varsa tavsiye alabilirsin.

@RedKaya Eyvallah kardeş.
  • mynet ve gmailden adres tanımladım.gönderip alabiliyorum. hotmailden sadece mail alabiliyorum.Mail gönderirken devamlı ssl hatası veriyor.
    onu çözemedim bir türlü
  • @tolyo sizin kullanıp beğendiğiniz en iyi akustik hangisidir? ayrıca cam driver olarak önerebileceğiniz birşey var mı w760i için?
    a2 uploader programını indirmeye çalışıyorum fakat %99dan sonra kalıyor öyle fakat sadece bunu indirirken böyle bir sorun yaşıyorum anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

mynet ve gmailden adres tanımladım.gönderip alabiliyorum. hotmailden sadece mail alabiliyorum.Mail gönderirken devamlı ssl hatası veriyor.
    onu çözemedim bir türlü

ikisini aynı anda kullanabiliyormusun ?
    birde mail geldiğinde bir uyarımı geliyor yoksa girip bakmak mı gerekiyor.
  • tolyo satin K850 buralar sahipsiz kaldi kardes :=)) ama cok emegin gecti bizlere tskler..
  • benim sorumun yanıtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

@tolyo sizin kullanıp beğendiğiniz en iyi akustik hangisidir? ayrıca cam driver olarak önerebileceğiniz birşey var mı w760i için?
    a2 uploader programını indirmeye çalışıyorum fakat %99dan sonra kalıyor öyle fakat sadece bunu indirirken böyle bir sorun yaşıyorum anlamadım gitti

K850 nin acustiği W760 da sorun çıkartır.W760 için birde W595 acustikleri yle araştırabilirsin

Camdriverleri dene bakalım 3.2 mp li autofocussuz diğer sony ericsson ları(T700,W595,W980,T707,G705,W715 vss..)

• @Sugarboy Bizim kullandığımız acoustic W760 ta iyi sonuç vermeyebilir K850i kullanan arkadaşlar acoustic olarak tolyo_mix_K850i yi kullanıyorlar istersen bir dene ama iyi sonuç vermeme olasılığına karşı kendi acoustic dosyalarını yedekle(ilk sayfada var yedekleme işlemi)

A2 uploader RWF2 yi indirmeye başlamadan önce virüs programını durdur öyle indir o sorun virüs programlarından kaynaklanıyor. A2 uploader ı kullanırken de aynı sorun çıkabilir yine virüs programını durdurup kullanırsın.

camdriver olarakta elimde Brazuka nın driver ı var buyur bi dene oldukça iyi gibi duruyor.

http://www.4shared.com/file/129386210/9d337561/v760_Standard_Stucker_for_w760.html

@hakansnet Mail kutularının sadece birini kullanabilirsin yani aynı anda 2 sini 3 ünü kullanamıyoruz malesef. Mail almak içinde ayarlarını yaptıktan sonra mail geldiğinde uyarır seni aynen mesaj geldiğinde olduğu gibi.

@Asil27 Ben yine buralardayım ihtiyaç olunca elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Ayrıca @sedat ta yardımcı oluyor arkadaşlara burası sahipsiz değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 1 Eylül 2009; 18:11:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

@Asil27 Ben yine buralardayım ihtiyaç olunca elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Ayrıca @sedat ta yardımcı oluyor arkadaşlara burası sahipsiz değil yani.

tabikide ne demek biz buradaız her zaman
  • sedat nasılsın iyisindir İnşallah takma dişlerinde çok hoş ya flash menü düzenleme işinden anlıyor musun ya da anlayan varsa hangi programı kullanmalıyım? arka plan vs değiştirmek için?
  • çok iyi kardeşim,
    malesef flash işinden anlamıyorum flash tema kullanmayıda gerek görmüyorum kendimce
    (flash temalr yüklü ama sadece w890-w910 un orginalleri)

flash menüleri düzenleyen varsa nasıl düzenlendiğini anlatsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: SoyuT

bi sorum olacaktı, tamam drvier, font vs için dosyaları atıyoruz. ama flash temaları nasıl atıyoruz arkadaşlar? yani ben g705 kullanıyorum, G705 uyumlu temaları çok saolun konu başındaki mesajdan bulup indirdim. fakat bunları nasıl telefona yüklüyoruz? olduğu gibi mesela atıyorum zip'in içerisinde dragon_Red diye bi klasör var ve içinde thm ve swf dosyaları birlikte mevcut. bunları a2 ile themes'in içine atcaz ama nasıl? açık olarak mı yoksa öylece bi temanın bulunduğu klasör halinde mi?

TPA/PRESET/SYSTEM/DESKTOP/FLASH--->.swf uzantısını
    Telefon hafızasına yada Hafıza Kartına --->.thm uzantısını

atılacak

arkadasım peki ordakı bazı dosyaları sılmek ıstıyorsak ? nasıl silecegız :S

• Sağ mause tuşu - Delete

Eğer olmuyorsa bunun nedeni salt okunur olması.
    "set RW access" e basıp, tekrardan "Delete" ye basınız.Silinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Eylül 2009; 21:00:51 >
  • ben bu salt okunuru silme olayini bilmiyordum iyi oldu soyledigin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen88

ben bu salt okunuru silme olayini bilmiyordum iyi oldu soyledigin.

tabikide
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.