< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanozturk3525 -- 25 Şubat 2016; 19:58:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanozturk3525 -- 25 Şubat 2016; 19:58:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu diyen de ancak focus fanboy olur.
Arkadaş bende de focus 3 var biliyoruz ne olduğunu artısını eksisini |
Golf den sıfır Focus a geçen bir abimiz vardı forumda şimdi nickini hatırlayamadım sonradan hatırlarsam yazarım. Focusun ergonomik anlamda Golf ün ne kadar gerisinde olduğunu güzel örneklerle madde madde açıklamıştı. C segmentinde tek lider var oda Golf dür. Her modeliyle çıktığı her yıl piyasaya damga vurur. Focusda çok iyi bir araç ancak Golfün çok gerisinde.. Dikkat edin hep yeni Focus,yeni astra, yeni corolla,civic vb. çıktığında ''acaba bu sefer Golf ün tahtını sallayabilecekmi'' , ''acaba Golfden iyimi ? '' hep bu başlıkları görürüz.. Neden ? çünkü efsane birtane oda Golf..
|
Yok artık. Fanboy diyene bak fanın önde gideni.
Aile için focusmuş. Focusun arka koltuğu şaka denecek kadar dar. Bagajı güdük gibi. Aile için alınacaksa octavia-jetta denir. Ama biz bunu dersek fanboy ama onlar derse arabadan anlayan adam. |
Arada fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama fiyatlar yakınsa Golf, olmadı Astra, olmadı 308, olmadı Ceed, olmadı i30. Focus'un içine oturunca insanın ruhu daralıyor.
|
Kasımda 1.5 tdci powershift otomatik titanyum sedan Focus aldım. Bence hem dış hem iç tasarım olarak Golften çok üstün bi araba, yol tutuş ve sürüş keyfi de cabası. Arkadaşımın da 2015 model clmfortline golfünü sürme imkanım oldu. Golfün süspansiyonları daha yumuşak ve daha konforlu focusa göre. Ayrıca araba daha hafif ve çevik hissettiriyor. DSGnin sport modu iyi, powershiftin drive modu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 24 Şubat 2016; 21:36:31 > |
|
|
|