Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl yaptın anlatın artık sunu vıdeo la su ıs bıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

Arkadaşın paylaştığı yazılımla full ledim. para bayılmaya gerek yok.

Test ettim ve youtube a upload ettim.

İşte video :http://www.youtube.com/watch?v=35ESpJwM4jo

Kardeşim orda 3 farklı ıd yazıyor bizim programda tek ıd yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mpgh.net/forum/57-general-hacking/585785-a4tech-v3-5-7-bloody-2-ultra-core-3-full-version.html

arkadaşlar bu sitede anlatılıyor nasıl yapıldığı. bloody v7 de denedim. Version 3 yüklüyken ulta core 3 ü açtım. fakat 4. ve 5. sürüm yüklü iken çalışmıyor daha karışık işlemleri linkten takip edebilşrsiniz
  • O sitede yazan anlatımla Bloody 5'te core3'ü aktive ettim.15 dolar vermeye gerek kalmadı

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse
  • bende ultra coreyi aktiveettim. fakat oyuna uygunluğunu nasıl yapacağım. silah atışlarında tepmeyi nasıl engelleyeceğim. bu konuda bılgısıs olan baba yiğit arıyorum.
  • Arkadaşlar Ben Yapmaya Çalışyıorum Çift Tıklıyorum Ama Olmuyor Yardım Edin eğer Aktifleştiritiriseniz 10TL vericem İninal Kartımda Para var Lütfen Yardım Edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_CooL

O sitede yazan anlatımla Bloody 5'te core3'ü aktive ettim.15 dolar vermeye gerek kalmadı

Googledan aradım öyle, bugünün konusuna denk gelmişim
    Mouse dün aldım, anlatımı almadan önce bulmuştum aynen core 4 bile kullanmadan, core 3 de %30 yapıp daha sonra core 3 kapatıp açarak yaptım oldu direk.
    Bloody 5 geçtim .

Ama B5 de ne yaparsam yapayım sağ altta o bilgi balonu kayboldu, dedim B3 kullanayım ne fark eder B3 de artık Etkin olarak görmüyor

• peki beyler biz kendimiz makro yaparak böyle 2li,3lü atışlar yapabilir miyiz?nasıl?
    ben lojitech g9x kullanıyorum mesala benim gibi oyuncu mouseleri kullananlar vardır.makroları destekleyen mouse sahipleri.bizlerde bu işi makro olarak yapamazmıyız?

bu arada bu sabit bir yere atış olayı biraz üstünlük tanısada olay yine sizde bitiyor,internet oyunlarında parayı veren,kaliteli malzeme(bu çoğunlukla oyuncu ekimanları) sahip olanlar bu işi göütürüyor.paradan kastım sadece donanım değil oyun için donanım ;) sen zaten sekme oranı düşük bir silah aldığında hem sekmezken hemde seri atış,vuruş gücü,şarşör kağasitesi gibi avantajları eline acaksın vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 16 Mart 2014; 11:34:01 >
  • Hocalar, ben bu fareden aldım bugün vatan bilgisayar'dan. Kutunun içine farenin ayaklarından koymuşlar adamlar ikişer çift. Bu ayakları ne zaman değiştirmek gerekir acep bir bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hocalar, ben bu fareden aldım bugün vatan bilgisayar'dan. Kutunun içine farenin ayaklarından koymuşlar adamlar ikişer çift. Bu ayakları ne zaman değiştirmek gerekir acep bir bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

fareyi hareket ettirirken sürtünmeler artınca,hareketlerde takılma yapıyorsa fare,değiştirirsin nolcak stinckerlerı :)
    nasıl fare görüşlerini alalım,deneme ,test etme imkanın oldumu bahsettiği gibi özellikleri var mı oyunlarda denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Hocalar, ben bu fareden aldım bugün vatan bilgisayar'dan. Kutunun içine farenin ayaklarından koymuşlar adamlar ikişer çift. Bu ayakları ne zaman değiştirmek gerekir acep bir bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

fareyi hareket ettirirken sürtünmeler artınca,hareketlerde takılma yapıyorsa fare,değiştirirsin nolcak stinckerlerı :)
    nasıl fare görüşlerini alalım,deneme ,test etme imkanın oldumu bahsettiği gibi özellikleri var mı oyunlarda denedin mi?

