Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

makro kullanıyo musun?

işte sorunumda o kardeş üçret istiyor programı almak için bu konuyuda söylemediler bunun yüzünden G300 almaktan vazgeçtim bunu aldım
  • makro kullanıyosan kesinlikle değiştir. keşke gitmeden önce biraz araştırsaydın. orda çalışan elemanlara güven olmuyor.
  • HolyDemiJohn kullanıcısına yanıt
    kesinlikle makro ayarı için degil bu gun 3 me nedir o mevzuya istinaden almıştım oda üçretli çıktı bundan öncekide x7 mousdu tusları bozulde g300 nasıldır varmı cs için iyi bi mous tavsiyeniz bu tam ele oturuyor ama bu olayı üçreti sevmedim yada crack gibi bi durumu varmıdır ?
  • o zaman işler değişir. gun3 tamamen reklam hilesi. öyle bişey arıyosan zaten fareye boşuna para verme hiç. hangi oyunda kullanacaksan bi aimbot al temizinden.
    ahha yok kardes oyunda hileyle işim olmaz benim demek istedigim marka ve para tzagı eger bu iyi bi mouse degilse G300 le degiştirecem yada farklı kaliteli bi mouse için sorum o yönde yani okadarını zaten mouseden beklemek mumkun degil ki
  • söyle sormak daha mantıklı olacaktır bu mousemı yoksa g300 mü ? yada farklı alternatif
  • g300 kullanmadım ama kullananlar kaplamasının soyulmasından şikayetçi. ben neredeyse 2 senedir v7 kullanıyorum malzemesinde bi sıkınıtı olmadı. yazılımı da önemli değil diyosan değiştirme.
    eywllh kardeşim tşk ederim g300 tam elime oturmamıstı ozaman bununla devam edelim
  • quote:

g300 kullanmadım ama kullananlar kaplamasının soyulmasından şikayetçi. ben neredeyse 2 senedir v7 kullanıyorum malzemesinde bi sıkınıtı olmadı. yazılımı da önemli değil diyosan değiştirme.

yazılımı işe yaramıyor derken biraz açarmısın konuyu.youtubede bir çok videoları var,ve adamlar eğer aim bot kullanmıyorsa gayet başarılı zaten.amaç zaten aim bot gibi kullanmak olamaz,o durumun zaten zevki kalmaz ama silahlada ateş ederken mermileri sağa solada dağıtmasını istemez bir fps oyuncusu.sormak isteğim nokta eğer işe yaramıyorsa o videolardakini nasıl hazırlıyorlar acaba bilgin var mı?orta bütçeli kullanışlı,makrolar yapacağım bir gamer mouse bakıyorum.120tl bir fiyatla yazılı ve kendisi gayet uygun geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

g300 kullanmadım ama kullananlar kaplamasının soyulmasından şikayetçi. ben neredeyse 2 senedir v7 kullanıyorum malzemesinde bi sıkınıtı olmadı. yazılımı da önemli değil diyosan değiştirme.

yazılımı işe yaramıyor derken biraz açarmısın konuyu.youtubede bir çok videoları var,ve adamlar eğer aim bot kullanmıyorsa gayet başarılı zaten.amaç zaten aim bot gibi kullanmak olamaz,o durumun zaten zevki kalmaz ama silahlada ateş ederken mermileri sağa solada dağıtmasını istemez bir fps oyuncusu.sormak isteğim nokta eğer işe yaramıyorsa o videolardakini nasıl hazırlıyorlar acaba bilgin var mı?orta bütçeli kullanışlı,makrolar yapacağım bir gamer mouse bakıyorum.120tl bir fiyatla yazılı ve kendisi gayet uygun geldi bana

makro ayrı şey bi tuşa basınca farenin ''özel'' bi moda geçip hangi oyunda olursa olsun mükemmel atışlar yapacağını sanmak ayrı şey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

makro ayrı şey bi tuşa basınca farenin ''özel'' bi moda geçip hangi oyunda olursa olsun mükemmel atışlar yapacağını sanmak ayrı şey.

