Şimdi Ara

i20 panaromik tavansız elite paket mi panaromik tavanlı style paket mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç seçimi olarak i20 de karar kıldım gibi. Ancak iki seçenek arasında kaldım. 6.5" ekranlı perde hava yastıklı otomatik farlı katlanır aynalı fakat panaromik tavansız elite paket mi yoksa elite paket+panaromik tavan mı? Renk olarak beyaz yada füme rengi alacağım ancak ikisi arasında karar veremedim. Panaromik tavansız elite ve panaromik tavanlı style hemen hemen aynı fiyata geliyor

• Bence donanım daha önemli panaromik tavansız elit tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai neden saçmalamış öyle bir pakete cam tavan koymamış ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazısı cam tavan olayına çok hasta. Öyle bir takıntın varsa al. Yoksa donanım bana göre daha önemli.

• Bence cam tavanli almalisin aracin gorseli cok degisiyor

• hocam cam tavan ek olarak alınıyor. fakat elite donanımda 2.700 ekleyince fiyat eşiğini aşıyor. Ancak style da 2700 eklenince tavansız elite ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
  • Cam tavan alıpta tıkırtılarla uğraşma.
  • Cam tavan panoramik değilse küçücük bir tavan penceresi için hiç boşa uğraşma derim.
  • Cam tavansiz elite paket diyorum

• boşver cam tavanı.
  • cam tavanlı çok güzel ama navigasyon ve bluetooth da önemli şeyler.
    elite daha iyidir.
  • navigasyon sonradan takılabiliyor.style plus paketi ise alın çünkü ilk gelen stylelarda deri direksiyon ,yağmur sensörü falan yoktu yenilerde var diye biliyorum(2015 üstü).sıfır alacaksanız beyaz alın artık 800 tl metalik renk farkı istiyorlar.style + cam tavan muazzam olur ama ben şu an alacak olsam ikinci el elite+panoramik kovalarım.
  • Bence cam tavanlı style alın,illa sıfır olacak demiyorsanız 46-47000 fiyat aralığında 2015 model 3000-5000 kmde ikinci el elite alabilirsiniz.

• Uzun süre kullanacaksanız bir şekilde sıfır araba alınırken 2700 lira bulunur, kredi kartından nakit avans bile çekiliyor o rakam. Yok kısa süre sonra satma ihtimaliniz varsa ikisini de boşverip baz donanım alın, sıfırda 5000 liralık donanım farkı ikinci elde 3000 lira oluveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Cam tavan alıpta tıkırtılarla uğraşma.

arabanızın diğer camları tıkırtı mı yapıyor da cam tavan yapsın.. sonuçta tüm camlar açılıyor ve kapanıyor aynı cam tavan gibi.. şehir efsanesi oldu artık bu iş..
  • 2700 TL daha bütçeyi zorlayıp cam tavanlı Elite diyorum
  • Cam tavanin yerini hic bir sey tutamaz

• ben style+ panorama aldım.bu tercihde tek üzen perde hava yastığı olmaması.elitede alsanız smart paket ekletmeyince geri görüş kamerası, yağmur sensörü ve far sensörü olmuyor
  • Panoromik cam tavansiz i20 almayin. Zerre yakışmıyor.

• İmkan varsa cam tavanlısını almak iyidir. Her araçta durum bu bence..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.