Şimdi Ara

A3 1.4 TFSI 2010 vs Astra J 1.4 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Snefru

Astrada da renkli ekran ve sunroof yok hocam.

yanlış yazmışım audide bu saydıklarımız olsa bile yine bence tercih edilmez demek istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    neden hocam? 2011 model 70-80 bin km'deki 1.4 tfsi bir a3 neden tercih edilmesin ki 2015 astra'dan ne gibi bir konuda geri kalıyor?

• quote:

neden hocam? 2011 model 70-80 bin km'deki 1.4 tfsi bir a3 neden tercih edilmesin ki 2015 astra'dan ne gibi bir konuda geri kalıyor?

hocam aslında o da iyi bir seçenek ancak rakibi yeni bir astra.a3 iç mekan ferahlığı olarak astradan geride,motor performansı olarak bir tık geride,s-tronic şanzımanın bozulma olasılığı her an mevcut,lpg astraya çok daha rahat bir şekilde monte edilebiliyor.bunların yanında astra daha 2 yaşında,a3 6-7 yaşında.kendim opel pek tercih etmesem bile yine de daha cazip geliyor bu şartlar altında astra,ha a3 alınır mı elbette o da alınır ama astra ondan daha fazla tercih edilir diye düşünüyorum.
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Hocam öğrenciyim iç mekan beni hiç ilgilendirmiyor. Ne kadar dar olduğunu umursamıyorum arabada genelde tek başıma oluyorum bazen bir kişi daha oluyor o kadar. 1.4 tfsi 125 beygir 1.4 t 140 beygirden daha mı geride hocam daha performanslı deniyor bir de biraz daha az yakıyormuş astradan? Mesela astranın 0-100 10 saniyeden biraz fazla, A3 10 saniyeden biraz düşük. Lpg düşünmüyorum hocam kapalı otoparka girmem gerekiyor sık sık, bir de çok km yapmıyorum zaten yılda 10 bin km falan.

Kafamı kurcalayan tek şey s-tronic sorun çıkarır mı..

• quote:

Hocam öğrenciyim iç mekan beni hiç ilgilendirmiyor. Ne kadar dar olduğunu umursamıyorum arabada genelde tek başıma oluyorum bazen bir kişi daha oluyor o kadar. 1.4 tfsi 125 beygir 1.4 t 140 beygirden daha mı geride hocam daha performanslı deniyor bir de biraz daha az yakıyormuş astradan? Mesela astranın 0-100 10 saniyeden biraz fazla, A3 10 saniyeden biraz düşük. Lpg düşünmüyorum hocam kapalı otoparka girmem gerekiyor sık sık, bir de çok km yapmıyorum zaten yılda 10 bin km falan.

Kafamı kurcalayan tek şey s-tronic sorun çıkarır mı..

çok az daha geride,normalde daha geride olması gerekirdi tabi,o da astranın kötü aktarmasından ve ağırlığından olmuyor.ya zevkine göre takılabilirsin,ikiside kötü araç değil sadece astra daha mantıklı gibi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.