Arkadaşlar 3 arkadaş toplanıp A4Tech G9200F serisi klavye mause setini aldık.Ancak 3'ümüzdede x2 click butonu çalışmıyor.Acaba bi ayarı varda bizmi bilmiyoruz çözemedik. Daha önceden bu sorunla karışlaşan arkadaşlar varmı acaba ?
Evet X2 butonuna bastığımızda çalıştır'a bir kod yazıp internet explorer sayfasına atıyor. Bilen veya fikri olanlar yazabilirmi ?
Kutusundaki dökümanda bir web adresi verilmiş olması lazım. Ordan gerekli programı indirip kurun düzeliyor.
Geçen hafta 9300 modelini aldım. Bu mouse'u özellikle çift tık butonu için almıştım dediğin gibi o butona basınca saçma sapan bişeyler yazıp nette o adrese bağlanmaya çalışıyordu. Programı indirip kurunca düzeldi. Hatta ilave bilgi: Klavyesini Lenovo N500 laptopta kullanıyorum, bunu 1-2 kere kullanınca laptopun klavyesinde harflerin yeri değişti, Onuda Fn-Numlock'a basarak düzelttim
quote:
Orijinalden alıntı: BoRDoX
Arkadaşlar 3 arkadaş toplanıp A4Tech G9200F serisi klavye mause setini aldık.Ancak 3'ümüzdede x2 click butonu çalışmıyor.Acaba bi ayarı varda bizmi bilmiyoruz çözemedik. Daha önceden bu sorunla karışlaşan arkadaşlar varmı acaba ?
Evet X2 butonuna bastığımızda çalıştır'a bir kod yazıp internet explorer sayfasına atıyor. Bilen veya fikri olanlar yazabilirmi ?
Anladım kardeş çok teşekkür ederim. Ancak kullanma klavuzuna baktığımda birşey görememiştim O yüzden attım bende. Sitesindede bununla ilgili bilgi yok. Yinede araştıracağım belki programa rastlarım. Mesajın için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: BoRDoX
a4 tech sitesinden donanımın ismini bul ve yazılımını yükle .... yoksa "çift tık" tuşu seni bir internet sayfasına yönlendirir... yazlımı yükledikten sonra istersen çift tık olarak istersen 16 in 1 olarak yani 16 komut atayarak kullanabilirsin... bende mouse aldım daha yeni a4 tech G9-200F v-track ve yanı sorunu yaşadım ... bu şekilde çözüldü problem... kolay gelsin