Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_89622070/f_//tm.htm#89622070

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC_CooL -- 24 Mart 2014; 2:05:45 >
  • gameeksradan A4Tech Bloody V8 siparişi verdim.bugün 5. gün ve hale mouse elimde değil.haveleyi bile onaylamaları zaman aldı.halen hazırlanıyor yazıyor belkide 10 defa aramıştırım.bahane aynı mağzamızda ürün bulunmadığından depomuzdan gelecek ve öyle göndereceğiz diye.ben havaleyi siparişten 1 saat sonra yapıp apart topar havale bildirimde bulundum.ama onlar hale ürünü göndercekler.avrupa yakasındanki mağzaya anadolu yakasından ürün 5 günde mi gelir arkadaş.herhalede farenn ipinden tututp boğaz manzarası eşliğinde gezdire gezdire getiriyorlar .bu benim gameksradan ilk alışverişimdi ve son alışverişim olacak.ordan alışveriş yapacaklara tavsiye.ürünün ellerinde bulunup bulunmadığını net olarak öğrensinler yoksa benim gibi çok beklerler.müşteriye ilgileri zayıf,ilgisiz bir kurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

gameeksradan A4Tech Bloody V8 siparişi verdim.bugün 5. gün ve hale mouse elimde değil.haveleyi bile onaylamaları zaman aldı.halen hazırlanıyor yazıyor belkide 10 defa aramıştırım.bahane aynı mağzamızda ürün bulunmadığından depomuzdan gelecek ve öyle göndereceğiz diye.ben havaleyi siparişten 1 saat sonra yapıp apart topar havale bildirimde bulundum.ama onlar hale ürünü göndercekler.avrupa yakasındanki mağzaya anadolu yakasından ürün 5 günde mi gelir arkadaş.herhalede farenn ipinden tututp boğaz manzarası eşliğinde gezdire gezdire getiriyorlar .bu benim gameksradan ilk alışverişimdi ve son alışverişim olacak.ordan alışveriş yapacaklara tavsiye.ürünün ellerinde bulunup bulunmadığını net olarak öğrensinler yoksa benim gibi çok beklerler.müşteriye ilgileri zayıf,ilgisiz bir kurum.

ben vatandan 88 tl ye aldım vatandaki arkadaş bloody serisinin tümünü tek tek gösterdi ben daha önce g500 kullandığım için v5 modelini aldım diğerleri g500 den biraz küçük duruyordu maus gerçekden güzel çıkdı bana logitech i aratmadı hatta ondan daha rahat diyebilirim tek eksi yanı g500 den 2 tuş eksik özelliği logitech de sayfaları ileri geri basılan yerde 1 tuş daha vardı ben ona ses kısmayı atamışdım birde hızlı kaydırma tekeri vardı o çok işe yarıyordu amaşuanki mausu ona değişmem umarım aldığınız ürün biran önce gelir kullanırsınız burada bulduğum etkinleşdirme işe yarıyor onu kullanarak ultra silahı açabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

gameeksradan A4Tech Bloody V8 siparişi verdim.bugün 5. gün ve hale mouse elimde değil.haveleyi bile onaylamaları zaman aldı.halen hazırlanıyor yazıyor belkide 10 defa aramıştırım.bahane aynı mağzamızda ürün bulunmadığından depomuzdan gelecek ve öyle göndereceğiz diye.ben havaleyi siparişten 1 saat sonra yapıp apart topar havale bildirimde bulundum.ama onlar hale ürünü göndercekler.avrupa yakasındanki mağzaya anadolu yakasından ürün 5 günde mi gelir arkadaş.herhalede farenn ipinden tututp boğaz manzarası eşliğinde gezdire gezdire getiriyorlar .bu benim gameksradan ilk alışverişimdi ve son alışverişim olacak.ordan alışveriş yapacaklara tavsiye.ürünün ellerinde bulunup bulunmadığını net olarak öğrensinler yoksa benim gibi çok beklerler.müşteriye ilgileri zayıf,ilgisiz bir kurum.

