Valla arkadaşlar ben pek yorumları okumadım açıkçası. 2 gün önce mouse baktım beğendim sipariş ettim gittigidiyordan 1 gün içersinde geldi. Bir kaç deneme yaptım normal mouse lere göre iyi. Dedim bu 20$ zımbırtıyı alsammıki. Netten biraz araştırma yaptım ve keylogger çıkarmışlar. Şimdi siteye yeni kayıt oldum diye bana hileci muamelesi yapmayın site atıyım indirin. Bir kaç deneme yaptım makrolarda. Cs 1.6 da. Biraz oynama oluyor headshot oranları mermiler güzel gidiyor tabi bf3 te denemedim daha.
quote:
Orijinalden alıntı: ehuirem
o video a.v.a ya ait. birincisi her oyunda o kadar farketmez. ikincisi söyle bir anlayış oluşmuş sanki bu recoil olayı sadece bu fareye özgüymüş gibi düşünülüyor. bunu makro programı destekleyen her farede yapabilirsiniz. 20 dolar bu makroların hazır olmasından dolayı kaynaklanıyor sanırım. geri tepmeme çifter çifter atma vs. bir de bazı oyunlara özel makrolar. aimbot gibi adam vurmak isteyenler olmuş. :) gülüyorum sadece. hiçbir fare hiçbir makro oyunda yapabileceğinden fazlasını yapamaz.
Geri tepmeme olayını başka farede nasıl ayarlayacaz?
makro kısmına gelip kaydete basıp bir tıklama yapacaksın başına ve sonuna delay koyarsın. delayı da ateş etme sıklıgına göre azaltıp arttırırsın hangi aralık en iyiyse onu seçersin. makro programında basılı tuttugun surece devam etmesini yarayan bir seçenek olmalı aynı zamanda.
beyler bloody gun3 yazılımını aktive etmek isdeyenler özelden bana ulassın
quote:
Orijinalden alıntı: ehuirem
makro kısmına gelip kaydete basıp bir tıklama yapacaksın başına ve sonuna delay koyarsın. delayı da ateş etme sıklıgına göre azaltıp arttırırsın hangi aralık en iyiyse onu seçersin. makro programında basılı tuttugun surece devam etmesini yarayan bir seçenek olmalı aynı zamanda.
Ohoo onunla uğraşılmaz.
Arkadaşlar bende cs 1.6 ve cs: go oynuyorum ( ve diğer fps ler ) eğer para bulamazsam bunu alacağım. Sizce fps için v5 mi v7 mi
Bloody serisi Mouse ile ilgili herhangi bir sorun yaşayanlar facebookdan bana ulaşabilir nickim poyrazenver (Aktifleştirme, macro, tepme ayarları falan filan)
beyler ben yukarıdaki programı denedim oldu..siz de bakın güncelledim problem yok arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: salih028
beyler ben yukarıdaki programı denedim oldu..siz de bakın güncelledim problem yok arkadaşlar
ben yaptım ama olmadı :S nasıl uyguluyoruz?
tamam bende yaptım oldu :D :D :D
Arkadaşın paylaştığı yazılımla full ledim. para bayılmaya gerek yok.
Bahsettiğiniz program flydragon12 isimli arkadaşın verdiği mi ? Bir de acaba siz hangi program üzerine denediniz şu an sitede bloody4 programı var güncel durumda, sizinki eski mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Le_Kanepe_De_prestij
Bahsettiğiniz program flydragon12 isimli arkadaşın verdiği mi ? Bir de acaba siz hangi program üzerine denediniz şu an sitede bloody4 programı var güncel durumda, sizinki eski mi acaba ?
bloody 2 cd ile gelen driver
evet o arkadaşın verdiği program ile yaptım.
bloody 4 ü indirdim. direk üstüne yükledim. Etkinleştirilmiştir yazıyor. Aynı lisans geçerli yani...
quote:
Orijinalden alıntı: LemonEnergy
bloody 4 ü indirdim. direk üstüne yükledim. Etkinleştirilmiştir yazıyor. Aynı lisans geçerli yani...
