Herkese merhabalar ilk öncelikle dirft ve hassasiyet sorunu olan sıkılmadan mutlaka okumlarını tavsiye ediyorum.
Bilindiği üzere xbox controller çoğunda uzun kullanıma bağlı olarak içerisinde bulunana analoğ motorlara baglı iki adet potansiyometre karbon kısımları aşınarak Drift sorunu yaşatmakta buda hasas fps oyunlarında çok can sıkmakta benim gibi çogu kişi hem xbox controlleri hemde ps controlleri için aynı sorun bulunmakta.
Uzak doğulu arkadaşlarımız güzel bir çözüm bulmuşlar ve bazı controllerde mevcut aslında Hall Effect Sensörü dediğimiz sensör avantajı uzun süreli drift sorununu ortadan kaldırıyor ve bana göre normal analoglara göre daha hasas.Ortalama 2 haftadır kullanmaktayım işim ve profesyonel olarak elektronik işi yaptığım için tüm işlemleri kendim yaptım.Değişimi profesyonel ekipman gerektiriyor mesleğgim olduğu için bende mevcuttu ve kalibre etmek biraz zahmetli zaman alıyor özellikle kendi controlllerim elite serisi 2 controlleri için.Bir kaç örnek resim ekliyeceğim fikir olması açısından internette bir çok örnek videoda mevzut.
Aklınıza Takılan bir soru olursa yardımcı olmamı isteyen olursa da yardımcı olmaya çalışırım
Standat analoğ
Hall Effect Sensör
Standat analoğ
Hall Effect Sensör
Ekran Kartı Tavsiyesi AMD
|
|
Fan kontrol yardım
|
tuhaf kitlenme sorunu
|
siline bilir
|
Oyunları hafıza kartına kurma
|
Ekran sorunu yardım lütfen
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 188
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.697 (Bu ay: 122)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar