Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

g9x ile kesin olarak kıyaslayamam, sanırım ondan biraz daha küçük. akıcılığında, tuşlarında tabi ki hiçbir sıkıntı yok. terlemede de sıkıntı çekmiyorum ama bu kişiden kişiye değişir bence. tutuşu falan da gayet hoşuma gidiyor. ama almadan önce yakından görme şansın varsa diğer farelerle bir kıyaslaman iyi olur. en azında aklında soru işareti kalmaz. anladığım kadarıyla bu konuda baya titizsin.

Bir şey alacağım zaman çok araştırıyorum,aldığımada alacağımada pişman ediyorum kendimi :D aslına bakarsan büyük değiil çk küçükte değil orta boy mousler oyuncu mouse bence.daha rahat bilek hareketleri sağlıyor.bi ara g500mydü neydi vardı çok tercih ediliyordu ama ama çok hantaldı manevra kabiliyeti düşük olur büyük mouselerde bence.hafta onu indirimiyle bu bloodylerden alacağımda v5 mi v7 karar veremedim.burdaki vatanda v5 olmadığından v7 baktım.tabi bildiğin gibi şefaf bir plastik kutuu su var kartonun içinde onun üzeriden elimi tutmaya çalıştım ama bilekler havada kaldığıdan mouse parmaklarımın arasında kaldı :D ama elime oturur gibi bir his var diye düşünüyorum.çok büyük mouseleri zaten sevmiyorum.laptop mouseleri gibide ufak değil.ergonomisi parmakları yoruyormu? yukarda bir arkadaşş yüzük parmağım maf oldu flan demişte ?

• dediğim gibi kişiden kişiye değişir. benim yüzük parmağım sağdaki çıkıntıya tam oturuyor. tek yorulan parmağım serçe parmağım aslında. oyundayken bazen istemdışı havada tuttuğumu farkediyorum iyice kasılmış buluyorum. indirince rahatlıyo bi süre sonra tekrar kalkıyo onu koyucak yer olasaydı iyiydi de o kadar kusur kadı kızında da olur.
  • quote:

dediğim gibi kişiden kişiye değişir. benim yüzük parmağım sağdaki çıkıntıya tam oturuyor. tek yorulan parmağım serçe parmağım aslında. oyundayken bazen istemdışı havada tuttuğumu farkediyorum iyice kasılmış buluyorum. indirince rahatlıyo bi süre sonra tekrar kalkıyo onu koyucak yer olasaydı iyiydi de o kadar kusur kadı kızında da olur.

http://www.gameekstra.com/Bloody-V8-Usb-Gamer-Mouse-Siyah,PR-3949.html
    bak burda v8 de varmış.v7 ile v5arasında bir büyüklükte.yalnız metal tabanlık falan diyor bu bize artı mı eksimi getrir anlayamadımm.ve fare optik mi lazer mi bilemiyorum.

• tasarımdan anladığım kadarıyla solaklar için çıkarılmış bi model gibi duruyor. diğer modellerden farkı olduğunu sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 20 Mart 2014; 11:35:41 >
  • quote:

tasarımdan anladığım kadarıyla solaklar için çıkarılmış bi model gibi duruyor. diğer modellerden farkı olduğunu sanmıyorum.

yeni çıktıından hakkında pek inceleme bulamadım.youtubede bir rus velet felaket berbat bir inceleme videosu atmış,zaten dilininden bir şey anlamıyorum kamera ayarları falan öldürüyor insanı :D solaklar için mi bilemiyoum ama bana kalırsa sağ el için üretilmiş,hem v7de dışta kalan serçe parmak içinde koymaya yer var.ama dediğim gbii optik mi lazer mi anlayamadım.
  • sadece solaklar için demek istemedim. simetrik bi yapısı var. hem sağ elle hem de sol elle kullanıma uygun olsun istemişler herhalde.
  • quote:

sadece solaklar için demek istemedim. simetrik bi yapısı var. hem sağ elle hem de sol elle kullanıma uygun olsun istemişler herhalde.

v7de serçe parmak zemine sürtüyor mu?
    birde optik mi lazer mi bazı kaynaklarda optik yazıyorda?
  • serçe parmağın durumunu anlatmıştım önceki mesajda. koyabileceğin bi yer yok. optik ama ben bi sıkıntı yaşamadım. mouse pad'le kullanıyorum.
  • quote:

serçe parmağın durumunu anlatmıştım önceki mesajda. koyabileceğin bi yer yok. optik ama ben bi sıkıntı yaşamadım. mouse pad'le kullanıyorum.

ben sana serçe paramağın neden havada kaldığını söyleyim,parmak farede yere sürtünce kayganlık azalıyor,hız düşüyor ve manevra kabiliyeti azalıyor.bu yüzden bence refleks olarak havaya kalkıyor daha hızlı bir oynayış için.vücüt dili yorumum :D

büyük çoğunlukla v8 modelini alacağım gibi.sistem olrak hepsinde aynı.büyüklük olrak çok az bir fark var.
    bak burda kıyaslama yapmışlar şekil olrak http://www.technologyx.com/pc-hardware/peripherals/a4tech-bloody-gun3-uc3-headshot-v8-gaming-mouse-review-40-for-the-ultimate-package/

• aralarında çok az fark var. keşke hepsini deneyebilseydik öyle daha iyi karara varırdık. ama ben tercihimden memnunum şahsen.
  • quote:

aralarında çok az fark var. keşke hepsini deneyebilseydik öyle daha iyi karara varırdık. ama ben tercihimden memnunum şahsen.

