Şimdi Ara

A3 almayı dusunuyorum! Max ne kadar vermeliyim? Oneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar audi a3 almayi planliyorum. ve bu konuda sizlerin degerli goruslerini almak istiyorum.

teknik verilerini
    donanimlarini
    yol tutusu
    konforu
    ekonomisi
    performansi bunlar benim icin cok onemlidir.

alacagim arac 1998 model 1.8 attraction diye geciyor.
    sanirim motoru 5 silindir. cunku kaputu acip baktigimda 5v yada v5 yaziyordu.

bu arac kac beygirdir? 5 silindir olmasi yakiti etkilermi?

bide attraction modeli donanim acisindan nasildir? en baz modelmi en dolu modelmi yoksa arasimi.

son olarakda bu arac 75 bin km de. yakin bi arkadasimin araci. sadece arabasini boyattigini biliyorum. kazasi felan olmadi. fiyat olarak bu arabanin ederi ne olmalidir?

ilginiz ve cewaplariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2008/18e -- 30 Ocak 2008; 22:24:02 >

• ok guzel cok kaliteli arac tavsıye ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

ok guzel cok kaliteli arac tavsıye ederım

biraz teknik bilgiye ihtiyacim var.

bide bu bahsettiyim arac max ne kadar edeR?
  • arkadasim ben 1,8turbo demedim. 1,8 normal :) turbosuz...

tesekkurler
  • ilginize tesekkurler ancak turbo dusunmuyorum. memur bir aileyiz. turboda sorun cikarsa biteriz
  • 98 model 1.8 attractiont 17-18 arası değişen fiyatlarla gidiyor 1.8 motor 135 hp olmalı büyük ihtimal turbolusu ise 150 hp sonuç olarak şimdiki audi kalitesinden uzak bir araç diyebilirim ama yinede o model araçlara taş cıkartır
  • tesekkurler arkadasim. israrci olup konuyu dagitmassaniz sevinirim.
  • Düşündüğünüz 1.8 motor 125 hp gücündedir. 5V de 5 silindir anlamında değil. Silindir başına 5 subap anlamında kullanılmıştır. Memursanız arabanın yakıtı fazla gelir, LPG şart olur.
    Bence masraf açmamasını istiyorsanız daha modelli bir arabaya bakmanız daha iyi olur. Bu araba her ne kadar kaliteli de olsa yaşı az olmayacak. Ve de yaşlı arabanın masraf açma olasılığı her zaman daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 30 Ocak 2008; 23:20:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.