Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazılımı a2uploader ile at tekrardan

YAZILIMLAR
    A2UPLOADER DA yazılım atmayı dene birde..Bilmiyorsan forumda araştır a2uploader ile yazılım atmayı

R1GA026 FS / MAIN

W995_R1GA026_FS_C-ASIA_RED53
    W995_R1GA026_MAIN_GENERIC_HI_RED53

http://topse.ru/forum/local_links.php?catid=851
    (k.adı:sedce şifre:aaaaaa)

W995_ORGINAL TURKEY_CUSTOM

http://www.4shared.com/file/138365368/1a331b06/W995_1223-0229_R3A_Customized_Turkey.html

• Selam beyler ben Cyber-Shut 4 atim telime problem cikti sag olsun bunu hal etmek icin bir arkadas bana kendi orjinal telinin yazilimlarini verdiki Cyber-Shut 4 dogru calisin die ama ben sonra BU 2 yazilimi ( K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52.mbn ) - (K850_R1FA035_FS_CENTRAL-EUROPE_RED52.fbn ) Telefona atim sonra sölye bir ( Configuration Error-Please Contact your network operator or service centre..?) UYARI ALDIM ben almanyada kulaniyorum bu telefonu bu yazilim buna uyarmi yada siz bana iyi bir sekilde yardim ederseniz memnun olurum teli kulanamiyorum canim skildi..?
  • quote:

AsiL27

Selam beyler ben Cyber-Shut 4 atim telime problem cikti sag olsun bunu hal etmek icin bir arkadas bana kendi orjinal telinin yazilimlarini verdiki Cyber-Shut 4 dogru calisin die ama ben sonra BU 2 yazilimi ( K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52.mbn ) - (K850_R1FA035_FS_CENTRAL-EUROPE_RED52.fbn ) Telefona atim sonra sölye bir ( Configuration Error-Please Contact your network operator or service centre..?) UYARI ALDIM ben almanyada kulaniyorum bu telefonu bu yazilim buna uyarmi yada siz bana iyi bir sekilde yardim ederseniz memnun olurum teli kulanamiyorum canim skildi..?

Dostum bu attığın dosyaların yanında birde custom atman gerekiyordu galiba onu atmadın.
    İmzamdaki depodan Türkçe dil paketini indir ve dosyaları A2 uploader RWF ile yerlerine at düzelmesi lazım.

• ya tolyo öle bi dosya yok dio indiremedik linkmi deişti noldu ? umarım ordasındır :D
  • o iki dosyaYI ekleeyin sonra add e basın flashlayın sonra telefonu c ye basarak bağlayın sakın açmayın. sonra custom dosyası olacak onu atacaksın sonra iş hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 10 Ekim 2009; 13:08:27 >
  • quote:

rakı buzu

ya tolyo öle bi dosya yok dio indiremedik linkmi deişti noldu ? umarım ordasındır :D

Dostum sen neyi diyorsun anlamadım Türkçe dil paketini indirip atacaksın. Şimdi baktım ben link sağlam işte bu:

http://www.4shared.com/file/79484725/ad37d0b7/trke_dil_paketi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

rakı buzu

ya tolyo öle bi dosya yok dio indiremedik linkmi deişti noldu ? umarım ordasındır :D

Dostum sen neyi diyorsun anlamadım Türkçe dil paketini indirip atacaksın. Şimdi baktım ben link sağlam işte bu:

http://www.4shared.com/file/79484725/ad37d0b7/trke_dil_paketi.html

@tolyo o iki dosyayı flasladıktan sonra custom dosyalarını atmayacak mı ya. sonra seus a bağlayıp güncelleyecek. ben aynı şekilde açılmayan c510 umu dirilttim ya.

