Şimdi Ara

2016 Focus Titanyum mu Golf Highline mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangi araç gerekçe yazarsaniz sevinirim.

Edit:Dizel Otomatik
    Edit: Bazı Arkadaşların halklı olarak uyarıları var, buna istinaden ayrıntı veriyorum :)
    Focus HB 1.5L TDCi 120PS PowerShift Otm. SW Titanium 99.850 TL
    Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Highline 101.100,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanozturk3525 -- 25 Şubat 2016; 19:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf den sıfır Focus a geçen bir abimiz vardı forumda şimdi nickini hatırlayamadım sonradan hatırlarsam yazarım. Focusun ergonomik anlamda Golf ün ne kadar gerisinde olduğunu güzel örneklerle madde madde açıklamıştı. C segmentinde tek lider var oda Golf dür. Her modeliyle çıktığı her yıl piyasaya damga vurur. Focusda çok iyi bir araç ancak Golfün çok gerisinde.. Dikkat edin hep yeni Focus,yeni astra, yeni corolla,civic vb. çıktığında ''acaba bu sefer Golf ün tahtını sallayabilecekmi'' , ''acaba Golfden iyimi ? '' hep bu başlıkları görürüz.. Neden ? çünkü efsane birtane oda Golf..
    Kasımda 1.5 tdci powershift otomatik titanyum sedan Focus aldım. Bence hem dış hem iç tasarım olarak Golften çok üstün bi araba, yol tutuş ve sürüş keyfi de cabası. Arkadaşımın da 2015 model clmfortline golfünü sürme imkanım oldu. Golfün süspansiyonları daha yumuşak ve daha konforlu focusa göre. Ayrıca araba daha hafif ve çevik hissettiriyor. DSGnin sport modu iyi, powershiftin drive modu.
  • Gerekçem yok ama golf

• Butce?
    Dizel benzin?
    Otomatik mAnuel?

• Aile içinse Ford focus. (sedan)
    Yedek parça için Ford focus
    Bakım için için Ford focus
    Uzun yıllar kullanmak için Ford focus
    VW fan boysan Golf
  • Böyle konulara ayar oluyorum.

Dizel mi tercih ediceksiniz benzinli mi?

Tercihiniz otomatik mi olucak manuel mi?

Arabanız da istediğiniz özellikler neler?

Bütçeniz ne kadar?

Bunları bilmeden nasıl yorum yapalım?

• 2016 Ford Focus 1.5 TDCi Titanium Powershift Sedan. Nedensiz seviyorum bu arabayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aile içinse Ford focus. (sedan)
    VW fan boysan Golf

Bunu diyen de ancak focus fanboy olur.
    Arkadaş bende de focus 3 var biliyoruz ne olduğunu artısını eksisini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf=Kaliteli iç mekan,konfor,daha geniş iç hacim ve bagaj hacmi.bi-xenon far.
    Focus Hb=Daha iyi yol tutuş, daha tepkili direksiyon,daha büyük ekran,otomatik park.
  • Ben golf alırdım.

• Arada fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama fiyatlar yakınsa Golf, olmadı Astra, olmadı 308, olmadı Ceed, olmadı i30. Focus'un içine oturunca insanın ruhu daralıyor.
  • İç mekan hacim,dış tasarım olarak golf biraz daha önde.Focus ise golfe göre 1 tık daha iyi yol tutuş sunacaktır.
    Yalıtım iki araçtada gerçekten çok güzel sessiz araçlar.Süspansiyon konforu iki aracında gerçekten çok güzel ama golfte kendimi daha rahat hissediyordum bana daha rahat gelmiştir.
    Performans olarak eşit gibiler.İç mekandaki hacim ve bana göre olan focusun tipsiz dış tasarımını takmıyorsanız focus alınabilir yoksa golf
  • hb titanium powershift focus'a 94bin verilir mi diye konu açmayı düşünüyordum ama vazgeçtim, şimdi burda 1-2 güzel yorum çıkarsa biz de nasipleniriz
  • İki anti vw'ci gelmis ilk iki postu atmis golf lafini gorur gormez.

Bugun ikisini de alirsin 90 bine. Yarin golfu 92'ye fordu 70'e satarsin. Haa ben olsam hangisi bana farkli gelecek hangisi beni tamamlayacaksa onu alirim lakin bu ikisi arasindan golfu gozum kapali alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf makyaj yiyecek haberleri vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İki anti vw'ci gelmis ilk iki postu atmis golf lafini gorur gormez.

Bugun ikisini de alirsin 90 bine. Yarin golfu 92'ye fordu 70'e satarsin. Haa ben olsam hangisi bana farkli gelecek hangisi beni tamamlayacaksa onu alirim lakin bu ikisi arasindan golfu gozum kapali alirim.

VW'cilerin tek kaçış yolu bu zaten.
    Araç almak zevkle kullanmak değil , sadece satmaya odaklı . Alırken satmak.

90Bini koy bankaya al kar payını / yiyorsan faizini bin taksiye 92 binlira alırsın bankadan 2-3 senede ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aile içinse Ford focus. (sedan)
    VW fan boysan Golf

Yok artık. Fanboy diyene bak fanın önde gideni.

Aile için focusmuş. Focusun arka koltuğu şaka denecek kadar dar. Bagajı güdük gibi.

Aile için alınacaksa octavia-jetta denir. Ama biz bunu dersek fanboy ama onlar derse arabadan anlayan adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 24 Şubat 2016; 21:36:31 >
  • Zamaninda golf 7 sahibi olmus, focus 3.5 test etmis biri olarak, cogu konuda focus un ustun oldugunu rahatca soyleyebilirim.

• Allah'ınızı severseniz beslemeyin şunları ya.Adamın ne bütçesi belli ne kriteri.Bombayı atmış gitmiş ortalığa siz birbirinizi yiyorsunuz burda.
  • Size hangi araç uygunsa onu tercih edin.İki araç da pişman etmez.
  • Golf den sıfır Focus a geçen bir abimiz vardı forumda şimdi nickini hatırlayamadım sonradan hatırlarsam yazarım. Focusun ergonomik anlamda Golf ün ne kadar gerisinde olduğunu güzel örneklerle madde madde açıklamıştı. C segmentinde tek lider var oda Golf dür. Her modeliyle çıktığı her yıl piyasaya damga vurur. Focusda çok iyi bir araç ancak Golfün çok gerisinde.. Dikkat edin hep yeni Focus,yeni astra, yeni corolla,civic vb. çıktığında ''acaba bu sefer Golf ün tahtını sallayabilecekmi'' , ''acaba Golfden iyimi ? '' hep bu başlıkları görürüz.. Neden ? çünkü efsane birtane oda Golf..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.