Şimdi Ara

2016 Focus Titanyum mu Golf Highline mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    100 bine araba mı olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum aracı aldınız mı ama, geçtiğimiz dönemlerde focus, astra, golf ile test sürüşü yapmış biri olarak. Golf bir tık önde sürüş keyfi olarak, içi focusa göre daha ferah. focusun iç dizaynı çok iyi, golfunki ona nazaran daha sade. Markaları yan yana koyarsan Golf bir tık yine daha iyi. Yedek parça fiyatlarını düşünürsen focus tercih sebebi olabilir.

Ben olsaydım. Kesinlikle Golf'ü seçerdim.
  • kaanozturk3525 K kullanıcısına yanıt
    madem 100 bintl gibi bir bütçe çıkıyor ortaya biniciseniz subaru levorg alın.
    ama bu iki seçenek üzerinden gider isek bnim görüşümce ne golf ne focus bu paraları haketmiyor.
    Ama oyumu focus dan yana kullanıyorum.
    link teki video ayrıntlı değil ama azda olsa kafanızda bişeyler oluştura bilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=RjgcwO0NS9U
  • Düze vites alacaksanız Golf, otomatikse Focus alın bence. Diğer alternatif mayıs ayında dizel mazda 3 beklenebilir
  • Adam ford motoru nickiyle vw fanboylugu yapiyor. Eskiden ford fanboyuymus ama sonradan vw fanboyluguna gecince nickini degistirmemis. Ilerde bakarsin japon fanboyu olur cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Dizelse focus, benzinli manuelse golf. Benzinli otomatikse ikisi de değil.

En net ve doğru yorum. Hem golf hem de focus dizel ve benzinli araçlarını kullanmış biri olarak imzamı atarım.

• Herkes o araba pahalı bu araba pahalı diyor ama c sınıfı dizel otomatikte az biraz eline yüzüne bakılır araba 100.000 oluyor illa ki, geçen yeni astra'ya baktım o da 100k Tl. Bence bu seçenekler arasında iç mekan kalitesinde en iyi golf, sürüş konforu ve keyfinde en iyi focus ben kendi adıma golf alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aile içinse Ford focus. (sedan)
    Yedek parça için Ford focus
    Bakım için için Ford focus
    Uzun yıllar kullanmak için Ford focus
    VW fan boysan Golf

Hocam focus dar bi araç aile kalabalıksa pek gelecek cinsten değil.

Edit: Tüh konu tarihine bakmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TryToBe -- 27 Ağustos 2016; 12:14:38 >
  • Focus 1.5 dizel otomatik titanium bence çok iyi bir model, geçenlerde sürme fırsatı buldum, araba resmen lokum tadı verdi bana, çok beğendim,

• focus deyince aklıma c elysee gibi fluence gibi linea gibi şirkete filoyla alınmış pazarlamacı arabaları geliyor.

• İkinci el kaygın yoksa ford,Geri kalan durum için wosvos

• 1,6 atmosferik + lpg 'li titanyum paket + güzel bir renk focus

Geriye kalan parayı da istediğiniz gibi kullanırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.