tabiki tek bir tuşla her şey mükemmel olacağını düşünmüyorum :) en azından bir daha teknik ayarla atış stabilitesi daha iyileştirilebir diye düşünüyorum.bunu başka mouselerin yazılı sağlamıyor.her oyunda bahsettiği gibi headshotlarda vereceğini sanmıyorum.haklısın biraz reklam kokan bir uygulama olmuş ama 30tllik bir yazılımında süs niyetine satılmayacağını düşünüyorum hocam.benim en çok merak ettiğim olay core 3 çekirdeğini aktif edip ayarladıktan sonra oyunlarda(özellikle zombili :D ) şöyle tüm mermiyi ağır makinalı ile üzerlerine boşaltmak ve mermler saçılmada belirli noktara yedirebilmek.

Sana bu konuda 2 şey sormak istiyorum,birincisi kulllanmış biri olarak core 3 eğer doğru ayarlanırsa isabeti yüzde kaç attııyor?diğer mouselere oranla?
    ikiciside bu mouse v7 olan ele oturması nasıl,claw şekilde kullanıyorum ama laptop mouseleri gibiyse bir anlam ifade etmez benim için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 19 Mart 2014; 15:05:55 >

• ek ücretle satılan özellikler bugün hemen hemen her oyuncu faresinin ücretsiz sunduğu özellikler (makro vs.). burda tek fark yaratan core3 ve yeni gelen core4 özellikleri. benim söylemek istediğim bunlar öyle diğer farelerin yapamadığı çok özel şeyler değil. bunu bu konuda defalarca tekrar ettim ''şöyle tüm mermiyi ağır makinalı ile üzerlerine boşaltmak ve mermler saçılmada belirli noktara yedirebilmek'' demişsin ya bunu yapmak istiyosan hangi oyun bilmiyorum ama bu oyunun aimbot'u illa ki vardır onu al. daha kesin çözüm olur senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 19 Mart 2014; 15:15:02 >
  • quote:

ek ücretle satılan özellikler bugün hemen hemen her oyuncu faresinin ücretsiz sunduğu özellikler (makro vs.). burda tek fark yaratan core3 ve yeni gelen core4 özellikleri. benim söylemek istediğim bunlar öyle diğer farelerin yapamadığı çok özel şeyler değil. bunu bu konuda defalarca tekrar ettim ''şöyle tüm mermiyi ağır makinalı ile üzerlerine boşaltmak ve mermler saçılmada belirli noktara yedirebilmek'' demişsin ya bunu yapmak istiyosan hangi oyun bilmiyorum ama bu oyunun aimbot'u illa ki vardır onu al. daha kesin çözüm olur senin için.

şimdi sadece tek bir aim bot aldık diyelim A Oyununda kullandık tamam.ama ya hesap farkedilir ve banlanırsa?ve sadece A oyununda kullanabilirim o özelliği diğer oyunlara fayda etmez aim bot.ve nerden bulacaksın güvenilir adamı ve sağlam aim botu oda var.bu arada markanın elemanı değilim markayı savunmuyorum sadece bir ürün hakkında ufak bir tartışma bilgi alışverişi yapıyoruz "o kadar meraklıysan git al bananede" diyebilirsin,demediğin ve beni dinlediğin için sağol :)
    makro olayınada girdim ama yapamadım doğrusu işe yaramadı,kaçdefada pc kilitlendi durmadan dıt dtıd dıt ...diye sesler çıkarıp donmaya başlayınca korktum fişi çektim :D

bildiğin sağlam makrolar var mı bu konuda şe yarayacak?
    birde mousenin ergonomisine bir şey demedin,kimsi çok küçük eli rahatız ediyor diyor v7 için,ama en çok satılanda v7.v5 veya önceki sürümleri değil.vatanda adam en çok v7 satıldığından v5 hiç getrmedik dedide.

