Bende a200-1ah kullanıcısıyım. Makinamda bir kaç sorun var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1. dual mod touchpad sağ üstteki ok işaretine dokunarak çalışıyor, mavi renkli bir aydınlatması yanıyordu. Şuanda yanmıyor. 2. bilgisayar açılışta mom.implementation hatası veriyor. catalyst çalıştırmak istersem cli.implementation hatası veriyor. 3. ekranın üst kısmında bulunan kısayollar artık aktif olmuyor. ( fn kısayolları) Fn tuşu ile aktif edemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
quote:Orjinalden alıntı: el_elo Bende a200-1ah kullanıcısıyım. Makinamda bir kaç sorun var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 1. dual mod touchpad sağ üstteki ok işaretine dokunarak çalışıyor, mavi renkli bir aydınlatması yanıyordu. Şuanda yanmıyor. 2. bilgisayar açılışta mom.implementation hatası veriyor. catalyst çalıştırmak istersem cli.implementation hatası veriyor. 3. ekranın üst kısmında bulunan kısayollar artık aktif olmuyor. ( fn kısayolları) Fn tuşu ile aktif edemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. aynı mesajı 3 topice yazmışsın birde nie farklı topic açıosun zaten a200 1ah ile ilgili fazlasıyla topic varken