Şimdi Ara

a4 Tech x7 Mause Sorun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
30.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni aldığım A4Tech x7 xl-755bk sorunsuz çalışıyor fkat editöre girdiğimde macro yapmak için makro yöneticisine giriyorum ve şöyle bir Hata alıyorum

Sistem belirtilen nesneyi konumlandıramıyor.

Line: 0

Bazen de şu hatayı veriyor :

Sistem Hatası : -2146697210.

Tamama bastığımda macro yöneticisi açılıyor ama macroyu kaydetmeyi denediğimde tekrar hata veriyor.

3-4 kere sildim programı tekrar yükledim fakat bi değişiklik olmadı :(

Sorun çözülmüştür..

Eğer bir macro dosyası oluşturmak istiyorsanız, oscar editör dosyasının içinde hazır olarak gelen dosyalardan herhangi birini aynı dosyanın içine kopyaladıktan sonra adını değiştirin, ardından oscar editörde macro dosyası olarak bu dosyayı seçin, macro yöneticisine gelerek içeriğini değiştirebilir ve farenizi sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikuriNN -- 31 Aralık 2013; 1:37:37 >

• Programı güncellemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Programı güncellemeyi dene.
    Dedendim ama malesef olmadı . Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

Dedendim ama malesef olmadı . Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var arkadaşlar bugun eve gıdıınce güncelleme yapıcam ama duzelıcegını sanmıorum eger duzelmmesze ne yapıcam bılmıorum makrolar olustramıyacaksam napyım ben :S

• quote:

Orijinalden alıntı: zeal27

aynı sorun bende de var arkadaşlar bugun eve gıdıınce güncelleme yapıcam ama duzelıcegını sanmıorum eger duzelmmesze ne yapıcam bılmıorum makrolar olustramıyacaksam napyım ben :S

Alıntıları Göster
    sorunu buldum arkadaslar ılk fareyı pc ye taktımızda sıstem dırek fare ıcındekı yazılımı yukluyo sonra onu kaldırmadan bız cd yı yukluyoruz ve macro yaparken sorun cıkıyo

cozum: bılgısayardakı butun oscar yazılımlarını kaldırın 2 tane olması lasım
    sonra sadece cd yı yukleyıp pc yı yenıden baslatın sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hkntkmk

sorunu buldum arkadaslar ılk fareyı pc ye taktımızda sıstem dırek fare ıcındekı yazılımı yukluyo sonra onu kaldırmadan bız cd yı yukluyoruz ve macro yaparken sorun cıkıyo

Alıntıları Göster
    deniyeceğim inşallah dedıgın gıbı duzelır kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeal27

deniyeceğim inşallah dedıgın gıbı duzelır kardes

Alıntıları Göster
    Yardım !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A4 Tech Bloody V7 Gaming Mouse
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Yardım !

Alıntıları Göster
    Merhaba Bende oscar laser x7 axl-755bk modelini aldım cd pc yukledım ama macro yazarken aynı hatayı alıyorum kitapcıkda
    fare oscar yazılımını kurmadan once farenin diger oscar yazılımını kaldırın dıyor bu bende yok nsıl cozecegım anlatırsanız sevınırım kullananlar birde

kitapcıkda ; baslat programlarda oscar editor oscar mouse script editior gorduyseniz program basarı ile yuklenmıstır diyo bu sızde warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkntkmk

Alıntıları Göster
    dostum dediğini yaptım..ama olmadı yine.. yardım edebilr misn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare_90

dostum dediğini yaptım..ama olmadı yine.. yardım edebilr misn ?

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede var biri yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoPuK_

aynı sorun bendede var biri yardımcı olabilirmi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende de XL-760H fare ve G800V klavye var. Ben de Oscar Keyboard Editor'de script yazmak istiyorum ama her defasında diğer arkadaşlardaki gibi

hatasını alıyorum. X7'nin sitesinde klavye sürücüsünü yüklemeden önce eğer fare sürücüsü varsa silin diyor. Fakat ben kullandığım fare için herhangi bir sürücü yüklemedim. Windows'un kendi tanıdığı sürücü ile kullanmama rağmen yine de hata veriyor. A4Tech'e bununla ilgili bir mail yolladım. Bakalım ne cevap verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahmk

Arkadaşlar bende de XL-760H fare ve G800V klavye var. Ben de Oscar Keyboard Editor'de script yazmak istiyorum ama her defasında diğer arkadaşlardaki gibi

hatasını alıyorum. X7'nin sitesinde klavye sürücüsünü yüklemeden önce eğer fare sürücüsü varsa silin diyor. Fakat ben kullandığım fare için herhangi bir sürücü yüklemedim. Windows'un kendi tanıdığı sürücü ile kullanmama rağmen yine de hata veriyor. A4Tech'e bununla ilgili bir mail yolladım. Bakalım ne cevap verecekler.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben kendimce bir cozum buldum. mevcut yazilmis scriptleri acip onlari degistirip kaydettiginizde herhangi bir hata vermiyor.

