Şimdi Ara

A4 1.4 tfsı alınacak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bi abimiz araba alıcak benzinli bu aracı beğenmiş sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-audi-a4-yeni-kasa-sunroof-led-bi-xenon-deri-isitma-316571918/detay

Bilenler yakıt tüketimi ne durumda. Bu aracın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içi 9-10 falan esas passat foruma sormak lazım motor şanzıman aynı zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Şehir içi 9-10 falan esas passat foruma sormak lazım motor şanzıman aynı zaten.

Aynen hocam doğru diyorsunuz.

320 40. Yıl pakette var ama kasası değişcek onunda o yüzden sıcak bakılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    40.yıl paket dolulukta iyi kasa değişikliği her alacak olanın kafasını karıştırıyor ama ben kendi adıma o iihs'deki sonucuyla 3'ün yanından geçmem.
    Birde Audi alırsanız değer kaybı BMW'den daha çok oluyor; Audi premium da olsa genelde a4 yerine passat, a3 yerine golf tercih ediliyor; haliyle vw gruptaki anlayış audi'yi köreltiyor biraz.
    C serisi güncel, arka tarafın biraz dar oluşu dışında sıkıntısı yok.
    Premiumlarda kendi adıma en tercih edilir şu an için c serisi, ama ben 130+ banda çıktıktan sonra da kasa da değiştirmiş olsa 2.el uygun bir e serisi bakarım bariz fark var sınıflar arası; aynı şekilde iihs sonucu sorun değilse 520i yine kütüphane gibi araç, evin salonunda otururken daha çok yoruluyorum dersiniz öylesine rahat bir araç olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.