ben vatandan 88 tl ye aldım vatandaki arkadaş bloody serisinin tümünü tek tek gösterdi ben daha önce g500 kullandığım için v5 modelini aldım diğerleri g500 den biraz küçük duruyordu maus gerçekden güzel çıkdı bana logitech i aratmadı hatta ondan daha rahat diyebilirim tek eksi yanı g500 den 2 tuş eksik özelliği logitech de sayfaları ileri geri basılan yerde 1 tuş daha vardı ben ona ses kısmayı atamışdım birde hızlı kaydırma tekeri vardı o çok işe yarıyordu amaşuanki mausu ona değişmem umarım aldığınız ürün biran önce gelir kullanırsınız burada bulduğum etkinleşdirme işe yarıyor onu kullanarak ultra silahı açabilirsiniz

yorumun için teşekkürler.bekliyoruz halen,defalarca aradım telefona bakan adamlarda pek bir şey bilmiyor önlerinde ne yazıyorsa ona göre bir şeyler uydurmaya çalışıyorlar.bırdefasında bloody serisî çok rağbet görmüyor depodan ısmarlayacaz dıyorlar sonra elizdeki tükenmiş disbüritörle bağlantıya gectık diyorlar.biri ürün kargolandı kaydı muhtemelen sonra girerler dîyor bakıyorsun gönderilen bir kargo yok.arıyorum bugün kargolanacak diyorlar aradan 3 geciyor gene aynısı.az önce aradım bugün kargolanıyor dedi adam.ulan para peşin olmasaydı uğraşmazdım bunlarla ama işte..en iyisî görüp inceleyip yerinden almak.bırdaha GAMEEKSRAYLA işim olmaz.bu konuda teknobiyotik 10 numara hemen kargoluyorlar.bunlar gibi ellerındeki ùründen haberşiz değiller

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

yorumun için teşekkürler.bekliyoruz halen,defalarca aradım telefona bakan adamlarda pek bir şey bilmiyor önlerinde ne yazıyorsa ona göre bir şeyler uydurmaya çalışıyorlar.bırdefasında bloody serisî çok rağbet görmüyor depodan ısmarlayacaz dıyorlar sonra elizdeki tükenmiş disbüritörle bağlantıya gectık diyorlar.biri ürün kargolandı kaydı muhtemelen sonra girerler dîyor bakıyorsun gönderilen bir kargo yok.arıyorum bugün kargolanacak diyorlar aradan 3 geciyor gene aynısı.az önce aradım bugün kargolanıyor dedi adam.ulan para peşin olmasaydı uğraşmazdım bunlarla ama işte..en iyisî görüp inceleyip yerinden almak.bırdaha GAMEEKSRAYLA işim olmaz.bu konuda teknobiyotik 10 numara hemen kargoluyorlar.bunlar gibi ellerındeki ùründen haberşiz değiller

bu konuyu okuyunca ben bu firmadanda uzak durmam gerektiğini anladım diğer insanlarında konudan haberi olması gerek bence başkalarıda aynı hataya düşmesinler şikayet siteleri var onlara bu konuyu yazmalısın birde tüketici haklarına bu konuyu geç olmadan sor nasıl yol izlemen gerektiğini sonra haklıyken haksız olma ben bir kere o hatayı yaptım garantiye verdiğim ürünün fişini almadığım için nerdeyse beni suçlayacaklardı ürün çokdan servise gelmiş fakat kırık olduğu için servis bana sürekli bahne uyduruyormuş servise gidince ürünün kırıldığını gördüm delirmemek elde değil adam ürünü getirip kırmış yada kargo kırmış bir ay bana ürün gelmedi ayağı yapmış firma ismi vermiyeceğim tanıdık bir firma müşteri hizmetlerini aradığınızda karşınıza sizin sesinizin size geri dönüp konuşma imkanınız olmadığı bir ortamda buluyorsunuz özellikle yapmışlar sanırım tüketici haklarına çıkdım valiliğe bana servis fişi alıp almadığımı sordu ben almamışdım o gün servisde usda yokdu hanımı vardı sanırım ürünü alıp not düşmüşdü bende servis fişini almadım bilmediğim için burada şu çıkıyor garip olan durum tüketici haklarındaki kişiye şunu sordum o zaman benim ürünümü teslim etmediğim için delilim yoksa onlara göre o ürün nasıl onların elinde oluyor benim faturamla içinde evimden izinisiz alınmış olmuyormu söyleyecek fazla sözü olmadı ne demek istediğimi anladı o senin vicdanına kalmış demekle yetindi ürünü zar zor geri aldım hiç kullanmadığım ürün değişim için yollamışdım bana onarıp gönderdiler 4 ay sonra resimleri bulursam eklerim yani demem o ki bunları sıkışdırmadan olmaz onların hakından tüketici hakları geliyor sen sadede ne gibi yol izleyeceğini sor

