Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w995 in mega paketi güzelmiş ya benim c510 da uyar mı aynı platformdalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxloving

w995 in mega paketi güzelmiş ya benim c510 da uyar mı aynı platformdalar.

çalışır tabiki tema,müzik layout ve menü iconlar var içinde
    çalışmassada eski kullandığını atarsın ne varki soracağına yükle dene yane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

yaw 40 yılın başı bi tane tema beyendim ondanda tuşlara basmıyor menüde arkadaşlar yaa tıklanmıyor yapabilceğim bişey varmı uyumlumu değil galiba tele peki uyumlusunu bulma şansı varmı acaba

K850i_Flame_Lines
     A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

http://www.4shared.com/file/77007279/36567756/K850i_Flame_Lines.html

• a2 uploaderda telefonun içini kurcalıyodum dosyaları filan işte

bazılarının üzerinde sağtuşa basıp "read" e tıkladım. bu read ne işe yarıyo? ben read i görünce galiba dosyanın içini görücem die düşündüm tıkladım, a2 uploader bi işlemler yaptı ama değişen bişey görmedim ben
  • a2 uploaderin kurulu oldugu dosyaya yedekleme yapiyor iyi bisey yaNİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen88

a2 uploaderin kurulu oldugu dosyaya yedekleme yapiyor iyi bisey yaNİ

evet iyi bişeymiş gerçekten, tam benim aradığım özellikmiş

teşekkürler
  •  A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

Cam driver kaynaklı bi sorun değil
    Kırmızı işaretli yeri ince uçlu bişey yardımıyla temizle sorun gider.
    toz birikmiştir oraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel* -- 26 Eylül 2009; 17:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar telefona birsürü mod eklemiştim fakat sonra orginal e dönmek istedim. camdriver a acoustic i değiştirdim tekrar acoustic de bir sorun yok fakat hangi camdriver ı kullandıysam yakın çekimlerimde obje veya kişi neyi çekiyorsam acayip parlıyor fotograflar neyi çektiğim belli olmuyor neredeyse bana gerçekten güzel bir camdriver önerirmisiniz burdakilerin çoğunu denedim fakat sonuc hep aynı suan inanın hangi camdriver ı kullandığımı bile bilmiyorum Telefon k850i

Örnek bir fotoğraf

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

istersen aynı hoplar var bende macro foto çekeyim kardeş karşılaştırma babında?

• parlaklığı kısmayı dene
  • arkadaşalr acil yardım a2 kuramıyorum verilen hata şu windovs belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. ögeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir ne yapmam gerekiyo acil yardım
  • A2 yi kurulum gerekmiyor ki
    virüs programını durdurup denemeyi dene
    Linux yada W7 kullanıyorsan eğer bundan dolayıda kaynaklanabilir ama
  • arkadaşlar R1FA035 versiyonlu k850 tel. için hpm-82 kulaklık aldım ama tanımıyor..nadiren tanıyor desem daha doğru..20 kere tak çıkar yaparsam bir kere tanıyor..ancak hpm-70 veya hpm-62 için sorun yok...hpm-82 kulaklığı k810a taktığım zaman onda sorunsuz çalışıyor. k850i ile hpm-82 arasında bir uyumsuzluk mu var? bunu herhangi bir yazılımla gidermek mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_75

arkadaşlar R1FA035 versiyonlu k850 tel. için hpm-82 kulaklık aldım ama tanımıyor..nadiren tanıyor desem daha doğru..20 kere tak çıkar yaparsam bir kere tanıyor..ancak hpm-70 veya hpm-62 için sorun yok...hpm-82 kulaklığı k810a taktığım zaman onda sorunsuz çalışıyor. k850i ile hpm-82 arasında bir uyumsuzluk mu var? bunu herhangi bir yazılımla gidermek mümkün mü acaba?

hayır , sorunsuz çalışması lazım.
    yeni bir yazılım atmayı dene istersen.SEUS yok diyecektir sen a2uploader dan at.
  • A2 uploader ile versiyon güncellemesi de yaptım..faydasız :( sanırım hpm-82 kullanamicam..belki 035den yeni bir versiyon çıkar düzelir bu sorun..yabancı forumlarda da yaşanmış bu durum..şans meselesi..
  • telefonumu daha önce türkçe yapmıştım bu a2 ile, şimdi sürümüm r1ea033 gözüküyor fakat güncelleme yapmak istediğim zaman "en son sürümü kullanıyorsunuz" diyor. acaba ne yapmam lazım?
  • quote:

ckul

telefonumu daha önce türkçe yapmıştım bu a2 ile, şimdi sürümüm r1ea033 gözüküyor fakat güncelleme yapmak istediğim zaman "en son sürümü kullanıyorsunuz" diyor. acaba ne yapmam lazım?

