Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar k850 için ekran driver i varmı.. resimleri açtıktan sonra ekranda yukarıdan aşağıya doğru görüntü değişikliği oluyur netlik gidiyor bu nasıl çözülür
  • sorunu tam olarak anlamadım bakış açısı ile ilgili mi yoksa ekran mı bulanık gösteriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

arkadaşlar k850 için ekran driver i varmı.. resimleri açtıktan sonra ekranda yukarıdan aşağıya doğru görüntü değişikliği oluyur netlik gidiyor bu nasıl çözülür

bu olay K660i dede oluyor resimleri ilk açınca ekranda yukarıdan aşağıya doğru netleşiyor fotoğraf.Sanırım A2lerin sorunu bu.
    Telefon kapandıktan sonra tekrar açarsanız yine böyle durum olabilir.

Normal yani telefon o resmi tanıyor 1 sn lik birşey.Tanıdıktan sonra resimlerde bulanıklaşma olmaz.
  • teşekkürler
  • tolyo kardes,k850 icin en guncel camdriver acoustic display driver(ları) nerden bulabiliriz? sattın k850 ni yanlız kaldık :S
  • quote:

chesterpool

tolyo kardes,k850 icin en guncel camdriver acoustic display driver(ları) nerden bulabiliriz? sattın k850 ni yanlız kaldık :S

Neden yanlız kalasınız kardeş diğer K850i kullanan arkadaşlardan da yardım alabilirsin bu konularda.
    @se_dat ta ilgileniyor zaten bu konuyla. Güncel camdriverlar ilk sayfada camdriver ların sonunda duruyor,acoustic olarak zaten tolyo_mix oldukça iyi tavsiye ederim, dispdriver ı bence hiç değiştirme çok gereksiz bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesterpool

tolyo kardes,k850 icin en guncel camdriver acoustic display driver(ları) nerden bulabiliriz? sattın k850 ni yanlız kaldık :S

Herşeyi hazır beklemeyelim değil mi?
    Biraz araştırmak lazım
    Koyu olan SonyEricsson sitelerini sürekli takip et.
    Yabancı forumlar translate yaparak anlayabilirsin.
    Üyeliğin yoksa üyelikle boşa zaman kaybetme!Benimkinden girebilirsin!

www.centrumse.pl
    www.centrumse.pl/forum/

www.se4ever.ru

www.topse.ru

www.topse.ru/forum

www.forums.se-nse.net
    www.iprotebe.cz

www.seusers.com
    www.sony-ericsson.ru
    www.se-tuning.cz
    www.mobilefree.ru
    www.se-life.ru
    www.se-style.ru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 10 Kasım 2013; 0:08:30 >

• T700 acustic ve cam driver alabilirmiyim arkadaşlar... Hatta varsa temada olabilir
  • quote:

Kenshi

T700 acustic ve cam driver alabilirmiyim arkadaşlar... Hatta varsa temada olabilir

Kardeş ilk sayfaya ve imzamdaki depoya bak varsa oralarda bulabilirsin eğer bulamazsan @se-dat ın yukarda verdiği yabancı sitelere bak araştır bulursun...
  • bende yukarıdaki sitelere baktım birşey anlamadım. c510 için farklı cam driver varsa link verir misiniz.
  • k850i c ye basılı olarak bilgisayara bagladıgımda flash olarak görmüuor 10 sn sonra dosya aktarma moduna geçiyor.çözümünü bilen var mı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdndr

k850i c ye basılı olarak bilgisayara bagladıgımda flash olarak görmüuor 10 sn sonra dosya aktarma moduna geçiyor.çözümünü bilen var mı teşekkürler

"5" tuşuna basılı tutarak bağlamak olmassa "2 ve 5" tuşlarına aynı anda basılı tutarak bağla.

%100 sorunun çözülecektir sadece K850 için değil tüm SonyEricsson modelleri için gerçerli bu dediğim...
  • 5 e basılı tuttugumda telefon yine acılıyor

2 ve 5 bastıgımda tel acılmıyor fakat yine tanımıyor

teşekkürler
  • quote:

5 e basılı tuttugumda telefon yine acılıyor

2 ve 5 bastıgımda tel acılmıyor fakat yine tanımıyor

teşekkürler

ha anladım sen GGsetup flash programını kurmadın sanırım.Onu kurmassan tanımaz bilgisayar.

Eğer yine olmassa tenin tel nanayı yemiş.
  • GGsetup onu kurduydum

linuxta telefonu bağlayıp cıkardım sonra xp de c basarak tanımadı fakat 2 ve 5 e basınca tanıdı,simdi flash basladı

teşekküler ediyorum,
  • quote:

GGsetup onu kurduydum

linuxta telefonu bağlayıp cıkardım sonra xp de c basarak tanımadı fakat 2 ve 5 e basınca tanıdı,simdi flash basladı

teşekküler ediyorum,

şükür yapabildiğpine sevindim

tanımaması kötü olurdu servislik anlıyacağın
  • herkese merhaba,
    uzun zamandır giremiyordum nete malum mezuniyet sonrası iş bulma stresini yaşıyorum
    arkadasıma t700 aldık ve sizden bir ricam var
    istediğimiz şey daha yüksek kulaklık ve dış ses ayrıca konuşma sırasındada daha yüksek ses
    bununla ilgili akustiğe baktım ama tam olarak bulamadım
    buraya eklerseniz sevinirim

Allah'a emanet olun arkadaşlar
    iyi çalışmalar

(aynı mesajı k660i g502 forumunada yazdım)
  • quote:

ilkerring

herkese merhaba,
    uzun zamandır giremiyordum nete malum mezuniyet sonrası iş bulma stresini yaşıyorum
    arkadasıma t700 aldık ve sizden bir ricam var
    istediğimiz şey daha yüksek kulaklık ve dış ses ayrıca konuşma sırasındada daha yüksek ses
    bununla ilgili akustiğe baktım ama tam olarak bulamadım
    buraya eklerseniz sevinirim

Allah'a emanet olun arkadaşlar
    iyi çalışmalar

(aynı mesajı k660i g502 forumunada yazdım)

Kardeş hoş geldin iş konusunda da Allah yardımcın olsun. Yanlız acoustic konusunda T700 kullanmadığım için yardımcı olamam çünkü her acoustic her telefonda aynı sonucu vermiyor. Yani sana T700 kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir yada kendiniz acoustic leri deneyerek iyi olanı bulabilirsiniz...

• http://rapidshare.com/files/281277479/t700i_acoustic.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 17 Eylül 2009; 14:19:35 >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.