Şimdi Ara

A3 1.6 Attraction Bu araba bu fiyata alınırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,bende yaklaşık 2 yıldır audi a3 araştırıyorum ve almak istiyorum,bir tane a3 buldum,, 2007 sonu çıkışlı 7.000 km de. a3 1.6 Attraction fiyatda 35.000 tl "2007 SONU TEMMUZ TRAFİK ÇIKIŞLI SIFIR GİBİ SİYAH RENK,17 SPOR ÇELİK JANT,MICHELIN SPOR LASTİKLER,KOL DAYAMA,M3 CD ÇALAR, SUNROOF ,"AMERİKAN CAM FİLMİ,ARKA SPOLIER,SİGARA İÇİLMEMİŞ GÖRÜLMEYE DEĞER AUDİ A3 1.6 ARAÇTA KOMPLE BOYA VARDIR ARAÇ TEMİZ VE BAKIMLIDIR GÖRÜLMEYE DEĞER BİR ARAÇTIR" bu fiyat çok uygun geldi bana ama komple boyalı deyince bir kazası olduğunu tahmin ettim,aradım sahibini,satan galerici bir bayandan bu arabanın transporter ila takas olduğunu ,ve bana inşaat altında park edildiği bir sırada aracın üstüne kereste düşmüş ve bu yüzden,arka bagaj kapağı ve sağ çamurluk bulunduğu yer değişmiş ve araç sahibinin bilgisizliğinden dolayı aracın komple boyandığını söylüyor..araçta başka bir sorun olmadığını söyledi,sizce bu fiyata bu araba bu kusuruna rağmen alınırmı arkadaşlar..ben aldımmı allah nasip ederse uzun süre binmek isityorum..tavsiyeleriniz neler,neler yapmayalım arkadaşlar ,,fikirleriniz benim için önemli..teşekkürler

• kazaya ait resimler varsa düsünülebilir yoksa galerici veya kim olursa olsun güvenilmez..
  • 2007 model araç tavan dahil boyalıysa %99 keyiften boyatılmaz. Zaten o aracın muhtemelen pert kaydı da vardır.
  • tek bir şey söylüyorum BU ARAÇTAN UZAK DUR!
  • bir kere fiyat boyalı araç için ucuz değil.... daha dün sıfır aracımı aldım Doğuş'tan... 2010 1.6 Attraction... 46300 TL'e geldi... 3 yaşında kazalı boyalı araca 35000 verilmez... alırsan çok uzun süre binersin çünkü satamazsın... kazası yok, çizikten boyalı deseler yine almam...

bu arada geçen hafta ankaradayken fırtına sırasında, Gordion alışveriş merkezi önündeki reklam billboardlarının 3 tane arabanın üzerine devrildiğine tanık oldum. hepsinin tavanları ezildi... bu araçlar komple boyanacak... tepesine billboard devrildi evet motorunda birşey yok, hava yastıkları sağlam, elektroniği sağlam... ama tavanları ezildi... yani o araçlar ya 5-6000 ucuza gidecek, ya bir daha satılmayacak. ben hayatta almam olayı bilmeme rağmen.
  • Bence bu arabayı alma çünkü komple boyanmış yani hasarı var ve buna karşın söylediğin para da az değil. Arabayı uzun seneler kullanacaksan ya bir iki sene daha yaşlı ve temiz A3 ya da başka bir araba bul. Çünkü en başında arabanın kazalı olduğunu sen bileceksin ve bu da içine kurt düşürüp arabadan soğumana neden olabilir. Yani bunlar benim düşüncelerim ama yine de sen bilirsin tabii ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bil_emr -- 9 Ocak 2010; 15:33:29 >
  • eğer gerçekten audi ye binmek istiyor ve aracını uzun zaman kullanmak istiyorsan, kazasıda öyle aşırı derecede (şasi eğilmesi, direklerin eğilmesi, kaynatılması gibi) yoksa neden alınmasın arkadaşım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.