Bildirim
A210-15K TEMEL SİSTEM AYGITI???
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
chipset driverlerini yükle... -
ATI SB600 Chipset i yüklü driveri.. -
sağ tıkla özellikler de ve aygıtın konumunu öğren... -
PCI veriyolu 20, aygıt 6, işlev 3
PCI veriyolu 20, aygıt 6, işlev 2
PCI veriyolu 20, aygıt 6, işlev 4
Bunlar yazıyor. -
aygıtları kaldırıp pcyi yeniden başlat ve driverleri otomatik bulmasını sağla olmazsa chipset driverini kaynak olarak göster... -
Denedim ama olmuyor... -
Saol yinede ama olmuyor...Teşekkürler -
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama
bende de aynı sorun var, temel sistem aygıtının her kurulumunda defalarca uğraşıyorum bazen oluyo bazen olmuyo, şu anda olmadı mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: mcardle
konuyu hortlatmak gibi olmasın ama
Bu gibi bir durumda genellikle; Aygıt Yöneticisinden bakıyoruz. Başlat > Çalıştır > devmgmt.msc (yazacaksın) enter... veya Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Aygıt yöneticisi
Sarı ünlem işaretli drivere tıklayıp, Özelliklerine bakıp, oradaki Ayrıntılar kısmındaki Aygıt Kopya Kimliği kısmında yazanlar bu cihaz hakkında bilgi sahibi olmamıza yarayabilir.
Bulduğunuz bilgileri GOOGLE vs.. araştırabilir veya buradan araştırın veya buraya yazın ben yada yardımcı olacak başka biri kesinlikle olacaktır.
-
bilgi sahibiyim, gerekli driverın çeşitli sürümleri mevcut elimde, deniyorum, ya bi hata veriyo, yada kurulduğu halde aygıt yöneticisinden tanıtılmamış görünüyo.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X