Hocam cevap için teşekkürler :)

Cihazı denedim hatta kendi çapımda ufak bir bilimsel çalışma bile yaptım, screenshot'ı aşağıda vereceğim

Fare bence oldukça güzel, kumaş kablosu var, dpi iyi sayılır, malzeme kalitesi de iyi geldi bana. Kutu içeriği çok iyi, adam temizleme bezinden tutun mouse ayaklarına kadar koymuş. 2 tane kasa için logo sticker da çıktı. Daha ne olacak.

Oyunlardaki özelliğine gelince, fareyi cs:go da test ettim. Bence 2 ve 3 atış tuşları bu oyun için oldukça iyi olmuş. Spraylemenin önüne geçerek daha düzgün atmanızı sağlıyor. Farenin esas olayına yani şu geri tepme önleme olayıyla ilgili yorumu ise tamamen sizlere bırakacağım

https://store.donanimhaber.com/ef/cd/18/efcd18d58915a6affbec404600d996a7.jpg

Sol ve sağdaki izler core 3 özelliği kapalıyken 1 şarjör boşaltılarak elde edilmiş sonuçlar. Onların içerisindeki izler ise core 3 özelliği açıkken yine birer şarjör boşaltılarak elde edilmiş sonuçlar. Görüldüğü üzere arada bir fark var ama farenin vaad ettiği gibi tek bir noktaya püskürtme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Hocam cevap için teşekkürler :)

Cihazı denedim hatta kendi çapımda ufak bir bilimsel çalışma bile yaptım, screenshot'ı aşağıda vereceğim

Fare bence oldukça güzel, kumaş kablosu var, dpi iyi sayılır, malzeme kalitesi de iyi geldi bana. Kutu içeriği çok iyi, adam temizleme bezinden tutun mouse ayaklarına kadar koymuş. 2 tane kasa için logo sticker da çıktı. Daha ne olacak.

Oyunlardaki özelliğine gelince, fareyi cs:go da test ettim. Bence 2 ve 3 atış tuşları bu oyun için oldukça iyi olmuş. Spraylemenin önüne geçerek daha düzgün atmanızı sağlıyor. Farenin esas olayına yani şu geri tepme önleme olayıyla ilgili yorumu ise tamamen sizlere bırakacağım

https://store.donanimhaber.com/ef/cd/18/efcd18d58915a6affbec404600d996a7.jpg

Sol ve sağdaki izler core 3 özelliği kapalıyken 1 şarjör boşaltılarak elde edilmiş sonuçlar. Onların içerisindeki izler ise core 3 özelliği açıkken yine birer şarjör boşaltılarak elde edilmiş sonuçlar. Görüldüğü üzere arada bir fark var ama farenin vaad ettiği gibi tek bir noktaya püskürtme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil

estağfurlah lafımı olur :)
    core 3 özelliğine gelecek olursak,kıyısında köşesinde bir ayarı vardır onun ya her şey bir hayal miydi :D

• Hocam vallahi 1000 atışlık deneme sürümünde makro ve diğer ayarlar yok falan yazıyor, belki oralardan bir şeyler yapılabilir ama ben kullanmayı düşünmediğim için fazla da kurcalamadım

Yine de resimde görüldüğü üzere bir fark var. Yakın mesafede az da olsa avantaj sağlar gibi.
  • quote:

Hocam vallahi 1000 atışlık deneme sürümünde makro ve diğer ayarlar yok falan yazıyor, belki oralardan bir şeyler yapılabilir ama ben kullanmayı düşünmediğim için fazla da kurcalamadım

Yine de resimde görüldüğü üzere bir fark var. Yakın mesafede az da olsa avantaj sağlar gibi.

