kardeş, bazı arkadaşlar her ne kadar yüzü eskimiş olarak tabir etsede kalite ve işcilik bakımından audi a3 c sekmentinde liderdir. eski yüzmüş bilmem neymiş bunlar işin hikaye kısmı, başka bir şey daha diyeceğim bazıları yanlış anlayacak, o yüzde gerek yok, madem kücük cocuğunuz var(ALLAH BAĞIŞLASIN) 2005-2006 model 1.6 fsi 115 hp sporblack(5 kapı) düz 6 ileri şanzıman tavsiye ederim. ayrıca a3 ün ici, bagacı geniş ve ferahtır, ikinci elide sağlam arabadır.
Bende Golf aracimi satip Bmw 116i aldim Golfe gore ici gercekten cok dar bence cocuk varsa Audi a3 almaniz daha mantikli olur.
piyasada araç çeşidi çok olup benim gibi kararsızsanız böyle işler zor oluyor gerçekten.116i yi listemden çıkardım.dar oluşunda herkes hemfikir.audi veya honda araçlarından hangisini daha önce ve temizini bulrsan onu almaya karar verdim.fikirleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam, hangisini önce bulursam demeyin bence. Hondayı biliyorsunuz belli ki bence audiyi test edin hangisinde karar kıldıysanız ona yönelin çünkü 3-5 gün sürülmeyecek bu araçlar senelerce binilecek şeyler ve bunun için de en uygununa ve bütçemize göre en iyisine binmeyi hakediyoruz diye düşünüyorum
Audi A3 2.0TDI Sporback
quote:
Orijinalden alıntı: MeganeCC
Audi A3 2.0TDI Sporback
arkadaş 35 bin tl. lik bir aractan bahsetmiş, 2.0 tdi sporblack ikinci elde olsa cok pahalı
neye karar verdiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme