Şimdi Ara

i20 panaromik tavansız elite paket mi panaromik tavanlı style paket mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
8.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "küçük aracı aile aracı olarak kullanacaksanız cam tavan şart" demeniz, sanki aileler için olmazsa olmaz bir donanımmış gibi algılanacak.

Bence yan/perde airbag daha önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Cam tavan, tamam hoş bir ayrıntı ama,
    "küçük aracı aile aracı olarak kullanacaksanız cam tavan şart" demeniz, sanki aileler için olmazsa olmaz bir donanımmış gibi algılanacak.

Bence yan/perde airbag daha önemli

Evet, öyle algılanması için yazdım zaten. Cam tavan, aracın yaşam alanına pozitif katkıda bulunan en önemli etken.

tabi bunlar kişisel tercihtir. Güvenlik tabi ki önemli ancak hava yastıkları ile yapılan testler, çok düşük hızlarda yapılıyor. Sadece ııhs denilen bir test gerçeğe yakın yapılıyor, onda da bu model 4 yıldız alabilmiş. İşte ekstra güvenlik paketiyle bu aracı 5 yıldıza çıkartmak mümkün.

Gerçek hayatta iş hava yastıklarına düşerse, maalesef o kazadan yara almadan kurtulmak (özellikle bunun gibi küçük araçlarda) çok zor. Ekstra güvenlik mi, cam tavan mı derseniz, ikisi birden derim. Ama bana seçim yap derseniz,tabi ki güvenlik derim. Her ne kadar güvenlik testlerinden tam puan alamamış olsa da ekstra hava yastığı, kaza anında çok daha ciddi yaralanmaların önüne geçebilir.

Ama ben olsam,dediğim gibi bütçemi zorlar,gerekirse birkaç ay bekler, güvenlik donanımı ile cam tavanı alırdım.

• Cam tavan bu tarz küçük arabaların ferahlığı için bulunmaz hint kumaşı. Arkadaşlar da bahsetmiş bence kendinizi biraz daha zorlayıp elite + cam tavan alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bence en alt versiyon alın,nekadar donanım eklesenizde i20 sonuçta ,israfdan başka birşey değil.
    renk olarak beyaz ve çamur rengi yakışmıyor

Mesajlarını görüyorum dikkate alıyorum ama arada içine troll kaçıyor nedense anlam veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.