Bildirim
A3 Sedan (206. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu fiyata çok rahat A4 alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bnm dikjatimi çeken şöyle birşey var Kapı içleri bagaj içi stepne etrafı halı kaplı değil grubun alt üyesi golfte bile bunlar daha iyi ayrıca hayalet gösterge ciddi bi opsiyon farkıyla geliyo bunlar çok olumsuz durumlar
Sedan araçların hepsinde özellikle bagaj bolmesinde daha fazla saç görürsünüz. Bu sadece A3'e has bir durum değil. Yalıtım olarak iç mekanda ses seviyesi GOLF'ten yüksek değil. Kapı içi halı da VW'e has bir durum. İki markayı ayrıştırmak istedikleri noktalar. Genel işçilik ve malzeme kalitesi VW modellerinin altında değil. Bundan şüpheniz olmasın.
A7'de bile kapı cepleri halı kaplı değil, A3 gibi yumuşak plastik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 14 Kasım 2017; 15:35:20 > -
Doğrudur audinin tarzı biraz garklı zaten mercedes ve bmw yanına bazen yaklaşıyor bazen uzaklaşıyor
arkadaşlar bi konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. iki araç buldum ve ikisi arasında kararsız kaldım.
1-2015 model a3 sedan ambiente- 80 bin km - anahtarsız giriş- anahtarsız çalıştırma - gerigörüş kamerası-xenon ve led far var 123 bin
2-2016 model a3 sedan ambiete -30 bin km - xenon far var fiyatları 125 bin
bu fiyatlar nasıl ayrıca siz olsadınız hangisini alırdınız. biliyorum hemen hemen tüm arkadaşlar 2 yi seçecek ama 1 deki özellikler o açığı kapatmıyormu. teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: a_ertugrul72
arkadaşlar bi konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. iki araç buldum ve ikisi arasında kararsız kaldım.
1-2015 model a3 sedan ambiente- 80 bin km - anahtarsız giriş- anahtarsız çalıştırma - gerigörüş kamerası-xenon ve led far var 123 bin
2-2016 model a3 sedan ambiete -30 bin km - xenon far var fiyatları 125 bin
bu fiyatlar nasıl ayrıca siz olsadınız hangisini alırdınız. biliyorum hemen hemen tüm arkadaşlar 2 yi seçecek ama 1 deki özellikler o açığı kapatmıyormu. teşekkürler
1 numaralı araçta dikkate değer (kişiseldir) xenon led farlardır 2 numaralı araç daha modelli ve km oldukça iyi. Yolda 10 bin yapan birisi olarak istisnasız 2 numaraya yönelirdim.
-
Allah beterinden saklasin, geçmiş olsun hocam.
çok sağol abi cümlemizi inşallah. -
çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun. -
Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın.
çok sağolun arkadaşlar allah hepimizi beterinden saklasın -
Arkadaşlar merhaba
Audi A3 sedan attraction 2015 kullanıyorum.
Sarı farlara sahip. X enon farların soketli olanları mevcut.
Aşağıdaki linkte de yolluyorum.
Alıp kullanan var mı ne dersinzi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler A3 sedan dizel model yılı 2013 ve sonrası araçların ortalama yakıt tüketimi nasıl?fabrika verilerinde şehir dışı 3.6, şehir içi 4.4 gösteriyor.Doğruluk payı nedir? Kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: International
Beyler A3 sedan dizel model yılı 2013 ve sonrası araçların ortalama yakıt tüketimi nasıl?fabrika verilerinde şehir dışı 3.6, şehir içi 4.4 gösteriyor.Doğruluk payı nedir? Kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum.
Anormal bir trafiğe girmedikçe maks 6.5 litre
Uzun Yol 120-130 KM/h 3 kişi 3 valiz: 5.0 litre
Istanbul içinde E5-TEM boş 0 trafik 110 KM/h: 4.0 litre
Istanbul içinde E5-TEM boş 0 trafik Dip Gaz: 7.0 litre
90 ile gidildiğinde 3.2-3.5 litre yakalamak mümkün, uzun yolda 4.5-5 litre denebilir. Şehiriçinde abartı trafik olmadıkça 5-6 litre. Gazlanmak istenirsede 8 litreyi görmedim 200 le gittiğimde bile -
quote:
Beyler A3 sedan dizel model yılı 2013 ve sonrası araçların ortalama yakıt tüketimi nasıl?fabrika verilerinde şehir dışı 3.6, şehir içi 4.4 gösteriyor.Doğruluk payı nedir? Kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum.
36.000 km, %20 şehir dışı. Genel ortalama 6 lt. Hız bunu çok etkilemiyor. Ama az yaksın diye de hiç uğraşmıyorum (Sabit hız, ekonomi modu vs gibi...). -
merhaba;
tesadüf bu sabah baktım uzun dönem neymiş acaba diye, en son 38 bin km önce sıfırlamışım uzun dönemi, ortalama hız 52km, ortalama tüketim 5,4. aman az yaksın diye uğraşmam, şehir içinde çok sakin kullanırım uzun yolda basarım.
araç 2014 model 80 binde, her gün şişli-bostancı gidip gelir her yaz 5-7 bin arası uzun yol yapar.
bu arada 80 bin km boyunca en ufak bir arıza çıkarmadığı için kendisine teşekkür ediyorum sağlam çıktı aslan parçası 2008 model a3'ten sonra çok narin gelmişti oysa -
quote:
Orijinalden alıntı: Doritoch
quote:
36.000 km, %20 şehir dışı. Genel ortalama 6 lt. Hız bunu çok etkilemiyor. Ama az yaksın diye de hiç uğraşmıyorum (Sabit hız, ekonomi modu vs gibi...).
biraz devirli kullanıyorsunuz sanırım genelde karma tüketim 5 li rakamlardan bahsediyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X