Bildirim
A3 mü bmw 116 mı?yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar.Bende sizin seçimizi yapmak üzereydim bundan 5 ay önce sonrasında tercihimi 0 golf ten yana kullandım ve mutluyum.size de golf,bravo tarzı 0 araçları tavsiye ederim.sorunuza gelirsem aslında 2 araç da birbirine yakın araçlar.o fiyata bulabileceğiniz a3 1.6 102 lik olduğundan performans ve yakış açısından 2 aracın pek bir farkı yok.ilk kalkışta a3 bir nebze öndedir ve bu motoru benim gibi kullanırsanız 8.2 civarı yakıp 10 civarı yakan 116 ya göre bir miktar tasarruf edersiniz belki hepsi o.motor ve şanzıman konusunda bir tercih yapma şansınız pek yok yani anlayacağınız.bunun dışında 2 araç da yakında kasa değiştiriyor.
tüm bunlara baktığımız zaman bence iki aracın da alabileceğiniz fiyat aralığında olanlarını(a3 birkaç önemli makyaj yedi çünkü 0 ı sizi yanıltabilir) galerilerde bulun içine binin test sürüşüne çıkın ondan sonra karar verin.çünkü bende bu iki araç arasında tercih yapmak istediğimde aktarma farkı ve iç-dış görünüş dışında ayırt edici unsura rastlamamıştım...
-
ben a3 derim.quote:
Orijinalden alıntı: SarperGenç
Merhabalar.Bende sizin seçimizi yapmak üzereydim bundan 5 ay önce sonrasında tercihimi 0 golf ten yana kullandım ve mutluyum.size de golf,bravo tarzı 0 araçları tavsiye ederim.sorunuza gelirsem aslında 2 araç da birbirine yakın araçlar.o fiyata bulabileceğiniz a3 1.6 102 lik olduğundan performans ve yakış açısından 2 aracın pek bir farkı yok.ilk kalkışta a3 bir nebze öndedir ve bu motoru benim gibi kullanırsanız 8.2 civarı yakıp 10 civarı yakan 116 ya göre bir miktar tasarruf edersiniz belki hepsi o.motor ve şanzıman konusunda bir tercih yapma şansınız pek yok yani anlayacağınız.bunun dışında 2 araç da yakında kasa değiştiriyor.
tüm bunlara baktığımız zaman bence iki aracın da alabileceğiniz fiyat aralığında olanlarını(a3 birkaç önemli makyaj yedi çünkü 0 ı sizi yanıltabilir) galerilerde bulun içine binin test sürüşüne çıkın ondan sonra karar verin.çünkü bende bu iki araç arasında tercih yapmak istediğimde aktarma farkı ve iç-dış görünüş dışında ayırt edici unsura rastlamamıştım...
-
İkiside alınabilecek araçlar.Ancak bmw nin daha bi farklı havası var.Ben olsam bmw yi alırıdm.quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
ben a3 derim.
Alıntıları Göster -
aslında kafamı karıştıran birde honda elegance olayı var.küçük bir bebeğim var.a3 veya bmw 116 da bagaj sorun olabilirmi acaba.birde hondanın tadını verebilrmi bu araçlar.ciddi kafam karışık.fikirleriniz ve paylaşımlarınız için tesekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
İkiside alınabilecek araçlar.Ancak bmw nin daha bi farklı havası var.Ben olsam bmw yi alırıdm.
Alıntıları Göster -
bmw 1er Coupe ülkemizde olsaydı 1 derdim ama olmadığından a3 diyorum. Hani zevk meselesidir ama ben o 1 serisini hep ayakkabıya benzetiyorumquote:
Orijinalden alıntı: rızaa
aslında kafamı karıştıran birde honda elegance olayı var.küçük bir bebeğim var.a3 veya bmw 116 da bagaj sorun olabilirmi acaba.birde hondanın tadını verebilrmi bu araçlar.ciddi kafam karışık.fikirleriniz ve paylaşımlarınız için tesekkürler.
