Şimdi Ara

a4 kağıdı isteyen okulu nereye şikayet etmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz öğretmenler kendileri sınıflarına yeterince harcıyor merak etmeyin işin içinde olmadığınız İçin boş boş konuşmak kolay yaz google herhangi bir ilk okula size devlet kaç TL yardım da bulunuyor cevabını alırsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

öğretmensin herhalde bu kadar savunduğuna göre. ya da okulun müdürüsün  

tabiki hakkımı arayacağım işe bak o zaman hepimiz susalım herkes birbirinden para istesin yok öyle dünya. sıkıntılı bir ekonomik süreçten geçiyoruz hepimiz öyle her şeye para harcama lüksümüz yok. ben 22:00'ye kadar karanlıkta oturuyorum elektrik faturam az gelsin diye bir de okula a4 kağıdı bağışlayacak değilim devletten isteyiverin.

• Sakın beş kuruş okullara kaptırmayın paralar sanki başkasına gidiyor. Devlet ne veriyorsa onu koy çocukların önüne. Kendi çocuğunu önemsemeyen adamın çocuğunu sen niye önemseyip üstüne veliden fırça yersin ki. Ama bu a4 işine kendimi bildim bileli gıcık oluyorum. İdareyi bilmem ama öğretmen kendi kağıdını kendi alıyor.

• Kesinlikle vermeyin. Geçenlerde bir haberde okudum. Bir okulda okula giren çıkanlar oluyor sürekli. Kim oldukları belli değil. Millet şüpheleniyor. Sonra bakıyorlar ki müdür bunlara A4 kağıdı satıyormuş. Demem o ki indire gandi olayi olabilir. Böyle bir hakkı yok zaten okulun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

vermicem hocam asla o haberi ben de okudum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.