Cidden işe yarıyor ilginç bir şey bugüne kadar pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyordum ta ki forumdan birinin kendi yüklediği videoyu görene kadar. 3 lü atış gibi basit makrolara tamam fakat bunun gibi resmen hileye yakın makrolar bir şekilde algılanmalı. Gerçi neredeyse imkansız artık dahili hafızası olmayan fare yok denecek kadar az yazılım üzerinden çalışmadığı için çok zor... Counter-Strike : Global Offensive için böyle bir olayın zaten çok tuhaf atışlar yapan P90 gibi bir silahta çalıştığını düşünemiyorum bile. Hareket halindeyken de bu kadar isabetli atıyorsa bu makroya sahip kişi tek başına oyun alır. Kullandığı silahları tanıyan biri aşağı yukarı ne kadar teptiğini ve fareyi ne zaman, ne kadar, hangi yöne çekmesi gerektiğini az çok bilir fakat bu resmen hepsini aynı yere atıyor milimetrik hareketlerle fareyi oynatarak. Script'ten bir farkı yok gibi. Oyun sunucularında herhangi bir hatayla karşılaştınız mı? Hile önleme programlarına takılmak gibi. Önüne geçilmesi gereken bir olay dürüst olmak gerekirse keyif kaçırabilir. Noob işi gibi dursa da kullananları gerçekte olduklarından çok daha yukarı taşıyabilecek potansiyele sahip olduğu gözardı edilemeyecek bir gerçek.
Öyle oyunun tadı mı kalır. Sen bir şey yapmıyorsun ki, silah hiç tepmeden ateş ediyor. Silah az tepecek ki onu sen yönlendirip adam öldürünce zevk alacaksın.
Bloody açıkken atabiliyor ama kapalıyken hiç bir sorun olmuyor.
Deneme amaçlı girdim bikaç taneye ama silahın hep aşağı inmesi yani aynı noktaya inmesi nedendir bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor. Zaten denemek için yükledim. Kullanmıyorum bu olayı.
Atış stili zaten eklediğim video da mevcut Battlefield 3 için...
@Silence34 @Doppelgangbanger
Tamam da beni niye etiketledin ki ben sana bir şey demedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Genc_Legend
Deneme amaçlı girdim bikaç taneye ama silahın hep aşağı inmesi yani aynı noktaya inmesi nedendir bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor. Zaten denemek için yükledim. Kullanmıyorum bu olayı.
BF3, Call of Duty gibi oyunlarda zaten genelde 2-3 mermi ile düşmanı öldürüyorsunuz ve spray gibi atış yaptığınız için bu özelliğin çalışması da kolay, bu özelliği kullanmadan adam vurmak da. Sürekli aşağı inmesinin sebebi faredeki makronun yazılırken tepme yönlerini milisaniyelik olarak hesaplayıp ufak hareketlerle imleci başka yerlere götürerek de mermileri aynı yere atmaya göre ayarlanmış olması. Kullandığınız silahın tepme şeklindeki ufak bir değişiklik mevcut makroyu kullanılamaz hale getirebilir. Zaten oyundan atılmanızın sebebi de büyük ihtimalle aiminizin mükemmel veya mükemmele yakın olması. Silahın teptiği yönde sürekli olarak elle yapılamayacak kadar iyi ayarlamalar yapıldığını anlıyor olabilir hack korumaları. Silahın ateşlendiği mesafeye göre bile mermilerin vurduğu yerdeki dağılımı arttığı için uzakta zaten pek etkili olmaz fakat yakın ve orta mesafe için sabit duranları vurmak gerçekten çok kolaylaşır. Yine de keyfini kaçıracağını düşünüyorum oyunun ne olursa olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Silence34
quote:
Orijinalden alıntı: Genc_Legend
BF3, Call of Duty gibi oyunlarda zaten genelde 2-3 mermi ile düşmanı öldürüyorsunuz ve spray gibi atış yaptığınız için bu özelliğin çalışması da kolay, bu özelliği kullanmadan adam vurmak da. Sürekli aşağı inmesinin sebebi faredeki makronun yazılırken tepme yönlerini milisaniyelik olarak hesaplayıp ufak hareketlerle imleci başka yerlere götürerek de mermileri aynı yere atmaya göre ayarlanmış olması. Kullandığınız silahın tepme şeklindeki ufak bir değişiklik mevcut makroyu kullanılamaz hale getirebilir. Zaten oyundan atılmanızın sebebi de büyük ihtimalle aiminizin mükemmel veya mükemmele yakın olması. Silahın teptiği yönde sürekli olarak elle yapılamayacak kadar iyi ayarlamalar yapıldığını anlıyor olabilir hack korumaları. Silahın ateşlendiği mesafeye göre bile mermilerin vurduğu yerdeki dağılımı arttığı için uzakta zaten pek etkili olmaz fakat yakın ve orta mesafe için sabit duranları vurmak gerçekten çok kolaylaşır. Yine de keyfini kaçıracağını düşünüyorum oyunun ne olursa olsun.