• Arkadaşlar ben araştırdım, Bloody v3 yazılımını zor buldum, benim gibi zorluk çekmeyin

Bloody3 V2013.​0611A:https://disk.yandex.ru/public/?hash=CZAfghoJrFKEW3KHQOUJk1nFgIPjzDgZgEVZTMkqRY8%3D&locale=ru

Lisans dosyası hala sorunsuz erişilebilir olduğu için (Önceki sayfadaki) ekleme gereği duymuyorum

• sonunda mouse geldi.tam bir hafta oldu sipariş vereli.15 defa telefon görüşmesine patladı :) GAMEEKSRA kadar iletişim sıkıntısı yaşatan bir satış yeri görmedim.elinde ürün yoktur haberleri olmaz,sipariş geçilir sen haber verene kadar ilgilenlmez,ve en iyi gördüğüm olay ise hiçbir çalışanın birbirinden haberi olmaması hatta mağzalarıyla ve site konrolü arasında sirkülasyonun berbat olması.birisi ürününüz kargolanmış bir iki güne gelir der sorna kargoyu ararsın böyle bir kargo yok bizde der.tekrar dönersin sizle görüşen arkadaş burda yok benim konu hakkıında bilgim yok derler.bi diyorlar ürün mağzamızda var gelin bakın bir diyorlar sonra mağzamızda satışı çok olmayan ürün tutmuyoruz depomuzdadır ordan gelmesini bekliyoruz.neyse diyorsun depodan alıp gönderirler sonra diyorar elimizde kalmamış satılmış yenisini ısmarladık...ama ben almadan sormadım mı şuan havele yapıyorum bugün içersinde gönderebilirmisiniz diye?tabi ya ezbere tabi tabi dmesi kolay,bu depo olayını elllerinde olmayıp distribütörden ısmaladıkları siparişten kaç gün sonra öğreniyorum.siteye bakıyorum ürü hazırlanıyor diyor.adamlara soruyorum bugün kargoya verilir.yarın bakıyorum adıma kargo yok,tekrar arıyorum lafı eveleme geveleme.kısacası iş prensipleri gelişmemiş.gerek kendi aralarında gerekse müşteriyle diyalogları ve iletişimi çok zayıf.
    nasıl olmalıydı?
    mağza sürekli olarak ellerinde biten ve olan ürünleri sistemden siteye bildirmeli
    sipariş geçerken sistem kendi listeyi kontrol edip ellerinde varmı yokmu bildirmeli duruma göre hareket etmek için sizi bir görevliye bağlalı yada uyarmalı.ürün onaylandıktan hemen sonra kargoya verilmeli ve beklenmemeli.
    eğer bana baştan bakın ürünü kontrol ettirdim elimizde yokmuş ama ısmarlamak ve size ulaşması tahmini şu kadar bir zaman alır.onaylıyorsanız kayı işleminizi sisteme girelim.ücretinizi yatırın ve size ürünü temin etmeye veya göndermeye çalışalım denmeliydi.
    benim olayda birisi çıkıp beni arayıp tüm durumu anlatmalı ve bilgilendirmeliydi.böyle bir ona bir ona paslamamalıydı.ben laptop kullanıyorum ve mouse bozulunca almışken böyle bir şey alayım dedim.ve bir haftadır touch padle cebelleştim
    kısacası güvenilir bir site olabilir ya da olmayabilir,kaliteli ürünleri satabiliri veya satmayabilir onu tecrübe edenler bilir.ama şu bir gerçekki iletişim müşteriyle ilgilenme çok çok çok zayıf bir kuruluş....BU arada ürün bozulursa garanti sürecinii düşünemiyorum(Allah korusun)

gel gelelim mousa :) V8 model bloody aldım.tasarımı ele oturması çok güzel.en çok ufak olur diye korkuyordum ama inanın gayet yeterli büyüklüğe sahip.ışıklandırması ve kırmızı el logosununda kırmızı şekilde yanması çok güzel bir görünüş sağlıyor.performans ve uygulamalara girmediğimden o konularda pek bir şey söyleyemeyeceğim şimdilik.ama şunu diyebilrim v8 modeli ufak bir mouse değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 28 Mart 2014; 20:30:14 >

