Şimdi Ara

A3 inkjet yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofiste A3 baskı için aşağıdaki modellerden birini düşünüyorum. Daha çok siyah-beyaz Autocad ve Çizim dosyalarının çıktılarını alıcaz, fotoğraf bastırılmayacak. Yanlız brother'larda okuduğum kadarıyla siyahlar koyu gri çıkıyormuş. Bu modelleri kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz? (Baskı hızı, Kartuş dolum vb. konularda bilgi verebilirseniz sevinirim)
    Teşekkürler.

http://urun.gittigidiyor.com/BROTHER-MFC-6490CW-MFC-6490CW-RENKLI-INKJET-A3_W0QQidZZ34533190
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-officejet-pro-k8600dn-renkli-yazici-cb016a/ProductDetails.aspx?productId=bd6262&categoryId=4

• tam olarak aynı iki yazıcı arasında bende tercih yapamıyorum. çok iyi olmuş bu konuyu açmanız. umarım tatmin eedici cevaplar gelir.
    ofisimizde tam 1 yıldır hpk8600 kolay dolan kartuşlarla kullanıyorum. ortağımla ayrıldığımız için yeni yazıcı almayı düşünüyorum.
    mimarlık bürosu olduğumuz için HP K8600 ile genelde A4-A3 renkli cephe ve plan sunumları ile siyahbeyaz vektörel çizim çıktıları aldık. bu güne kadar toplam 11.000 in üzerinde çıktı almışız. son dönemlere doğru çıktı kalitesi ve yazıcı başlıkların bir yazım hattıile ikincinin kesiştiği yerlerde renk bozukluğu ve çizgiler oluyordu. zaten bu durum fazla sürmedi iki adet yazıcı başlığından birisi arıza verdi. yazıcıyı alırken araştırmıştım ve budurumu ileride yaşayacağımızı biliyordum. yeni başlık siparişi verdik oda yaklaşık 150tl civarında. geldiği zaman ne derece düzelecek baskı kalitesi bilemiyorum çünkü 2. başlıkta sanırım kısa süre sonra değişim isteyecek.

aslında baskı kalitesi ve baskı boyutları açısından çok çeşitli alternatfileri olmasına karşın biz genelde standat ayarlarda baskı aldık. fotoğraf baskısı amaçlı ve çok yüksek kalitede çıktı alamak isterseniz sizi tatmin etmeyebilirr.
    sıkıntılarına gelirsek: usb girişi üzerinden bir bilgisayara kurduk ve ağ da bu bilgisayar üzerinden çıktı alıyoruz. ağda yada bu bilgisayarda problem olduğunda çıktı alamıyoruz. ayrıca ethernet girişi var fakat bizim modem bağlantısı konusunda uyuşmazlık oldu çokda uğraşmadıkki ağda problem olduğunda yine çıktı alamayacaktı.
    brother modelinde wireless özelliği olduğuiçin ve bizde genelde labtop kullandığımız masa üstü pc ler içinde wireless modem kullandığımız için her bilgisayar kendibaşına gerekirse çıktı alabilecek.
    diğer taraftan aynı zamanda a3 tarayıcı ve fotokopi özelliği benim için oldukça cezbedici bir özellik. hatta bu artılarına rağmen fiyatıda daha uygun.(tabi baktığınız yerlere göre değişiyor)
    kafamdaki en büyük soru yazıcının kendi kalitesi yani yılda 11000 çıktı aldığımda arızalanırmı. arızalanırsa servis hizmeti kalitesi ve geri dönüş hızı nasıl.
    baskı kalitesi k8600 kadar olsa yeter bana.
    diğer önemli nokta mürekkep sarfiyatı ve kolay dolan kartuşla uzun süre kullandığımızda yazıcı başlıkların arızalanma durumu/sıklığı ve bunun bana maliyeti ne olacak.
    k8600 düşünen arkadaşların soruları olursa yardımcı olmaya çalışırım aynı şekilde brother marka yazıcı kullanan arkadaşlar ve özellikle bumodeli yada diğer a3 çok fonksiyonlu modelini kullanan arkadaşlar da yardımcı olursa çook makbule geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.