Bildirim
A320M HD2 Anakart 3000mhz ram destekler mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ram çalışacaktır yalnız 2667 mhz ye kadar destek olduğu için 3000 mhz'de çalışmayabilir. Tam verim alamayabilirsin ama çalışmasında bir sıkıntı olmaz eğer RAM'in kendisinde bir problem yoksa. -
sitede 2933mhz oc yazıyor oc yapıp 2933 e çekemezmiyim -
3200 e kadar desteği var. Ama sitesinde DDR4 2667 MHz'den daha yüksek destek, CPU'ya göre değişebilir. İşlemciye göre değişeebilir diyor. Anlamadım gitti bende. Anakart destekliyo ama neden böyle bir ibare var bilemiyorum. -
-
Aslında ikisi de aynı şeyi söylüyor. Farklı bir şey yok. CPU-z DDR (double data rate) hızını gösteriyor. Efektif Ram hızı ise ddr hızının 2 katıdır. Yani 1463x2 o da aynı sonuca varıyor. Daha önce de belirttiğim gibi işlemcinin sınırı 2667 olduğu için bunun üzerindeki çalışma saati hızına sahip takacağınız her RAM tamamıyla anakarta bağlıdır. Şunu da eklemek istiyorum Rami 2667 de veya 2900-3000 de kullanmanızın farkını hiçbir şeyde anlayamayacaksınız. 100 fps aldığınız oyun 200 fps olmayacak veya 1 dk'de render ettiğiniz bir video dosyası ramleriniz 350 mhz hızlandı diye 10 saniyede render olmayacak. Buna rağmen Ramleriniz saniye başına daha hızlı çalışacak. Yakın zamana kadar ben de ramlerimi hız aşırtarak kullanıyordum ta ki birini kaybedene kadar (direkt hız aşırtmadan kaybetmedim ama dolaylı olarak etkisi olduğunu düşünüyorum). O yüzden tavsiye etmiyorum ama siz direkt anakarta taktınız ve bu şekilde optimal olarak anakart ayarladıysa herhangi bir sıkıntı yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- ekran parlaklığı değişmiyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- disk boot failure insert system disk and press enter
- skype ekran paylaşımı ses sorunu
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X