evet şimdi hatırladım,bunun gibi bir şey okumştum bir yerde :) aslına bakarsan tipi baya güzel geliyor banada.bu gün gittim vatana bakayım dedimde kutusunun üzerinden baktım.açılmış kutu yoktu.dolayısıyla kutunun kapaığı açılıyor üzerinde şeffaf kabı var onn zerinden elimi koydum ama tabi ordan tam oturmadı :D
    nasıl ele tam otuuyormu,benim el kutu üzerinden kirpiyi tutmaya çalışır gibi durdurda

ilerde duruma göre yazılımını alırım ama dediğim gibi yazılımda seni oyunlarda bir yer e kadar götürür.geçende makro yaptım.point blanka girdim çalışmadı ya ben yapamadım ya da oyun engelledi sanırım.makro olayaı online oyunlar için gerekli

• Hocam benimki V5 esasen V7 değil. Özellikler tamamen aynı ama bu V7'nin bir büyük modeli boyut olarak. O yüzden elime tam oturdu ama V7 yi bilemiyorum kullanmadığım için.

Daha detaylı ayarları varmış makro ve silahların ince ayarları için ama hep programı kullanmanın çok zor olduğunu ve kullanımı hakkında yeterli döküman olmadığını yazmışlar yabancı sitelerde.
  • quote:

Hocam benimki V5 esasen V7 değil. Özellikler tamamen aynı ama bu V7'nin bir büyük modeli boyut olarak. O yüzden elime tam oturdu ama V7 yi bilemiyorum kullanmadığım için.

Daha detaylı ayarları varmış makro ve silahların ince ayarları için ama hep programı kullanmanın çok zor olduğunu ve kullanımı hakkında yeterli döküman olmadığını yazmışlar yabancı sitelerde.

sitlerde v7 içinde ele tam oturuyor,kullanışlı falan diyorlar.bu aralar böyle bir geçiş mouse aryıyorum.bunu gözüme kestirdim.ee diyorum almışken core 3de açayım.

bu ayarlar ile ilgili birisi detaylı inceleme yapsa çok iyi olurdu aslında,elinde bu mouselerden olan çok adam vardır ama yarıdan fazlası bizim gibi bilmezdir ayarlamayı.bu konuda eline bir şeyler geçerse banada haber verirsen sevinrinm :)

• kesinlikle önermem elin büyükse benim gibi Mouse çok alçak yüzük parmak inanılmaz ağrı yapıyor .

Mouse şık fakat yüksek kasa yapısı olmaması eli ve özellikle parmakları yoruyor.

logitech 700s aldım. Rahat ettim.

Eğer v7 fiyatına yakın bir şey istersen bence logitech kablolu s500 al derim oda harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 18 Mart 2014; 22:40:43 >
  • Grommash kullanıcısına yanıt
    sürtünmede rahatsız ettiği zaman kayganlık hissi kaybolup seni zorlar arkasını çevirdiğinde aşındığında anlarsın fakat bu çok kısa sürede olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

kesinlikle önermem elin büyükse benim gibi Mouse çok alçak yüzük parmak inanılmaz ağrı yapıyor .

Mouse şık fakat yüksek kasa yapısı olmaması eli ve özellikle parmakları yoruyor.

logitech 700s aldım. Rahat ettim.

Eğer v7 fiyatına yakın bir şey istersen bence logitech kablolu s500 al derim oda harika.

v7 sahibisin sanırım,çok mu ufakki bu mouse?v5 olan modeli alsam nasıl olur sence?bloody düşünüyorum bu yazılımını baya merak ettim doğrusu
  • beyler ben G300 le bunun arsında kalıp vatandaki arkadasın tavsiyesi ile bunu aldım ama şu üçret konusunu hiç söylemediler bende bu olaya çok sinir oldum bi yolu yöntemi varmı programı kurmak için yoksa G300 ile değişmeyimi tavsiye edersiniz ben gelende cs serisi oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.