a4 kağıdı isteyen okulu nereye şikayet etmeliyim?
-
-
Çözüm basit usta vermeyeceksin. Büyük ihtimalle küçüğün velisini okula çağıracaklar. Burada yazdıklarının aynısını müdürün yüzüne söyleyeceksin. Bir b*k diyemez o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çakal hepsi . O bütçelerle kendilerine araba telefon PC laptop alıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben liseye yazıldığım vakit bndende istemişlerdi. Ama o zamanlar ekonomi kötü değildi okadar. Yani pek zoruma gitmedi. Ama şuan kağıt falan da pahalı. Durumunuz varsa destek amaçlı verebilirsiniz. Lakin yoksa. Vermeyin. Tamamiyle saçmalıktır
Şikayet etmen dünyanın en saçma olayı.
Kendileri için kullanmıyorlar ki ? Veya idarecilerin öğretmenlerin cebine bu olaydan para girmiyor.
O fotokopiler öğrenciler için harcanıyor. Devlet genelde derslerin devlet kitaplarından işlenmesini istiyor. Ama biliyorsun ki devlet kitapları pek yeterli değil. Bu nedenle yardımcı kaynaklara veya el yazı notlara başvuruluyor. Eee öğretmenler de kendi cebinden karşılamak zorunda değil.
Duyarlı bir vatandaşsan Cimeri meşgul etmeni tavsiye etmem.
Ailem eğitimcidir az çok biliyorum bu durumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52EFC98FC -- 9 Şubat 2022; 21:42:50 > -
öğretmenler kendi cebinden karşılamak zorunda değil diyorsun da ben cebimden karşılamak zorunda mıyım? kullanmasınlar kardeşim, devletin kitaplarından ders işlesinler. yeterli ya da değil bu beni bağlamaz. biz zamanında hep devlet kitaplarından yararlandık ek kitaptır fotokopidir öyle şeyler yoktu bizim zamanımızda. bu kriz döneminde kağıt fiyatları fırlamış neden veliye yük bindiriliyor????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 9 Şubat 2022; 22:3:2 > -
kağıt fiyatlarını karşılayacak maddi imkanın yoksa sosyal yardıma başvurabilirsin.
Dönemlik 1 paket istiyorlarsa gayet normal. 20-30 lira olması lazım fiyatların. Bir paket sigara olmuş 20 lira.
O zaman şöyle de olsun. Tuvaletleri lavaboları temizlik malzemeleri ile temizliyorlar. Devlet her okula temizlik malzemesi göndermiyor olabilir. Napsınlar ? Temizlenmesin demi pislik içinde kullansın öğrenciler.
-
20-30 lira mı
-
Okulda, öğretmenler odasına sayaç takıp gelen faturayı hocalara ödeten okul biliyorum (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 Liraya artık kağıdın dışındaki ambalajı vermiyolar :) sen o rakamı 2-3x yapmalısın.
-
Meşazını aldım abi "karıştıştırma" diyosun.
-
Bir top attim hevaya
Basladi ziplamaya
Kagitlari firlattim
Bir demet lahanaya vay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de anlamıyorum bu mevzuyu
20 30 mu dünyadan haberin yok senin belli
param olsa devlet okuluna mı verirdik sence çocuğu? öyle sosyal yardımı da herkese vermiyorlar. ben gece elektrik bile yakamıyorum son zamlar yüzünden sen bana sigara pakedi şu kadar diye örnek veriyorsun (sigara içmememe rağmen)
-
taa küçükken 2. tenefüste süt dağıtılırdı. o dağıtılan sütleri dağıtmayıp öğretmenler kendi arasınsa sütlaç yapmışlardı bi keresinde.
-
Bence direkt kendin kağıt alıp verebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devlet okula bir tl para vermiyor sizin verdiğiniz o fotokopi kağıtları ile müdürler bir şeyler döndürüyor okula temizlik için malzeme okulun ihtiyaçları için yapmayın etmeyin okullarda temizlik görevlisi güvenlik yeterince yok sınıflar temizlenmez onu şikayet edeceğinize cebinzdeki soyguna dur deyin faturaları öderken niye şikayet etmiyorsunuz
-
Bizim peder zamanında okul aile birliği başkanlığı yaptı. Devlet bir kuruş dahi vermiyor. Yada verdiği ödenek komik bir şey, geçmiş gün tam hatırlamıyorum. Okul yönetimi alınan parayı yerinde kullanır mı onu bilmem ama imkanı olan ne verebiliyorsa vermeli.
-
he öyledir aynen koskoca devlet okuluna bir tl bile vermiyordur madem bu kadar şikayetçiler gitsin öğretmenler para versin veliler değil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çözüm basit usta vermeyeceksin. Büyük ihtimalle küçüğün velisini okula çağıracaklar. Burada yazdıklarının aynısını müdürün yüzüne söyleyeceksin. Bir b*k diyemez o zaman
|
kağıt fiyatlarını karşılayacak maddi imkanın yoksa sosyal yardıma başvurabilirsin. Dönemlik 1 paket istiyorlarsa gayet normal. 20-30 lira olması lazım fiyatların. Bir paket sigara olmuş 20 lira. O zaman şöyle de olsun. Tuvaletleri lavaboları temizlik malzemeleri ile temizliyorlar. Devlet her okula temizlik malzemesi göndermiyor olabilir. Napsınlar ? Temizlenmesin demi pislik içinde kullansın öğrenciler. |
Benzer içerikler
- lens suyu yoksa lensler nereye konur
- isveç"in neyi meşhur
- kan vermek acıtır mı
- notere soru sormak
- dalin şampuan saç döker mi
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X