Kardeş normalde SEUS un yeni sürümü yüklemesi lazım ama anlamadım. sen A2 uploader la imzamdaki depodan eski sürümü yada FA035 in dosyalarını indir onları yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckul

telefonumu daha önce türkçe yapmıştım bu a2 ile, şimdi sürümüm r1ea033 gözüküyor fakat güncelleme yapmak istediğim zaman "en son sürümü kullanıyorsunuz" diyor. acaba ne yapmam lazım?

CDA numarasından kaynaklanıyor!

Ultimate_CDA_Generator_3

http://www.4shared.com/file/122562016/93d89aeb/Ultimate_CDA_Generator_3.html

Modelini seç Türkçe destekli C-ASIA,WESTERN-EUROPE,NORDIC,T-MOBILE'dır.

Preview'den Save le kaydet a2uploader da TPA/PRESET/CUSTOM a sürükle
    Telefonu aç " lütfen bekleyin" dicek açtıktan sonra kapat ve
    SEUS(updateservice) a bağla
    Eğer western-europe olmassa nordic i falande dene.

• ilk başta menüden w995'i bulamadım fakat bu dediğin programın 5.0 sürümü çıkmış onu indiril dediklerini yaptım ve telefonum güncellendi, teşekkür ederim sana sedat ;)

şimdi sorunum yedekleme sorunu. kayıtları falan yedeklemiştim ama şimdi geri gelmiyor, ayrıca tekrar yedekleme yapmak istediğim zaman da hata veriyor. acaba sorun ne olabilir?

bir de telefon dili türkçe olmasına karşın t9 inatla türkçe olamyı reddediyor :) bunun içinhttp://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=771 adresindeki dil dosyalarının benim sürüm için çıkmasını mı beklemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 6 Ekim 2009; 13:21:50 >

• quote:

ckul

ilk başta menüden w995'i bulamadım fakat bu dediğin programın 5.0 sürümü çıkmış onu indiril dediklerini yaptım ve telefonum güncellendi, teşekkür ederim sana sedat ;)

şimdi sorunum yedekleme sorunu. kayıtları falan yedeklemiştim ama şimdi geri gelmiyor, ayrıca tekrar yedekleme yapmak istediğim zaman da hata veriyor. acaba sorun ne olabilir?

bir de telefon dili türkçe olmasına karşın t9 inatla türkçe olamyı reddediyor :) bunun içinhttp://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=771 adresindeki dil dosyalarının benim sürüm için çıkmasını mı beklemeliyim?

Kardeş sorunu hallettiğine sevindim yanlız yedekleme işini pcsuite le yapmışsın galiba pcsuite den pek anlamıyorum kullanmadığım için keşke yedeklemeyi telefonun rehber menüsünden hafıza kartına yedekle seçeneğini kullanarak yapsaydın hemen geri yüklerdin.
    T9 da zannedersem bi sorun yoktur çünkü T9 da mesajda fazla karakter harcaması olmasın diye Türkçe karakterler kullanılmıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş sorunu hallettiğine sevindim yanlız yedekleme işini pcsuite le yapmışsın galiba pcsuite den pek anlamıyorum kullanmadığım için keşke yedeklemeyi telefonun rehber menüsünden hafıza kartına yedekle seçeneğini kullanarak yapsaydın hemen geri yüklerdin.
    T9 da zannedersem bi sorun yoktur çünkü T9 da mesajda fazla karakter harcaması olmasın diye Türkçe karakterler kullanılmıyor olabilir.

eskiden türkçe yazabiliyordum t9 vasıtasıyla o yüzden bir sorun olduğunu düşündüm, kullandığım sürüme ait dil paketi çıkınca belki düzelir diye umuyorum. yardım için tekrar teşekkürler.

şimdi baktım o sitedehttp://topse.ru/forum/local_links.php?catid=851&linkid=2997 şeklinde bir dosya mevcut, acaba dil olayı için bunu mu kullanmalıyım? geçen sefer sedat bana bu dil dosyalarını yollamıştı, acaba benim sürümüm için dil dosyalarını nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckul -- 7 Ekim 2009; 23:26:42 >

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.