Şimdi Ara

[SATILIK] Asus B550 XE Gaming WİFİ--Ryzen 5 5600x-Gskill 3600 CL16 64 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Erzurum İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] Asus B550 XE Gaming WİFİ--Ryzen 5 5600x-Gskill 3600 CL16 64 GB RAM

1-Anakart : Asus Rog Strix B550 XE Gaming WİFİ-Fatura tarihi (09/07/2021---3 Yıl garantili) Kutu içeriğinden bir tek harici ssd aparatı yok.

2-İşlemci : Ryzen 5 5600X--Fatura tarihi (01/02/2021) Kutulu modeldir TRAY değildir.

3-Ram : Gskill F4-3600C16D-32GTZNC 2 adet 16GB x4 adet toplam 64 GB. 12/04/2023 ve 01/04/2023 tarihli. Zaten ömür boyu garantili kutusu ve faturası vardır.

Anakart ve ramin sıfır fiyatı olmadığından temsil fiyatı gösteremiyorum (ramin sıfır fiyatı akakçede 15.000 TL-21.000 TL dir ama tabi ki o fiyatı baz almıyorum) ancak anakart ve işlemcinin 2.el fiyatını baz alıyorum ramlarin ikinci el fiyatını bulamadım. Ramlar 64 GB DDR4'ün en çok tercih edilen modelleridir zaten bu işi bilenler biliyordur.

LÜTFEN DİKKAT : Hiç bir parça ayrı satılmayacaktır. Sadece 3 lü set olarak satılıktır. TAKAS YOKTUR.

İkinci el bulduğum fiyatlardan yola çıkarak anakart 6600 TL işlemci 3900 TL ramlar 9500 TL olmak üzere toplam 20.000 TL istiyorum. Pazarlık cüzi ve sembolik olarak vardır. Ölücüler yada şurada bu fiyat burada bu fiyat gibi polemik yaratacak arkadaşlar başka ilanlara baksınlar. İlanım forum kurallarına da uygundur endişeniz olmasın. Kurallara bakabilirsiniz. Böyle bir ekonomide 100 TL indirimi dev indirim diye nitelendiren alışveriş sitelerine ve sözde internet fenomenlerinin önerilerine de göz atabilirsiniz. Ürünlerin kalitesi ve isimleri göz ardı edilemez ve tartışılmazdır.

Ödemenin ertesi günü kargosu alıcıya ait olacak şekilde tüm ürünler güzelce paketlenip istediğiniz kargo ile gönderilir. Yurtiçi kargo ile %25(Adalet bakanlığı indirimi) indirimli gönderebilirim.

LÜTFEN GEREKSİZ YORUM, ÖNERİ ve ŞİKAYETLERİNİZİ PM DEN YAZINIZ İLANI KİRLETMEYİNİZ. DAHA UYGUNA SATAN VAR İSE SİZİN FAYDANIZ BENİM FAYDAMA OLUR GİDİP ORADAN ALINIZ. HERKESE İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ram açıklaman ( ilan gereksiz uzun ) ilanı kendi kendine baltalamış.

R5 5600x için de yine çok istemişsin.

DDR4 15 bin/21 bin yerine , amazon da rgb 3600 mhz sıfır set 3200 TL. İkinci el muhtemelen daha ucuza bu tarz setler bulunabilir.

Ram fiyatına 3' lü ryzen5/ b550 wifi set yaz daha reklam olur.

İlan uzun , alıcıya faydasız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.