V8 modelini gameeksradan sipariş verdim.işallah memnun olurum.hayırlısı olsun diyelim.yardımcı olduğun için çok teşekkürler hocam.eyvallah.yazılım ayarları ile bilgi konu vs bulabilirsen banada bildirirsen sevirim.
  • http://www.bloody.tw/en/oscarsoft.asp

burdan başla. core3'ü satın aldıktan sonra hazır macrolar bulabilirsin.
  • Ürün kaliteli ve yazılım desteği gayet iyi. Güncelleme belli sürelerde oluyor. Ürün desteği var.

Benim hoşuma gitmeyen mousenin üst kısmının biraz şişik olmaması düz ve uzun olarak direkt eli uzunlamasına topluyor yüzük parmağı uyuşuyor elime tam dokunma hissi vermiyor.

Ben bu ürünü değilde logitech g500 tavsiye ederim. Yapısı daha iyi daha yüksek bir Mouse ve ağırlık kontrolü mevcut.

V7 kullandım 6 ay, şimdi bir haftadır logitech g700s kullanıyorum elim rahat etti. Tecrübem bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 21 Mart 2014; 1:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Ürün kaliteli ve yazılım desteği gayet iyi. Güncelleme belli sürelerde oluyor. Ürün desteği var.

Benim hoşuma gitmeyen mousenin üst kısmının biraz şişik olmaması düz ve uzun olarak direkt eli uzunlamasına topluyor yüzük parmağı uyuşuyor elime tam dokunma hissi vermiyor.

Ben bu ürünü değilde logitech g500 tavsiye ederim. Yapısı daha iyi daha yüksek bir Mouse ve ağırlık kontrolü mevcut.

V7 kullandım 6 ay, şimdi bir haftadır logitech g700s kullanıyorum elim rahat etti. Tecrübem bu yönde.

ya canım arkadaşım g 300 de var bende v7 sen son modelıde.
    fıyatlatrı bellı bunların yazılımıda bellı kalıtesıde.
    zaten kac paralık aletler.
    san ki 1000 kur lıra verıp bunu sorguluyorsunuz.
    bakın ısınıze ALLAH askına.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Ürün kaliteli ve yazılım desteği gayet iyi. Güncelleme belli sürelerde oluyor. Ürün desteği var.

Ne demişler yerde para bulsan bile sayacaksın :) bir ürünü satan değil,parası değil sadece kullanan daha iyi anlatır.tarafsız tecrübeye dayanır bunlar.evet haklısın pahallı ürünler değil bunlar ama tartışmak fikir alışverişi yapmakta parayla değil.cebinden 100tl çıkarıp sokakta yere attıp gittin mi ya da 50tl ?
    işte bir ürünü alıta sonradan pişman uygun olmadığını anladığında rahatsız olup kullanmak istemeyeceksin.eğer gelirin çok kötü değilse daha rahat ve kullanışlı bir şey arama derdine gireceksin ve ona veridğin para aynen sokağa atılmış gibi olacak.evet hakılısın pahallı bir ürün değil ama biz burda ürün değil fikir alışveriişi hesabı içindeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

quote:

Ne demişler yerde para bulsan bile sayacaksın :) bir ürünü satan değil,parası değil sadece kullanan daha iyi anlatır.tarafsız tecrübeye dayanır bunlar.evet haklısın pahallı ürünler değil bunlar ama tartışmak fikir alışverişi yapmakta parayla değil.cebinden 100tl çıkarıp sokakta yere attıp gittin mi ya da 50tl ?
    işte bir ürünü alıta sonradan pişman uygun olmadığını anladığında rahatsız olup kullanmak istemeyeceksin.eğer gelirin çok kötü değilse daha rahat ve kullanışlı bir şey arama derdine gireceksin ve ona veridğin para aynen sokağa atılmış gibi olacak.evet hakılısın pahallı bir ürün değil ama biz burda ürün değil fikir alışveriişi hesabı içindeyiz

elın ufak ıse g300 al. oıraboy ıse v7 alabılırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

quote:

elın ufak ıse g300 al. oıraboy ıse v7 alabılırsın.

ônerin içîn teşekkürler :) v8 siparişi verdim

• Cihaz ile ilgili bir özet yazısı yazmak istiyorum, hem laflar çok dolandı hem de almak isteyen arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz.

