Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noobkiller

artık bloody v7 yazılımını punkbuster bf3 de hile olarak görüyor

Görse ne olacak ki macroları yazarsın mouse nın hafızasına atarsın yazılımı sılersın paşalar gıbı bf3 de kıll kasarsın
  • Crack bulan varmı 30 lira bayılmayalım
  • bloody v7 cihaz yazılım dahil satıyorum.isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler son fiyat 80 tldir yazılım dahil
  • arkadaşlar bu mouse ta bir tuş ile 180 derece dönmeyi nasıl yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

bloody v7 cihaz yazılım dahil satıyorum.isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler son fiyat 80 tldir yazılım dahil

Dostum yazılımın faydası oldumu online hangi oyunu oynadın ?
  • medal of honor 2010,battlefield bad company,call of duty serisinden uzaktan atışlarda tepmesi yüksek silahlarda işe yaradı bf3 için makro atamanız gerekecektir
  • Merhaba Beyler;

Bu alanda yeniyim de birkaç sorum olacaktı. Birkaç adet güzel MMORPG (kısaca online rpg tarzı - diablo 3 gibi 1-2 oyun) oyunu buldum. Fakat logitech bir farem bozuldu. Logitech'lerde kronik problem olan çift tıklama problemi olmaya başladı (oyunda pek önemli değil de windows'a dönünce sinir ediyor, örnek olarak seçme yapamıyor direkt klasöre giriyor veya sürükle bırak yapılamıyor). Yabancı sitelerde okuduğuma göre her logitech farenin sonu 1 - 1,5 yıl içinde aynı oluyor.

Ben de biraz baktım, sanırım gamer farelerin tuş ömürleri daha fazla. Sorularım:

Hakikaten fare tuşları daha mı dayanıklı, gamer fare alırsam en az 2 yıl gider mi (istediğim şey çok tıklamak fakat 1 tıklamayı çift tıklama olarak algılama hastalığına yakalanmaması)?

Gamer fareler niye genelde kablolu oluyor? (online oyunlarda daha mı hızlı ping atmak için mi)

Bir de son olarak burada açıklanan A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 fare bana fazla mı gelir? (sadece rpg türü oyun oynuyorm, fps oynamıyorum, oyun isimleri mabinogi ve vindictus gibi seriler). Daha ucuz bir fare işimi görür mü (model önerisi)? Şu sıralar baktığım diğer modeller daha ucuz olan F4,5,7 modelleri

A4tech hakkında düşüncelerim çok olumlu. Biri 12 diğeri 15 yıllık a4tech marka 2 farem hala çalışıyor (fakat usb girişi yok yeni bilgisayara takamıyorum )

• Arkadaşlar ben bu mouse'u yaklaşık 1 ay kadar önce aldım başta macro özelliğini gereksiz gördüğüm için almadım,fakat kardeşim kullanmak istediği için 3 gün önce siteden aktivasyon kodunun siparişini verdim,sipariş verdikten sonra 24 saat içerisinde e-mail ile tekrar dönüleceği yazdı ama 3 gündür herhangi bir mail gelmedi.daha önce alan arkadaşlar varsa eğer beni bu konuda bilgilendirirlerse sevinirim,kaç gün daha beklemem gerekiyor şimdiden teşekkürler.
  • Ben de V7 alacaktım.. almamamın birkaç sebebi var 1.si tepesi yüksek değil fareyi tutuş tarzıma hitap etmiyor. 2.si eli terletebilir. 3.sü hem pahalı hem de makro yapımı süreli para ödemek zorunda bırakıyorlar.

Senin gibi yeni aramayı bitirmiş de karar vermiş almış biri olarak a4tech x7ler memnun edecektir diyorum fiyatına göre güzel fareler
    var her yüzeyde mouse padsiz çalışıyor bu da özgürlük demek fareyi masanın her noktasına sürükleyebilmek demek...

fare tutuşuna göre almalısın ama mesela ben fareyi tam kavramam elimle fare arasında herzaman boşluk vardır iki parmağımı farenin üstüne yaslarım öyle tutarım

elin biraz küçükse vücuduna göre f3 alabilirsin

elin uzunsa f4 f7... f5 ve f6 da güzel bu modeller uzun ve tam kavrayış için ideal gibi gözüküyor
  • Bir şey soracağım bende araştırdım araştırdım asusun yeni çıkarttığı rog serisinin kırmızı bir mousu vardı unuttum adını ondan alacaktım sonra bunu gordum ve buna karar verdım
    Asus link:http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/fare-mouse/asus-gx900-4000-dpi-lazer-usb-gaming-mouse-siyah.html

Ama sorularım var ben elimi ölçtim enine (en uzun yerden baş parmağın kemiğinden) 10cm boyuna (tam bilekten 18cm) :D:D biraz değişik oldu ama
    sizinde elinizin ölçüleri bu şekildemi benim için en önemli tutuş elime tam otursun rahat olayım bunun için alıyorum