• quote:

quote:

AsiL27

Selam beyler ben Cyber-Shut 4 atim telime problem cikti sag olsun bunu hal etmek icin bir arkadas bana kendi orjinal telinin yazilimlarini verdiki Cyber-Shut 4 dogru calisin die ama ben sonra BU 2 yazilimi ( K850_R1FA035_MAIN_GENERIC_SO_RED52.mbn ) - (K850_R1FA035_FS_CENTRAL-EUROPE_RED52.fbn ) Telefona atim sonra sölye bir ( Configuration Error-Please Contact your network operator or service centre..?) UYARI ALDIM ben almanyada kulaniyorum bu telefonu bu yazilim buna uyarmi yada siz bana iyi bir sekilde yardim ederseniz memnun olurum teli kulanamiyorum canim skildi..?

Dostum bu attığın dosyaların yanında birde custom atman gerekiyordu galiba onu atmadın.
    İmzamdaki depodan Türkçe dil paketini indir ve dosyaları A2 uploader RWF ile yerlerine at düzelmesi lazım.

HERKESE COK TSKLER ÖZELIKLE TOLYOYA DÜZELDI TELEFON..?

Abi bunlari tek tek atmami gerekio yine yoksa atiklarim kalsinmi bunuda indire bilirsem.. üzerine ekmi atayim bana biraz aciklarmisin bunlari tam olarak nasil aticam var ise sen bana temiz bisey gönder abicim..?...ve senin depoda custom icinde K850 ASiA olani indiremedim digerlerinede karismadim nasil yapmam gerekio..bir yerden upload edemezmisiniz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiL27 -- 10 Ekim 2009; 15:21:10 >

• quote:

AsiL27

HERKESE COK TSKLER ÖZELIKLE TOLYOYA DÜZELDI TELEFON..?

Abi bunlari tek tek atmami gerekio yine yoksa atiklarim kalsinmi bunuda indire bilirsem.. üzerine ekmi atayim bana biraz aciklarmisin bunlari tam olarak nasil aticam var ise sen bana temiz bisey gönder abicim..?...ve senin depoda custom icinde K850 ASiA olani indiremedim digerlerinede karismadim nasil yapmam gerekio..bir yerden upload edemezmisiniz..?

Dostum ben anlamadım sen sorunu çözdünmü yoksa tarif edeyimmi?

Neyse ben söyliyeyim sorunu çözmediysen yaparsın. Yukarda linkini verdiğim Türkçe dil paketini indir onun içinde customda var zaten. Sonra hiç başka bir dosya atmadan sadece Türkçe dil paketindeki dosyaları A2 uploader RWF ile yerlerine at. Sonra telefonu aç açılışta bekletip normale dönmesi lazım eğer dönmezse bu sefer diğer yazılım dosyalarıyla custom u atarsın. Yani add kısmına ilk önce main i sonra fs yi gösterip flasla telefon sonra telefonu kablodan ayır hiç açmadan yine bağla Türkçe dil paketindeki custom klasörünü at bu sefer sadece! (istersen main i fs yi add ye gösterdikten sonra custom klasörünü .zip haline getirip misc files kısmına gösterip hepsini birden de atabilirsin) parantez içinde söylediğim karışık geldiyse ilk tarif ettiğim gibi yap. Normale döner telefon...

• Bu arada custom linkini kontrol ettim link ölmüş. Hemen yeniledim ordan direk custom uda alabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/139841653/99156ce6/K850i_C-ASA_CUSTOM.html
  • quote:

Bu arada custom linkini kontrol ettim link ölmüş. Hemen yeniledim ordan direk custom uda alabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/139841653/99156ce6/K850i_C-ASA_CUSTOM.html

TELEFON DÜZELDI TSK EDERIM..SAYGILARIMLA TOLYO..
  • quote:

AsiL27

TELEFON DÜZELDI TSK EDERIM..SAYGILARIMLA TOLYO..

