Bildirim
A3 Sedan (200. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü, 4 Mobil
Giriş
-
E hayırlısı olsun.Fren balatası bu , beklemeye gelmez -
Arkadaşlar merhaba.
Aracımda düşük hızda 200-300 metre kadar Sol arka tekerlekten hafif sürtünme sesi duyuyorum. bunun sebebi ne olabilir ? Bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
balata ile disk arasına toz taş vs girmiş olabilir. diskte de eğilme var galiba, ses sürekli gelmiyor -
Çok teşekkür ederim Eng. Oldukça mantıklı bir-iki gün içinde ses devam ederse sizce yetkili servise mi götürmeli miyim ? Yoksa özel serviste çözümlenebilir mi ?
Yetkili serviste gelecek bakım zamanı 5 ay sonra -
araç garanti kapsamında ise servise gitmesinde fayda var.
tamirci ile sadece lastik sökülüp gözle kontrol yapılabilir belki. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: gyrmann
Herkese selamlar,
Havalar ısındığından beri aracımın bazı plastik aksamında çıtırtılar oluşmaya başladı.Aslında direkt olarak resimde belirttiğim bölge.
Normal sürüş halinde ya da çukurlarda değil de, ben ya da yolcu bacağımızı o bölgeye dayadığımızda çıtır çıtır ötüyor sert plastik.
Sıcak soğuk farkından tabi sert plastik alanda baskı/kuvvet uyguladığımızda ses gelmesi normal ancak nedense bu bölgeye çok takıldım.
Bu durum genel bir şey midir acaba ?
Teşekkürler,
Evet o bölgeye çok bastırmıyoruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok normal. -
Anlaşılan ben takmışım o çıtırtıya :)
Teşekkürler, -
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım -
Arkadaşlar merhaba.
1.6 TDI Attraction 2014 110 hp (98 bin km) model araç ile bir süre önce aranıza katılmış bulunmaktayım. Birkaç konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
1- Gizli özellikleri açtırmak için Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Asıl önceliğim geri vitese taktığımda sağ aynanın aşağıya otomatik inmesi ve sonrasında düzelmesi. Kimi arkadaşlar çeşitli yerlerde bu özelliğin düzgün çalışmadığından şikayet etmiş. Bu konuda ki düşünceleriniz nedir?
2- Aracım halihazırda 102 bin km de ve şuana kadar yetkili servis dışına çıkmamış. 105 bin bakımlarında neler yapılıyor? Yetkili servis tutarı ve dışarıda yaptırabileceğim tutar tahmininiz var mıdır?
3- Yetkili servisten kopmak istesem Ankara'da tavsiye edebileceğiniz özel servis hangileridir?
4- Geri görüş kamerasının yan sanayisini taktıran oldu mu? Bu konuda fikirleriniz nelerdir?
5- Son olarak aracın kullanımı hakkında tavsiyeleriniz var mıdır? Şunu muhakkak yap diyebileceğiniz derecede önem arz eden husus var mıdır?
Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum. Selamlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: carpediems_fast
Arkadaşlar merhaba.
1.6 TDI Attraction 2014 110 hp (98 bin km) model araç ile bir süre önce aranıza katılmış bulunmaktayım. Birkaç konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
1- Gizli özellikleri açtırmak için Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Asıl önceliğim geri vitese taktığımda sağ aynanın aşağıya otomatik inmesi ve sonrasında düzelmesi. Kimi arkadaşlar çeşitli yerlerde bu özelliğin düzgün çalışmadığından şikayet etmiş. Bu konuda ki düşünceleriniz nedir?
2- Aracım halihazırda 102 bin km de ve şuana kadar yetkili servis dışına çıkmamış. 105 bin bakımlarında neler yapılıyor? Yetkili servis tutarı ve dışarıda yaptırabileceğim tutar tahmininiz var mıdır?
3- Yetkili servisten kopmak istesem Ankara'da tavsiye edebileceğiniz özel servis hangileridir?
4- Geri görüş kamerasının yan sanayisini taktıran oldu mu? Bu konuda fikirleriniz nelerdir?