Alıntıları Göster
Şu aracı ülkemize getirmek bu kadar zor mu ya? Hep kızmışımdır. Ne motor seçenği geliyor ne kasa seçeneği geliyor. 1 serisinin cabriosu var coupesi var ama bizde bi tek ayakkabı tipli 5 kapılısı var 3 kapılısı bile yok.
o kapının altındaki çizgisine kadar hoşuma giden bir araç ya...
karşılaştırma için diğerleri
Cabrio belki o kadar güzel dğeil gibi ama coupe çok hoşuma gidiyor gerçektende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 13 Haziran 2011; 11:47:49 >
-
Yüklediğiniz resimlere bakınca hangisini daha çok istediğiniz belli oluyor.quote:
aslında kafamı karıştıran birde honda elegance olayı var.küçük bir bebeğim var.a3 veya bmw 116 da bagaj sorun olabilirmi acaba.birde hondanın tadını verebilrmi bu araçlar.ciddi kafam karışık.fikirleriniz ve paylaşımlarınız için tesekkürler.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 14 Haziran 2011; 15:22:27 > -
bmw 1 çok çok çok dar. Çocuklu aile için sıkıntı olur.quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifter
Yüklediğiniz resimlere bakınca hangisini daha çok istediğiniz belli oluyor.
Alıntıları Göster -
Ben bmw 116 tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: insomnia__
bmw 1 çok çok çok dar. Çocuklu aile için sıkıntı olur.
Alıntıları Göster -
Kriterleriniz nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
Ben bmw 116 tercih ederdim.
Alıntıları Göster
Seçeceğiniz motorlar nelerdir ?
Bagaj ihtiyacınız var mı ?
Aylık ve yıllık yapacağınız km ne kadar ?
Biraz daha bilgi verirseniz, daha kolay yardımcı olabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekozim123 -- 13 Haziran 2011; 15:13:00 > -
aklım 1.16 dior gönlüm a3 tercih senn. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
o ilk resimdekini istediğim kesin. ama diğer o 5 kapılı modelini beğenmiyorm. Ne hikmetse 3 kapılısını da beğeniyorum. Ve 116i gibi çok yakandansa 120d gibi hem gidişi ile güzel hem de performansı ile göz dolduran bir aracı da tercih ederdim gerçi artık 123d çıkıyor sanırım almanyada. -
Bu iki aracı bende çok severdim fakat artık sokaklar a3 ve 1.16 ile doldu.quote:
Orijinalden alıntı: Johnnnquote:
Orijinalden alıntı: Aybars Mert
o ilk resimdekini istediğim kesin. ama diğer o 5 kapılı modelini beğenmiyorm. Ne hikmetse 3 kapılısını da beğeniyorum. Ve 116i gibi çok yakandansa 120d gibi hem gidişi ile güzel hem de performansı ile göz dolduran bir aracı da tercih ederdim gerçi artık 123d çıkıyor sanırım almanyada.
Alıntıları Göster
Görmekten kusucaz artık özellikle a3.
Ama illa ikisinden biri diyorsan 1.16 derim.
-
Güncel 1 serisinin içi çok dar 5 kapıda olsa 3 kapı gibi düşünün arkası yok neredeyse.çocuk var demişsiniz o yüzden söyledim.Kolay gelsinquote:
Orijinalden alıntı: Kubilay S.
Bu iki aracı bende çok severdim fakat artık sokaklar a3 ve 1.16 ile doldu.
Görmekten kusucaz artık özellikle a3.
Ama illa ikisinden biri diyorsan 1.16 derim.
Alıntıları Göster -
kriterlerim belli aslındaquote:
Orijinalden alıntı: bekozim123
Kriterleriniz nedir ?
Seçeceğiniz motorlar nelerdir ?
Bagaj ihtiyacınız var mı ?
Aylık ve yıllık yapacağınız km ne kadar ?
Biraz daha bilgi verirseniz, daha kolay yardımcı olabiliriz.
