Şimdi Ara

i20 panaromik tavansız elite paket mi panaromik tavanlı style paket mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panoramik tavan alan arkadaş var hiç memnun değil
  • cam tavan olayını kullanarak, bilerek mi yazıyorsunuz acaba ?
    bizde de elite cam tavanlı i20 var ve cam tavan mükemmel çalışıyor, en ufak tıkırtı yok ve dış görüntüden ayrı içeride büyük ferahlık yaratıyor.
  • Cam tavanlı style donanım seçerdim ben olsam,cam tavan i20'nin en güzel donanımlarından biri.

i20 panaromik tavansız elite paket mi panaromik tavanlı style paket mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 9 Ekim 2015; 17:03:06 >
  • o senin tavan hayranlıgına bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

Merhaba arkadaşlar araç seçimi olarak i20 de karar kıldım gibi. Ancak iki seçenek arasında kaldım. 6.5" ekranlı perde hava yastıklı otomatik farlı katlanır aynalı fakat panaromik tavansız elite paket mi yoksa elite paket+panaromik tavan mı? Renk olarak beyaz yada füme rengi alacağım ancak ikisi arasında karar veremedim. Panaromik tavansız elite ve panaromik tavanlı style hemen hemen aynı fiyata geliyor

Bir yerden para bul elite +cam tavanli al renk olarak beyaz yada vişne çürüğü renginden sasma tabi renkler ve zevkler tartisilmaz birde geri gorus kamerasi takmalari lazim

Taktir takmazlarsa o kadar para veriyorsun

Gecen sene full 1.2 yi 43 du 33 e mi ne alindi engelli indirimi ile

1.2 tüplü cam tavan geri gorus kamerasi da vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 9 Ekim 2015; 23:14:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi motoru alacaksın yeni tanitilan 1.0 motor var 120 bg kasimda cikmasi bekleniyir

• Elite ile style arasinda cok donanim farki var elite alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renk kırmızı yada füme. multimedya ekranı kötü cam tavan güzel, gerisine sen karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 9 Ekim 2015; 19:14:48 >
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    bu işler gönül işi, kimseye sorma hangisini daha çok beğendiysen onu al.
  • Ben de alırken bu ikilemi yaşadım ama hem yaşadığım şehir Adana'da bol ve sıcak güneş etkisi hem de bayi çalışanlarının ve tanıdıkların telkinleri ile cam tavansız aldım. Adam sonuçta parasını kazanacak ama beni tanıdığı için beni düşündüğü için almamamda etkili oldu.

• tıkırtıların tavanla alakası yok i20 komple tıkırtılı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Merhaba arkadaşlar araç seçimi olarak i20 de karar kıldım gibi. Ancak iki seçenek arasında kaldım. 6.5" ekranlı perde hava yastıklı otomatik farlı katlanır aynalı fakat panaromik tavansız elite paket mi yoksa elite paket+panaromik tavan mı? Renk olarak beyaz yada füme rengi alacağım ancak ikisi arasında karar veremedim. Panaromik tavansız elite ve panaromik tavanlı style hemen hemen aynı fiyata geliyor

Bir yerden para bul elite +cam tavanli al renk olarak beyaz yada vişne çürüğü renginden sasma tabi renkler ve zevkler tartisilmaz birde geri gorus kamerasi takmalari lazim

Taktir takmazlarsa o kadar para veriyorsun

Gecen sene full 1.2 yi 43 du 33 e mi ne alindi sakat indirimi ile

1.2 tüplü cam tavan geri gorus kamerasi da vardi

hocam sakat indirimi diye bir indirim yok "engelli indirimi" o hiç hoş bir kelime de değil biraz duyarlı olalım lütfen

• 2 hava yastıklı araba mı 6 hava yastıklı araba mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

hocam sakat indirimi diye bir indirim yok "engelli indirimi" o hiç hoş bir kelime de değil biraz duyarlı olalım lütfen

bende öle yazmak istemiş timde telefon yazarken otomatik değiştirmiş
  • quote:

Kesinlikle ve kesinlikle elite smart paket + cam tavan olsun. Kredi ödemesine etkisi 30 tl falan olur.
    Arkadaşımda cam tavan + elit var. Keşke diyor 53 yerine 55 verseydim de smart ta ekletseydim diyor.

Cam tavan + beyaz olacak. O zaman C sütunu müthiş görünüyor. Bu arada araç çok keyifli B sınıfı ve C sınıfı arasında bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

tıkırtıların tavanla alakası yok i20 komple tıkırtılı

Bak buna katiliyorum
    2010 i20 var bizde
    Gecen sene kasimda test sürüşüne ciktim ayni sesler geliyor arka taraftan kapi kisimlarindan bi su sesi cozememsler dedim

• Yeni i20nin rakiplerine gore en buyuk artisi bence cam tavandir.
  • Yan perde airbag ve kapı üzerindeki kaplama için elbette ELİTE paket.

Style zaten cam tavanlı da olsa, kapı üzeri kaplaması olmadığından STYLE olduğunu brlli ediyor.

• Elite+smart+panaroma sıkı pazarlık yapın bütün bayileri arayın kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük sınıf otomobiller, avrupada olduğu gibi kullanılamıyor bizde. Avrupada veya diğer ülkelerde, adamlar küçük sınıf arabaları, işe veya okula gidip gelmek için kullanıyorlar. Ne bileyim, pazar gezmesinde market için falan kullanıyorlar. Asdıl kullandıkları araçlar daha geniş olan passat vari aile arabası oluyor.

Ancak işler bizde biraz değişik. Biz paramızı ayarlayabilmek için kırk takla atıyoruz. Dolayısıyla küçük sınıf otomobilleri aile aracı gibi kullanmak durumunda kalıyoruz. Bunda vergilerin etkisi büyük. Yani küçük sınıf otomobil alıyoruz ama verdiğimiz para resmen daha büyük sınıf otomobillere yönelik.

Küçük sınıf otomobili aile otosu olarak kullanacaksanız panoramik cam tavan şart. Bütçenizi kuruş oynatamıyorsanız ben olsam tercihimi cam tavandan yana kullanırdım. Ancak aradaki fark 2500 lira. Bu mebla da sağdan solda bulunur. kredi kartına nakit avans çekilir, ihtiyaç kredisi çekilir, borç alınır....

Bence bütçeyi 2500 daha arttırmanın bir yolunu bulun ve ful alın. uzun yıllar rahatça kullanırsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.