• Mausu alıp da etkinleştiremeyenler v3 mausu görmüyo çünkü daha güncel yazılım yüklemişsinizdir. Programda core 2 ye tıklayın core mausa yüklenirken %20 %30 oldugunda programı kapatın bunun için 2 mausa ihtiyacınız olacak çünkü maus kullanılmaz oluyo core yüklerken diğer mausla programı kapatın sonra bloody 3 programını yükleyin mausu görecektir aktivasyon programıyla etkinleştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

http://www.bloody.tw/en/oscarsoft.asp

burdan başla. core3'ü satın aldıktan sonra hazır macrolar bulabilirsin.

mouse aldım hocam,tasarımı kullanımı çok hoşuma gitti.yeterincede büyük.yalnız ayar konusunu halledemedim.makro ayarları olsun diyer ayarlar olsun.bu konuda bir bir bilgin var mı kullandığın makrolar varmı?
  • quote:

quote:

http://www.bloody.tw/en/oscarsoft.asp

burdan başla. core3'ü satın aldıktan sonra hazır macrolar bulabilirsin.

mouse aldım hocam,tasarımı kullanımı çok hoşuma gitti.yeterincede büyük.yalnız ayar konusunu halledemedim.makro ayarları olsun diyer ayarlar olsun.bu konuda bir bir bilgin var mı kullandığın makrolar varmı?

yok ben makro kullanmıyorum.daha önce de denemedim.

• Arkadaslar bloody serisi için çok gereksiz yorumlar yapılmıs kardesim mouse fiyatına ilavten +15 dolar harcayacaksın.Bunu bilipte alıyosun zaten.Vermek istemiyosan harcama o senin bileceğin iş bende g300 var laptopla kullandıgım için tepmeme makrosu düzgün çalışmıyor.Her atıs arasına 3 milisaniye koyuyosun hem yavas sıkıyor, hemde dürbün açıp sıkınca bi anda atesi kesiyor yada bazen başta ates etmiyor.Bloody serisinde ise 3 milisaniye yerlerini 0 yapabiliyosun.Ayrıca tepmemeyi en az indiren mouse diyebilirim.Şeklide çogu mousedan daha fazla hosuma gittiği için bende siparisini verdim yarın elime ulaşacak.Kullanmadıgım mouse için nasıl bunları diyebiliyosun diyenler içinde alan arkadaslarım var.Önceden logitech kullanmıs sonra bloody v7 almıs kişiler.Banada tavsiye ettiler, o yüzden alıyorum.Logitech g300 üde yarı fiyatına satıyorum 2 aylık kullanılmıs tertemiz 2 yıl garantili kutusuyla birlikte 35-40 tl gibi bi fiyata satılıktır.Pm den ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PortgasD.Ace

Arkadaslar bloody serisi için çok gereksiz yorumlar yapılmıs kardesim mouse fiyatına ilavten +15 dolar harcayacaksın.Bunu bilipte alıyosun zaten.Vermek istemiyosan harcama o senin bileceğin iş bende g300 var laptopla kullandıgım için tepmeme makrosu düzgün çalışmıyor.Her atıs arasına 3 milisaniye koyuyosun hem yavas sıkıyor, hemde dürbün açıp sıkınca bi anda atesi kesiyor yada bazen başta ates etmiyor.Bloody serisinde ise 3 milisaniye yerlerini 0 yapabiliyosun.Ayrıca tepmemeyi en az indiren mouse diyebilirim.Şeklide çogu mousedan daha fazla hosuma gittiği için bende siparisini verdim yarın elime ulaşacak.Kullanmadıgım mouse için nasıl bunları diyebiliyosun diyenler içinde alan arkadaslarım var.Önceden logitech kullanmıs sonra bloody v7 almıs kişiler.Banada tavsiye ettiler, o yüzden alıyorum.Logitech g300 üde yarı fiyatına satıyorum 2 aylık kullanılmıs tertemiz 2 yıl garantili kutusuyla birlikte 35-40 tl gibi bi fiyata satılıktır.Pm den ulaşabilirsiniz.