• quote:

Orijinalden alıntı: adsızkahraman

beyler ben G300 le bunun arsında kalıp vatandaki arkadasın tavsiyesi ile bunu aldım ama şu üçret konusunu hiç söylemediler bende bu olaya çok sinir oldum bi yolu yöntemi varmı programı kurmak için yoksa G300 ile değişmeyimi tavsiye edersiniz ben gelende cs serisi oynuyorum

Hocam söylemediler diyorsunuz ama cihazının kutusunun arkasında kocaman yazıyor program ek ücret ile açılır diye.
  • makro işini hiç araştırmadım daha doğrusu gerek görmedim. zaten deneme amaçlı bile olsa para vermem gerektiği için ama bunların paylaşımlarının yapıldığını biliyorum. oscar makro paylaşım plaformu vardı a4tech'in yanlış hatırlamıyosam. zaten fareyi alıp da yazılımını da alırsan o konuda programdan da detaylı bilgiye ulaşabilirsin. bloody'nin kendi sitesinde de bilgi bulabilirsin.

v7 benim elimi rahatsız etmiyor açıkçası. elim ufak da değildir ama hiç sıkıntı çekmedim. ilk bir haftadan sonra çok rahat bi şekilde alıştım.

ben aldığımda vatan'da v3 de vardı. ama şimdi sadece v5 ile v7 kalmış galiba. v7'nin çok satmasının sebebi tamamen bizde çok çabuk yayılan hurafeler diye tahmin ediyorum. hani şu silah sekmesini engelliyo tarzı hurafeler. bi de galiba insanlara serinin en üst seviye ürünüymüş gibi geldi veya vatan çalışanları öyle bi izlenim yarattı. yapmadıkları iş değil. aslında serinin bütün modelleri arasındaki tek fark tasarımlarıydı. sen de kendine uygun olanı seçmelisin. v3 veya v5 sana daha uygun olabilir.

• Grommash kullanıcısına yanıt
    valla ben mouse ve ozellıklerını dıkkate aldım o yazıyı hıc gormedım merakta ettım eve gectıgımde kutuya bakarım boule bi ibare gözüme carpmamıştı benim
  • Yazıyor hocam core3 ün özelliklerinin altında.
  • quote:

makro işini hiç araştırmadım daha doğrusu gerek görmedim. zaten deneme amaçlı bile olsa para vermem gerektiği için ama bunların paylaşımlarının yapıldığını biliyorum. oscar makro paylaşım plaformu vardı a4tech'in yanlış hatırlamıyosam. zaten fareyi alıp da yazılımını da alırsan o konuda programdan da detaylı bilgiye ulaşabilirsin. bloody'nin kendi sitesinde de bilgi bulabilirsin.

v7 benim elimi rahatsız etmiyor açıkçası. elim ufak da değildir ama hiç sıkıntı çekmedim. ilk bir haftadan sonra çok rahat bi şekilde alıştım.

ben aldığımda vatan'da v3 de vardı. ama şimdi sadece v5 ile v7 kalmış galiba. v7'nin çok satmasının sebebi tamamen bizde çok çabuk yayılan hurafeler diye tahmin ediyorum. hani şu silah sekmesini engelliyo tarzı hurafeler. bi de galiba insanlara serinin en üst seviye ürünüymüş gibi geldi veya vatan çalışanları öyle bi izlenim yarattı. yapmadıkları iş değil. aslında serinin bütün modelleri arasındaki tek fark tasarımlarıydı. sen de kendine uygun olanı seçmelisin. v3 veya v5 sana daha uygun olabilir.

arkadaşta g9x var onu biliyorumusun bilemiyorumda onla boyutlarını kıyaslayabilir misin?
    mousenin akıcılığı nasıl takılma yapıyor mu,tuşlarda geç algılama sıkıntıı hiç yaşattımı,eli terletiyor mu,bir oyunda iken kontrolün elinde olduğu hissini verebiliyor mu :)

• g9x ile kesin olarak kıyaslayamam, sanırım ondan biraz daha küçük. akıcılığında, tuşlarında tabi ki hiçbir sıkıntı yok. terlemede de sıkıntı çekmiyorum ama bu kişiden kişiye değişir bence. tutuşu falan da gayet hoşuma gidiyor. ama almadan önce yakından görme şansın varsa diğer farelerle bir kıyaslaman iyi olur. en azında aklında soru işareti kalmaz. anladığım kadarıyla bu konuda baya titizsin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.