Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ilk öncelikle vatandan almış oldugum Powercolor R9 270X PCS+ ekran kartım garantinin bitmesine 2 ay kala bozuldu vatanda iade yapacaklarını söylediler benimde bu durumda ekran kartı almam gerekiyo sizlerden kullananlardan tavsiye almak istedim aklımda ve vatanda 3 marka var sapphire ms ve asusun r9 380 modeli ya 2 gb olan yada 4 gb olan sizce hangisini almam mantıklı olur ve benım eski ekran kartının yerini tutarmı dahamı iyidir r9 380 serisi şimdiden tşk ederim herkese.

• r9 380 270x e göre daha performanslıdır. sapphire nin nitro r9 380 modelini alabilirsiniz. Ancak almışken 4gb olan modelini alın.
  • valla baya araştırdım ama bidaha powercolor asla almam zaaten ama sapphire nasıl diyim ucuz ama cok iyi kaliteli bulmadım ve bu markayı hiç kullanmadım servisi garantsi nasıldır tam bilemiyorum ve asus mhz olarak üçündende yüksek duruyor ayni gpu olmasına ragmen kafam çok karıştı almışkende mutlaka 4 gb olanını almam ne gibi avantaj 2 gb olanı ne gibi dezavantaj saglar
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

2 gb ekran kartı bu saatten sonra alma derim. r9 380 daha performanslı r9 270x ten bütçeni artırabiliyorsan al derim hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 5 Şubat 2016; 10:40:26 >
  • Sapphire model çok kullanmışlığım vardır hepside sorunsuzdu. En son nitro r9 380 4gb modelini kullandım o da gayet iyiydi. MHz ye fazla takılmayın Asus biraz daha oc yaparak piyasaya sürmüş tek fark o. 4gb alın dememin sebebi ise artık çoğu oyunlarda vram yani ekran kartı ram kullanımı arttı. Misal bende nitro 380 modeli varken farcry 4 de 1080p ultra ayarlarda oynadığımda 3 ün üzerinde ram kullanımı vardı oyunun. Yani bu saatten sonra mümkün olduğunca 4gb den aşşağısı alınmamalı. 80-100 fazla verin 4gb olanını alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R9 380

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani seçimimarasında çok büyük fark olmadığı için 4 gb yana olacak ama soyle bi durum var msı ve asusda oc programlarıyla oyun oc mod sesiz mod gibi bölümler yer almakta yarlama yapa biliyorsunuz ve oc modda sanırım 1010 mhx gibi hızlara ulaşa bilmekte peki sapphire ninde böyle bi özelligi varmı yoksa 985 mhz de sabit olarakmı çalışmakta sadece marka seçimim kaldı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    sistemim için ekran kartı tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4 GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.