Vakti zamanında bende çok kaliteli ürünler kullandım. Bundan 6-7 sene önce Logitech'in G5 ve G7 sini birlikte almış ve kullanmıştım. G5 için bir şey demem güzel cihazdı (ağırlık sisteminin gereksiz bir ayrıntı olduğunu vurgulamak isterim gerçi) ama G7'nin daha 6-7 ay sonra sağ tuşu bozuldu(hatta internette G7 sağ tuş sorunu diye aratırsanız bulursunuz ne kadar kronik bir problem olduğunu) ve sinyali kablosuz modemin sinyali ile çakışıp durduğu için ikide bir kopup duruyordu, ne yaptıysam ne denediysem düzeltemedim.Modemin ve alıcının yerlerini değiştirmekten tutunda modemin sinyal frekansı değiştirmelere kadar hiç biri sorunu çözmedi ve en sonunda rafı boyladı kendisi. Yani Logitech denen firmanında ne olduğunu biliyoruz.

Her neyse lafı şuraya getirmeye çalışıyorum, bu ürünü üreten firma belli (A4Tech, f/p ürünleri çıkaran bir firma), ürünün fiyatı da belli (yukarıda bir arkadaşın yaptığı gibi G700s ile karşılaştırmak biraz saçmalık oluyor), ürün bu parametler içinde değerlendirildiğinde oldukça iyi bir ürün. Mesela 85 lira paraya logitech, TT, steelseries gibi firmalarda kumaş kablolu fare bulmanız münkün değil. Logitech'de bu özelliği sunan en alt model G500s. Yok arkadaş ben daha fazlasını istiyorum diyorsanız kesenin ağzını açıp başka firmaların başka modellerine yöneleceksiniz.Kalite artışı sizin keseyi açma oranınıza pararlel olmayacak gerçi ama bunlar ayrı meseleler. Bu konuyla ilgili daha da fazla bir şey konuşmaya gerek yok.

Son olarak ta şunu söylemek isterim ki; Razer denen firmaya 350 lira kaptırana kadar bu cihazdan 3 tane alıp bir köşeye koyarsanız çok daha akıl kârı bir iş yapmış olursunuz

• v7 yi g700s ile kıyaslamadım ki!..

V7 ile ilgili görüşümü söyledim ve kötülemedim . A4 tech ürünleri gerçekten fiyat performans ve günceli yakalamakla doğru orantılı. Güzel ürünler çıkarırlar. Fiyatlarıda gayet memnun edicidir.

Üst seviye çok Mouse kullandım ve kullanıyorum . Fakat ( orta segment) v7 de aldım ve kullandım. Ürünün yazılımıda gayet başarılı ve güncelleniyor sık sık. V7 alacaklara şunu belirttim ? Mouse avuç içini ve yüzük parmağına uyuşukluk ve ağrı veriyor benim şikayetim bu yönde idi. Eee peki sen şu an ne kullanıyorsun diye soracak olurlasada logitech g700s kullanıyorum ve memnun kaldım dedim.

Paylaşım. V7 şuan çoğu yerde 100 TL az para değil sanki 10 TL lik Mouse gibi sözü geçirilmiş. V7 ele oturumu size uygunsa fazlada fiyat lı ürün bakmıyorsanız kalitede olsun diyorsanız gerçekten hoş ve güzel ürün derim.

Sonuç olarak mesajlardan farklı anlamlar çıkarmak doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 23 Mart 2014; 13:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flydragon12

beyler şunu bi deneyin olursa cevap yazın bende mouse alıcam yakında. üstüne bir de 20$ daha vermeyelim. virustotalden baktım birşey yok. siz de taratın mutlaka.

http://tr.rghost.net/46902895

bende v5 olanı aldım sizin verdiğiniz link çalışdı çok teşekkür ederim
    daha önceki mausun g500 dü kötülemek için demiyorum ama dahada almam 1 sene çok süper çalışdı 1 sene sonra sanki okuması azaldı mausun eski hassasiyetini yitirdi sonra çift tıklama başladı onada tamam dedim ama en son sabrımı taşıran mausun donmaya başlaması oldu oyunda bir anda ya geri dönmeye başladı yada hareket etmemeye başladı ekranın ortasında donma baş gösterdi başkası ne der bilmiyorum ama 4000 dpi ye çıkardım en son yine iş yapmadı sanki optik mausu gibi dönüyordu şikayetimi bildirdim geri dönüş yapıldı ama faturası ortada yok geri her şeyi tamam bana donanımsal olabileceğini söylediler fatura yı 3 yıl nasıl saklayabilirsin her zaman ben 3 yılda 3 ev değişdirdim şuan Bloody V5 Multi-Core Gun3 Profesyonel Oyun Mouse aldım isabet oranı arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 23 Mart 2014; 18:07:37 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.