Alıntıları Göster
1-çok dar olmayan bir bagaj
2-yakıt tüketimi önemsiz çok yaksada olur
3-güvenlik
4-2 el satışının kolay oluşu
5-sürüş zevki ve donanımları
tabiki bunların hepsini maksimum 35000 tl de toplamam lazım biraz zor gibi
-
Eski bir A3, şimdi BMW 1 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, eğer bekarsanız ya da çocuksuz bir aileyseniz BMW 1, çocuk varsa veya düşünüyorsanız, Audi A3.quote:
kriterlerim belli aslında
3-güvenlik
Alıntıları Göster
Benim 2 yaşında bir kızım var. A3'ten sonra i30 almıştım. i30'dan sonra BMW 1'e geçince baya bir sıkıntı oldu. i30'mdaki rahatlığı hiçbir şekilde 1 serisinde bulamadım. İç mekan harbiden çok dar, bagaj da küçük, uzun yola çok çıkıyorsanız sıkıntı olur. Ben şahsen keşke 1-serisi almasaydım diyorum, sıfır aldığım için kolay kolay değiştiremem birkaç yıl. Eğer A3 dışında seçenekler de düşünüyorsanız, kesinlikle i30'a da bakın derim. Bütçenize sıfır bir i30 belki sığdırabilirsiniz uzun yıllar keyifle binersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 13 Haziran 2011; 17:36:11 >
-
1 serisi makyaj değil yenileniyor artık biliyorsunuzdur da söyleyeyim dedim. bayiler daha da fiyat kırabilir yeni kasa geldiğinde, şu anda focusta olduğu gibiquote:
Orijinalden alıntı: ozgur23
Eski bir A3, şimdi BMW 1 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, eğer bekarsanız ya da çocuksuz bir aileyseniz BMW 1, çocuk varsa veya düşünüyorsanız, Audi A3.
Benim 2 yaşında bir kızım var. A3'ten sonra i30 almıştım. i30'dan sonra BMW 1'e geçince baya bir sıkıntı oldu. i30'mdaki rahatlığı hiçbir şekilde 1 serisinde bulamadım. İç mekan harbiden çok dar, bagaj da küçük, uzun yola çok çıkıyorsanız sıkıntı olur. Ben şahsen keşke 1-serisi almasaydım diyorum, sıfır aldığım için kolay kolay değiştiremem birkaç yıl. Eğer A3 dışında seçenekler de düşünüyorsanız, kesinlikle i30'a da bakın derim. Bütçenize sıfır bir i30 belki sığdırabilirsiniz uzun yıllar keyifle binersiniz.
Alıntıları Göster
-
quote:
kriterlerim belli aslında
3-güvenlik
Hocam tercih etmeniz gereken araç bence ne A3 ne de 1.16i. Dizel bir Ford Focus size gayet yeterli olacaktır. Hem bagajı geniştir, sürüşü keyiflidir, çok iyi bir yol tutuşa sahiptir, 2.elde baya iyidir, ghia donanımı gayet yeterlidir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memur-sahibinden-f-o-c-u-s-1-6-tdci-ghia-51635319/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boyasiz-orjinal-dizel-ciha-arayanlara-51763363/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-ciziksiz-orjinal-dizel-focus-51774949/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-ford-focus-1-6-tdci-ghia-51838486/detay/
Vs vs.
-
quote:
Orijinalden alıntı: natbolad
1 serisi makyaj değil yenileniyor artık biliyorsunuzdur da söyleyeyim dedim. bayiler daha da fiyat kırabilir yeni kasa geldiğinde, şu anda focusta olduğu gibi
Arkadaşın bütçesi 35 olduğu için sıfır pek ihtimal dahilinde değil sanırım. Onun için kasa değişiminin tercihte çok bir etkisi olmayacaktır. Zaten kasa değişse bile 2. el değerinde ani düşme olmaz, zira eski E46 kasalar bile 2. elde hala çok iyi satıyor. -
arkadaşımda 1.16 vardı onu sattı ve şu anda a3 kullanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ozgur23quote:
Orijinalden alıntı: natbolad
1 serisi makyaj değil yenileniyor artık biliyorsunuzdur da söyleyeyim dedim. bayiler daha da fiyat kırabilir yeni kasa geldiğinde, şu anda focusta olduğu gibi
Arkadaşın bütçesi 35 olduğu için sıfır pek ihtimal dahilinde değil sanırım. Onun için kasa değişiminin tercihte çok bir etkisi olmayacaktır. Zaten kasa değişse bile 2. el değerinde ani düşme olmaz, zira eski E46 kasalar bile 2. elde hala çok iyi satıyor.
Alıntıları Göster
Onun tecrübelerine göre A3
Benzer içerikler
- hyundai i20 cam tavan hangi paket
- renault kangoo 1.9 kronik sorunları
- yetkili serviste airbag değişimi
- seat ibiza 1.2 tsi style yorum
- clio 3 otomatik şanzıman
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X