Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
9
Favori
135.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardes aralarinda cok fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkanenes kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce sorduğum soruya cevap yazmışsın :D güldürdün hocam :) ben v3 almıştım sonradan sattım zaten malzeme kalitesi kötü...bir dahada a4tech almadım zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

2 yıl önce sorduğum soruya cevap yazmışsın :D güldürdün hocam :) ben v3 almıştım sonradan sattım zaten malzeme kalitesi kötü...bir dahada a4tech almadım zaten...

2 sene mi oha :D valla görmemişim hocam aynen oyle logitech daha kaliteli bence

• CloserTR kullanıcısına yanıt
    2 sene önce aynı zamanlarda almıştık fareleri ben hala kullanıyorum. neyi sıkıntı çıkardı seninkinin? şimdi ne kullanıyosun?
  • logitech g300 almıştım bende o var şuan
  • A4 Tech Bloody V7 Siyah Multi Core Gun3
    A4 Tech Bloody V2 Gaming

Hangisi daha İyi acaba ?
  • aalbatros kullanıcısına yanıt
    ikisi de aynı fare. sadece tipleri farklı.
  • CloserTR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, şu core 3 filan merak ettim yoksa çok dandik olduğunu biliyorum bu farelerin (belki biraz düzeltmişlerdir diye de düşünmedim değil) 2 haftada sağ sol butonların rengi soldu üzerine hafif bastırınca hareket etmiyor tırtoğlu tırt bu fareler. 2 seneden fazla kullandığım G700 ilk seneki gibi duruyor. Logitech'in en ucuz faresi A4'ün en pahalı faresinden iyidir.
  • Sa arkdaslar macro mouse almayi dusunyrdum fakat bu lisans olayi canimi sikti. Macroyu kullanmak icin ekstradan ucret vermek hos gozukmuyr acikcasi. Lisans gerektirmeyen macro hediyeli firmalar yokmu yada onerecginiz. Logitech markanin lisans ucreti nedir macrosunun.
    Macroyu mousenin yaninda hesiye edilme olayi yokmu yada markalar

• Hocam ben de baya bi zamandır (sanırım 2 ay olmuştur) hiçbir sorun boya atması problem yaşanması olmadı.
    sizin kullandığınız üründe problem olablir garantiye yollayın derim.

bloodyi tercih etmemin en büyük sebebi metalimsi ayakları..
    razer mouseların skatezleri çocuklugumda giyip tabanlarını erittiğim ayakkabılardan daha kısa sürede eriyor, toz zerreciklerinden hemen çiziliyor...
    ayrıca razer mouse um garantisi bittikten sonra teklemeye basmamaya veya online fps nin ortasında profil değiştirmeye ve dolayısı ile cinnet geçirtmeye başlamıştı.
    yani elektronik şans işi en iyi firma bile bişeyleri yapamayabiliyor:)
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Verdim zaten garanti için, ama bende ki V3 modeli ayakları metal değil normal. Metal ayaklı da V3 modeli yok sanırsam. Elime en uyan V3 olduğu için onu tercih ettim. Bakalım yenisi gelsin açmadna başka bir ürünle değiştirebilirim.
  • Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi sonuçlanır..
  • Logitech marka mouse alsam macrosu icin ucret odemem gerkiyrmu acaba. Macroyu zaten sitesinden indiryormusuz

Bedava olup olmadigini anliyamadim onun icin macro bedavami acaba logitechte

• Bu fare için pad tavsiye edebilecek var mı? bide nerde bulabilirim vatanda filan yok link verebilirseniz sevinirim
  • Bu arada geri tepme önleyicisi için '3' tuşuna 2 kere basıyoruz. Daha sonra açılan pencerede '4' tuşuna basarak geri tepme değerini kullandığımız silahın tepme oranına bağlı olarak azaltıyoruz.
    Hatta denemek için mauseniz 3. moddayken sol tuşa basılı tuttuğunuzda imleç kendi kendine aşşağı inecektir.

Bunu anladıkta battefield da dürbün açmak için sağ tuşa basılı tuttuğumuzdan geri tepme olayı çalışmıyor bunu nasıl yapıcam ???
  • 4 aydır kullanıyorum ama programını kuruyorum sonra program açılmıyor birdaha ne yapmam gerekiyor
  • Bloody gun3 v7 i az önce izmit carrefour dan 70 tl ye aldım. Hatta 2 tane vardı ikisinide aldım.

• Ekstra odeme yapip core 3 almadan hangi dpi lar arasinda gecis yapabiliyoruz

• Dpi konusunda bir sınırlandırma yok. Core 3 makro ve birkaç ekstra özellik için gerekiyor.
  • HolyDemiJohn kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler core 2 bana yeterli o zaman dpi ihtiyacim var sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.