Şimdi Ara

2016 Focus Titanyum mu Golf Highline mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
11.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel fokus trendx .parayı sokaktan topluyorsanız titanyum smart pawırşift

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda 1.5 tdci powershift otomatik titanyum sedan Focus aldım. Bence hem dış hem iç tasarım olarak Golften çok üstün bi araba, yol tutuş ve sürüş keyfi de cabası. Arkadaşımın da 2015 model clmfortline golfünü sürme imkanım oldu. Golfün süspansiyonları daha yumuşak ve daha konforlu focusa göre. Ayrıca araba daha hafif ve çevik hissettiriyor. DSGnin sport modu iyi, powershiftin drive modu.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    dizel otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanozturk3525

dizel otomatik

Dsgli araca 90 100k para bağlamak akil kari degil.ayni sekilde 100bin tl niz varsa insignia alinir c segmenti değil

• aracı alırken satış zamanınıda düşünnüyorum. Malesef ülkemizde böle bi algı var dizelse al. İki araç arasında tamamen kararsızım. Parayı sokakdan bulmadım (Alt versiyonlar, ilk defa araç alcağım için ve uzun süre kulanmayı düşündüğümden cazip gelmiyor). Sonrasında pişmanlık duymayacağım araç almak istiyorum. Ö yüzden önerilerinizde sebebinide istedim. yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bu yorumlar araç seçmimi etkiliyecek.
  • Esnaf zihniyetiyle hareket edenin alacağı araba bellidir;
    Golfunuz hayirli olsun.

• Golfün direksiyonu ve süspansiyonları daha yumuşak şehir içinde daha konforlu kullanım imkanı sağlıyor focus ise golfe göre daha sert yola daha iyi tutunuyor focusta lastik sesi bir miktar fazla golfe göre focus yeni makyajlandı güncelliğini bir süre koruyacaktır yakın arkadaşımda golf var bende focus ikiside güncel kasa golfün içi daha ferah ama focusun içi bence daha göz alıcı sedan bir araç için arka diz mesafesi biraz kısa bagajda küçük ama ben tercihimi focustan yana yaptım araçlar manuel bu arada otomatik gerçekten büyük konfor sağlıyor ama çift kavrama vites kutusu ne zaman ne yapacağı belli değil açıkcası o riski alamadım kendi adıma şuan için focusla ilgili sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum

• kaanozturk3525 K kullanıcısına yanıt
    Fazla pahalı araca gerek yok.
    2.el Exc C4 derim.

Tabii Focus/Golf ise Kesinlikle Golf(Citroenciyim)

• kaanozturk3525 K kullanıcısına yanıt
    Burda bilip bilmeyen herkes yorum yapıyor.Yok böyle yok şöyle.
    İddaa ediyorum burda yorum yapıp focus degil golf diyenlerin özellikle ( kalite konfor flan diyenler için söylüyorum ) focus 3.5 titaniuma binmeyen hatta içine bile bakmayan üyelerdir.
    Titanium'e bi binin sonra burda gelin kalite,konfor karsılastırması yapın lutfen. Golfunde focusunda ne oldugunu biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 25 Şubat 2016; 0:00:34 >
  • Dizelse focus, benzinli manuelse golf. Benzinli otomatikse ikisi de değil.
  • Golf.

Surasi da soyleymis demezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Burda bilip bilmeyen herkes yorum yapıyor.Yok böyle yok şöyle.
    İddaa ediyorum burda yorum yapıp focus degil golf diyenlerin özellikle ( kalite konfor flan diyenler için söylüyorum ) focus 3.5 titaniuma binmeyen hatta içine bile bakmayan üyelerdir.
    Titanium'e bi binin sonra burda gelin kalite,konfor karsılastırması yapın lutfen. Golfunde focusunda ne oldugunu biliyoruz.

Titanium dizel focusum var karşılaştırdığımız araçlar aynı segmentte c sınıfı araçlar bende focusu tavsiye ediyorum focusun yol tutuşu golfün bi tık ötesinde golfün ise şehir içi sunduğu konfor focusun bi tık ötesinde iki aracıda uzun süre kullandım s clas mercedes değil bu araçlar kompakt sınıf 2 araçtan bahsediyoruz hem konfor hem yol tutuşda focus önde demek aksine sizin konuyu subjektif değerlendirdiğinizi gösteriyor

• sntrkharun44 S kullanıcısına yanıt
    Ben Focus hem yol tutusunda hemde konforda onde demiyorum zaten. Ben diyorumki millet oyle bi yazıyorki focus yol tutusu ve direksiyon hissinden ibaret bi araba baska bisiyi yok sanırsın arabanın. Focus bu kadar iyi yol tutusunu mumkun kılmak için konforundan az bisi ödün vermiştir.Golf ise konfora önep verip yol tutusundan ödün vermiştir. Ama bu focusun konforu kotu anlamına gelmez.Millet sanki focusda koltuk yok taburede oturuyorsun gibi yorumlar yapıyor. Ayrıca yorum yapanlar bu ıkı arabaya binmeyip ordan burdan soylenenler kulaktan dolma laflarla yorum yapıyorlar..
  • sanırım golf ile focusu kıyaslarken focus HB olarak düşündünüz.

Fikrimi söylemek istersem Focus sanki biraz daha yakışıklı bir araç gibi duruyor. Özellikle birkaç makyaj ve iyi bir jant ile bir a3 den mercedes A serisinden pek bir farkı kalmıyor.

Marka olarak baktığımızda Golf çok daha kaliteli bir kariyere sahip ve focusa göre kalitesini yıllardır üst sıralarda tutan bir araç. MK1 den bu yana beğenilmeyen bir modeli olmadı ve hatları hep aynı çizgisinden vazgeçmiyor. Focus ise resmen çığır atladı.

bundan 5 yıl sonra golf hala golf olarak kalacak faka focusda çok değişiklikler olacak.

2 araç arasındaki fiyat farkını bilmiyorum fakat golf süspansiyon kalite ve konfor olarak focusun üstündedir düşüncesindeyim.
  • 100 bin verip cosmo insignia dizel otomatik alirim. Insignia golfunde focusun da icinden gecer.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bütçeyle ne alakası var ben şu para hangi araç demiyorum ki dizel otomatik donanım seviyelerin belirtmişim sen bütçe hemen hemen aynı klasmanda araçlar. Öle beslemeyin falan o zaman forma hiç bi şey yazmayalım ....
  • bu forumda ford cular pek konulara asılmazlar, diğer markacılar gibi meraklı değillerdir. fordun amiral gemisi focus konusuna bi bakın hafta bir iki mesaj vardır. bi de golf, astra gibi konulara bakın yeni kasası çıkmadan daha 50 sayfa yorumu vardır. o yüzden focus golf karşılaştırmasından bi bilgi çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanozturk3525

Arkadaşım bütçeyle ne alakası var ben şu para hangi araç demiyorum ki dizel otomatik donanım seviyelerin belirtmişim sen bütçe hemen hemen aynı klasmanda araçlar. Öle beslemeyin falan o zaman forma hiç bi şey yazmayalım ....

bir konuyu açarken kriterleriniz araçtan beklentileriniz belirtilerek açarsınız.kalkip golf mü focus mu deyip ondan sonra değer kaybıcıyım esnafçıyım para kolay kazanılmıyor denilince haliyle milletin emeğiyle dalga geçmiş oluyorsunuz.
  • happyyboy kullanıcısına yanıt
    aynen ford hb titanyum 1.5 dizel otomatik ve golf highline 2016 ikiside fiyat olarakhemen hemen aynılar.
  • hb olacaksa golf, sedan olacak ise focus derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.