o 15 dolar olayı enterasan bir şey zaten ama tıpta are tükenmiyor :) ben v8 modelini aldım.tasrarımı çok beğendim..özellikle yanda parmak koyma yerleriayrı bir hava tutuş hissi veriyor.geri tepmeme,makro olayına gelirsek biraz uğraştım ama tam anlayamadım nasıl yapıldığını.nette sağlam bir anlatım videosu yok ne yazıkki ruslar ortamı almış götürmüş kimilerinde adam yarım saat konuşuyor ama ortada bir sonuç bir örneği yok.makro yapma var olanı kullanma gibi özellikleri tanyor ama mouse haikim bilginizin olması gerekiyorşuana kadar ki denemelerimde öyle ahım şahım bir sonuç alamadım.teknik bilgi istiyor diyebilirim.araştırıyorum iyi bir şekilde anlatan kaynak bulmayı.ama dediğim gibi gerek tipi olsun gerek ele oturşu olsun gayet hoşuma gitti.90 liralık mousedan da çok çok beklentilerer girmemek lazım bu arada :)

• ürün yarın elime geçcek makrosunu direk açtıracam gece 12-3 arası aktif ediyolar.Kullanan arkadaşlarım makro yapımında yardımcı olcak mouse tam herşeyini çözdükten sonra makro yapımlarını videolu olarak yüklemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortgasD.Ace

ürün yarın elime geçcek makrosunu direk açtıracam gece 12-3 arası aktif ediyolar.Kullanan arkadaşlarım makro yapımında yardımcı olcak mouse tam herşeyini çözdükten sonra makro yapımlarını videolu olarak yüklemeyi düşünüyorum.

bekliyoruz, :)
  • arkadaşlar v5 ile v7 arasındaki fark nedir tam olarak ? v5 elime tam oturuyor v7 biraz kısa kalıyor ona göre alacam v5 ile v7 arasında sadece sekil ve tasarım farkımı var ?

birde v5 tede yedek ayak çıkıyormu . v7 deki gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 6 Nisan 2014; 5:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar v5 ile v7 arasındaki fark nedir tam olarak ? v5 elime tam oturuyor v7 biraz kısa kalıyor ona göre alacam v5 ile v7 arasında sadece sekil ve tasarım farkımı var ?

tek fark tasarımlarıdır.
    ben v8 aldım,metal ayaklı.doğal olarak yedek çıkmadı.nette kutu açılımları izle ordan görürsün var mı yok mu?
  • quote:

quote:

arkadaşlar v5 ile v7 arasındaki fark nedir tam olarak ? v5 elime tam oturuyor v7 biraz kısa kalıyor ona göre alacam v5 ile v7 arasında sadece sekil ve tasarım farkımı var ?

tek fark tasarımlarıdır.
    ben v8 aldım,metal ayaklı.doğal olarak yedek çıkmadı.nette kutu açılımları izle ordan görürsün var mı yok mu?

bugun tekrar baktım hocam elime tam uyanı v3 olan modeliymiş .. v3 ile v5 arasından bir fark varmıdır peki ? v3 tam elime göre aradığım bir mause .. fark varmı donanımsal olarak aralarında hiç ? yoksa sadece tasarımsal farkmı var ?

• quote:

quote:

quote:

tek fark tasarımlarıdır.

bugun tekrar baktım hocam elime tam uyanı v3 olan modeliymiş .. v3 ile v5 arasından bir fark varmıdır peki ? v3 tam elime göre aradığım bir mause .. fark varmı donanımsal olarak aralarında hiç ? yoksa sadece tasarımsal farkmı var ?

donanımsal hiçbir fark yok. eline uyanı al sen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tek fark tasarımlarıdır.

donanımsal hiçbir fark yok. eline uyanı al sen.

peki son bir şey daha soracam ben sürekli oyun oynamıyorum günlük te kullanabilirim dimi yani sorun çıkarmaz dimi ? mesella thermalteke aldım esport serisi ama günlük kullanamadım ağır geldi bunda öyle birşey olmaz dimi zaten narin di gördüm sıkıntı yaparmı gunluk acaba

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    günlük kullanımda ne sıkıntısı olabilir ki? tam anlamadım. normal fare sonuçta bunlar da.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.