5- Son olarak aracın kullanımı hakkında tavsiyeleriniz var mıdır? Şunu muhakkak yap diyebileceğiniz derecede önem arz eden husus var mıdır?
1- Ayna ayar konumunu gerektiğinde kullanınca güzel oluyor, ya katlanır ayna olmayan araçlarda yada 2015 öncesi araçlarda sorun oluyor, ayna kalkarken biraz daha fazla yukarı kalkıyor bende böyle,
2- Yetkili servisten şaşmayın, DSG arızasında Iyi niyet garantisi kozunuzu kullanırsınız.
3- Kopmayın.
5- Auto Hold kullanın, veya durduğunuz zaman frene tam bastığınızdan emin olun. Çok dur kalk trafikte S moduna alıp kullanmak da olabilir.
-
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Peki gizli özellikler konusunda Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediems_fast -- 8 Temmuz 2017; 23:35:53 > -
Arkadaşlar telefon araca tanımlı fakat arama yaparken rehberdeki kişilerin tamamını tanımıyor. Yani sadece çağrı listesindeki kişileri tanıyor. Rehberdeki başka biri için örneğin Ali Yılmaz çağrı dediğimde "nasıl" diye cevap veriyor. Rehberden manuel aramada sorun yok. Ayarları resetledim telefonu tekrar tanımladım yine aynı. Yardımlarınızı bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
quote:
Arkadaşlar merhaba.
1- Ayna ayar konumunu gerektiğinde kullanınca güzel oluyor, ya katlanır ayna olmayan araçlarda yada 2015 öncesi araçlarda sorun oluyor, ayna kalkarken biraz daha fazla yukarı kalkıyor bende böyle,
2- Yetkili servisten şaşmayın, DSG arızasında Iyi niyet garantisi kozunuzu kullanırsınız.
3- Kopmayın.
5- Auto Hold kullanın, veya durduğunuz zaman frene tam bastığınızdan emin olun. Çok dur kalk trafikte S moduna alıp kullanmak da olabilir.
Auto Hold kullanın, veya durduğunuz zaman frene tam bastığınızdan emin olun. Çok dur kalk trafikte S moduna alıp kullanmak da olabilir.
Gerekçeleriniz nedir hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: forumq
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
quote:
Arkadaşlar merhaba.
3- Kopmayın.
Auto Hold kullanın, veya durduğunuz zaman frene tam bastığınızdan emin olun. Çok dur kalk trafikte S moduna alıp kullanmak da olabilir.
Gerekçeleriniz nedir hocam
DSG, çift kavramalı şanzımanda tam durmazsanız araç yarı kavrama yapıyor. HOLD kullanırsanız ufak dokunuşla araba tam duracağından buna sebep olmuyor. Kullanmazsanız tam durdummu durmadımmı devir yüksek mi vites ayrılmışmı diye siz de kararsız kalırsınız şanzımanda bu kararsızlıktan yarı kavrama yapar.
-
Arkadaşlar geçen Eylül ayında aldığım aracıma pasta cila yaptırayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor. Birde güvenebileceğimiz yer önerebilecek var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: graystorm
Arkadaşlar geçen Eylül ayında aldığım aracıma pasta cila yaptırayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor. Birde güvenebileceğimiz yer önerebilecek var mı?
Nerede yaptıracağınız konusuna çok karışmak istemem ama ben her araç alışımda ister yeni ister 2. el olsun, güzel bir boya koruma yaptırırım. Şimdi kendim yapıyorum bu işleri. Pasta cila boya koruma öncesi yüzeyi hazırlama sürecinin parçaları. Esas bunların üzerini kapalayacak ürün seçiminde kıyamet kopuyor. İşler boya koruma ile de bitmiyor. Koltuk koruma, konsol koruma vs. Kullanılan malzeme de önemli işçilik te. Öneriliri yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: graystorm
Arkadaşlar geçen Eylül ayında aldığım aracıma pasta cila yaptırayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Kimisi yaptır diyor kimisi yaptırma diyor. Birde güvenebileceğimiz yer önerebilecek var mı?
Meaguiars kızltoprak, Işık bey yardımcı olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 19 Temmuz 2017; 16:52:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X