Bir de makro tuşu ne oluyor nede herkes onun için almak istiyor :D

Kısaca elimi kavrasın yandaki butonlara tuş görevi verebileyim hızlı olsun yeter ama elimi kavrasın :D

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/mousepad/aerocool-strikex-x-pad-oyuncu-mouse-pad.html
    bir de bu pad ile uyumlu olurmu

Şimdiden teşekkürler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venekarj123 -- 17 Mayıs 2013; 11:22:38 >

• Güncel lütfen soruma cevap verın
  • quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

Bir şey soracağım bende araştırdım araştırdım asusun yeni çıkarttığı rog serisinin kırmızı bir mousu vardı unuttum adını ondan alacaktım sonra bunu gordum ve buna karar verdım
    Asus link:http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/fare-mouse/asus-gx900-4000-dpi-lazer-usb-gaming-mouse-siyah.html

Ama sorularım var ben elimi ölçtim enine (en uzun yerden baş parmağın kemiğinden) 10cm boyuna (tam bilekten 18cm) :D:D biraz değişik oldu ama
    sizinde elinizin ölçüleri bu şekildemi benim için en önemli tutuş elime tam otursun rahat olayım bunun için alıyorum

Bir de makro tuşu ne oluyor nede herkes onun için almak istiyor :D

Kısaca elimi kavrasın yandaki butonlara tuş görevi verebileyim hızlı olsun yeter ama elimi kavrasın :D

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/mousepad/aerocool-strikex-x-pad-oyuncu-mouse-pad.html
    bir de bu pad ile uyumlu olurmu

Şimdiden teşekkürler :D

UPUPUPUPUPUUP

• UPUPUPUPUPPUPU
  • Merhaba,

Makro, faredeki tuşlara değişik görevler atayabilme oluyor. Örneğin son zamanlarda sağ ele yönelik çıkan farelerin sol taraflarında 2 adet tuş var. Birisi bu iki tuşu yakınlaştırma-uzaklaştırma yapmak için kullanırken başka biri de bunları kopyala-yapıştır olarak kullanmak isteyebilir. Farelerin yanında gelen veya ilgili siteden indirilen yazılımlar da bu atamaları yapmak için üretilmiştir. Bir nevi tuşlara görev atama işlemi.

Elinize uygun fare'yi arıyorsanız bence mağazalara gidip teşhirdeki ürünleri inceleyin. Vatan gamer farelerin pek teşhire koymuyor (yarı yarıya koyuyor) bu arada belirteyim.

A4tech fareleri oldukça sağlam oluyor yıllarca dayanıyor. A4tech farelerin F serilerinin kablo uzunlukları 1,8 m bu arada yazayım.

Dipnot: Logitech almayınız, sol tuş bir süre sonra ölüyor, normal işlemleri yapamaz hale geliyorsunuz (tek tıklama yerine çift tıklıyor: seçme ve sürükleme işlemleri yapılamıyor). O paranın yarısına kablolu A4tech modellerini şiddetle öneririm, paranıza yazık olmaz emin olun. Gerçi bloody serisinde makro ile birlike ücret 100TL üzerine çıkıyor fakat yine de değer bence.

A4 TECH F3 V-TRACK modelini aldım mutluyum. 10 yıl gider gibi sağlam görünüyor.

• iyiymiş :)
  • Bloody de huano micro switch var
    g400 omron
    razer omron bu size kaliteyi gösterir zaten genelde farelerin tuşları bozuluyor ona göre alın derim omron tercih edin diğerleri görüntüden ibaret

omron bile bozuluyor bozulunca videodaki işlemi yapabilirseniz 10 yıl 20 yıl kullanırsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=dmN_TpPjVuk

http://www.youtube.com/watch?v=LTZ0N17fGIs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 30 Mayıs 2013; 2:10:23 >

• logitech g300 mause aldım pisman oldum crossfire oynayan oyucuyum logitech g300 sadece oyunda degil normal nette bile iş yapmadi tabi uzun surmedi tus bozuldu a4tec bloody2 v7 mause aldim memnun kaldim
  • V7 yi geçen gün vatanda firmam için satın aldım. elime uygun olduğunu düşündüm. ben oyun için kullanmıyorum. max ve autocadte çizim yapıyorum. Tam olarak çizim performansında beni memnun etmedi. Almak isteyen olursa aldığım fiyatın bir miktar altına tüm kutu içeriği ve garanti belgeleriyle gönderebilirim.
  • Videoya bakarsak bayağı farkediyor bu geri tepmeme olayı.

• o video a.v.a ya ait. birincisi her oyunda o kadar farketmez. ikincisi söyle bir anlayış oluşmuş sanki bu recoil olayı sadece bu fareye özgüymüş gibi düşünülüyor. bunu makro programı destekleyen her farede yapabilirsiniz. 20 dolar bu makroların hazır olmasından dolayı kaynaklanıyor sanırım. geri tepmeme çifter çifter atma vs. bir de bazı oyunlara özel makrolar. aimbot gibi adam vurmak isteyenler olmuş. :) gülüyorum sadece. hiçbir fare hiçbir makro oyunda yapabileceğinden fazlasını yapamaz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.