Rica ederim kardeşim önemli değil ne demek.
  • Arkaşlar bende c902 cihaz var.Aşağıda bunulunan paketi hiç araştırmadan direk telefona yükledimitabi bu konularda biraz bilgim vardı.fakat anladımki bilgim yeterli değilmiş:D Aşağdaki bulunan linkten tpa dosyası çıktı .Ben bunun içeriğine hiç bakmadan direk zipledim ve a2uploaderla telefonuma yükledim.ama telefon şimdi açılmıyor.sebebi nedir ve nasıl geri dönebilirim.şimdiden tşkler:)

V3_Al3x_MegaPack_K850i

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

http://www.4shared.com/file/92476815/b292dddb/V3_Al3x_MegaPack.html

• quote:

zach_gkn

Arkaşlar bende c902 cihaz var.Aşağıda bunulunan paketi hiç araştırmadan direk telefona yükledimitabi bu konularda biraz bilgim vardı.fakat anladımki bilgim yeterli değilmiş:D Aşağdaki bulunan linkten tpa dosyası çıktı .Ben bunun içeriğine hiç bakmadan direk zipledim ve a2uploaderla telefonuma yükledim.ama telefon şimdi açılmıyor.sebebi nedir ve nasıl geri dönebilirim.şimdiden tşkler:)

Kardeş senin bildiğin zipli atılış şekli setool le oluyor ve setool A2 cihazları desteklemiyor. A2 uploader biraz daha farklı kullanılıyor ilk sayfaya baksaydın görürdün zaten ama neyse olmuş artık. Sen C902 nin yazılım dosyalarını bul nette topse.ru/files a bak orda bulabilirsin mesela. Sonra A2 uploader RWF ile atarsın telefona düzelir.

Not: topse.ru da kullanıcı adı: hendee şifre: hendee

• merhbaa tolyo kardes ben sana bi sorum olucak ben bu a2 uploader indiriyorum ama virüs uyarısı veriyor sonra virus programını kapattım indiriyorum bu seferde rar dan cıkarırken sorun veriyor bana bi yardımcı olursan sevinirim simdiden tesekkurler...
  • quote:

herseybukadar

merhbaa tolyo kardes ben sana bi sorum olucak ben bu a2 uploader indiriyorum ama virüs uyarısı veriyor sonra virus programını kapattım indiriyorum bu seferde rar dan cıkarırken sorun veriyor bana bi yardımcı olursan sevinirim simdiden tesekkurler...

Kardeş rar dan çıkarırken sorun çıkmaması lazım senin virüs programın tamamen devre dışı değil galiba.
    Normalde aynı linkten 10 larca kişi indirdi virüs yok korkma o konuda ama virüs programını tamamen kapat.
  • arkadaşlar 2. el k850i almaya karar verdim

fakat telefonun kasasında problemler var

13 ay garantisi var telefonun SE servislerinde kasayı değiştirmek ne kadara patlar acaba?

ya da full kasa + tuş takımı satılıyor mu telefoncularda?
  • quote:

Kardeş senin bildiğin zipli atılış şekli setool le oluyor ve setool A2 cihazları desteklemiyor. A2 uploader biraz daha farklı kullanılıyor ilk sayfaya baksaydın görürdün zaten ama neyse olmuş artık. Sen C902 nin yazılım dosyalarını bul nette topse.ru/files a bak orda bulabilirsin mesela. Sonra A2 uploader RWF ile atarsın telefona düzelir.

Not: topse.ru da kullanıcı adı: hendee şifre: hendee

Usta çok aradım ama bulamadım c902 nin dosyalarını.Acaba bnde mi bi sorun var yoksa koskoca nette bnim telefonun dosyalarımı yok.Bulan yada elinde olan varsa yardımcı olur heralde

telefonun yazılımı R3EA038 CİD52 bu sanırım son sürüm yazılım olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zach_gkn -- 12 Ekim 2009; 12:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

arkadaşlar 2. el k850i almaya karar verdim

fakat telefonun kasasında problemler var

13 ay garantisi var telefonun SE servislerinde kasayı değiştirmek ne kadara patlar acaba?

ya da full kasa + tuş takımı satılıyor mu telefoncularda?

Asya telekomda 70-80 tl arası genpada ise 150 tl ye patlar.Ben C510i ksasını 70 tl ye degistim asyadan.Genpa benden 145 tl istedi fiyat artabilir denildi.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.