• aynen sorun mevcut bitanesini seçin sonra onu değiştirin kaydedin düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki123

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beyler sorunu cözdüm ve hata olanağı sıfır :D beyler +rep verin çunku sizi cok mutlu edeceğim

sorun bit arkadaşlar bu cd verilen surum 86 bit sanirim benim bilgisayarımın 64 bit bende güzel bir site buldum ve 64 bit olan programı indirdim ve çalışıyor!!!! öbür programı sildim ve artık gelsin makrolarr şimdi sitenin link veriyorum. bu sitede gelmiş geçmiş her turlu x7 mause'nun bu programı bulunur :) ve site geliyorrrr....
    http://a4tech.a4-gcube.ru/drivers/135/

kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: volki123

beyler sorunu cözdüm ve hata olanağı sıfır :D beyler +rep verin çunku sizi cok mutlu edeceğim

sorun bit arkadaşlar bu cd verilen surum 86 bit sanirim benim bilgisayarımın 64 bit bende güzel bir site buldum ve 64 bit olan programı indirdim ve çalışıyor!!!! öbür programı sildim ve artık gelsin makrolarr şimdi sitenin link veriyorum. bu sitede gelmiş geçmiş her turlu x7 mause'nun bu programı bulunur :) ve site geliyorrrr....
    http://a4tech.a4-gcube.ru/drivers/135/

kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: 93Cem93

Merhaba arkadaşlar,

Yeni aldığım A4Tech x7 xl-755bk sorunsuz çalışıyor fkat editöre girdiğimde macro yapmak için makro yöneticisine giriyorum ve şöyle bir Hata alıyorum

Bazen de şu hatayı veriyor :

Tamama bastığımda macro yöneticisi açılıyor ama macroyu kaydetmeyi denediğimde tekrar hata veriyor.

3-4 kere sildim programı tekrar yükledim fakat bi değişiklik olmadı :(

merhaba
    747h kullanıyorum ve bu sorunu şu şekilde aşıyorum ben.
    mouse un tuşuna ayarlayacağım makro için önce oscar klasöründeki var olan bir mackroyu açarak onun üzerinden kendime göre düzenliyorum ve kayıt ediyorum.
    bu şekilde sorun giderilmiş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.234

Merhaba Bende oscar laser x7 axl-755bk modelini aldım cd pc yukledım ama macro yazarken aynı hatayı alıyorum kitapcıkda
    fare oscar yazılımını kurmadan once farenin diger oscar yazılımını kaldırın dıyor bu bende yok nsıl cozecegım anlatırsanız sevınırım kullananlar birde

kitapcıkda ; baslat programlarda oscar editor oscar mouse script editior gorduyseniz program basarı ile yuklenmıstır diyo bu sızde warmı ?

ayni olay bendede oluyor kardes mouse script editor bi turlu gorunmuyor 10 kere kurdum kaldirdim yok mouseninde diger yazilimi diye bise yok bakiom 2 ayri klasor var ama 1 tanesi pc ye kurulu digeri degil kac defa denedim hep basarisiz.A4 tech xl-755BK oscar i problemsiz kullanan varsa lutfen yardim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpapa

quote:

ayni olay bendede oluyor kardes mouse script editor bi turlu gorunmuyor 10 kere kurdum kaldirdim yok mouseninde diger yazilimi diye bise yok bakiom 2 ayri klasor var ama 1 tanesi pc ye kurulu digeri degil kac defa denedim hep basarisiz.A4 tech xl-755BK oscar i problemsiz kullanan varsa lutfen yardim...

merhaba macro yazabilmek ıcın mevcut macroyu secit editliceksiniz icerigini degistirip kaydediceksınız ancak bole oluyor

• quote:

quote:

quote:

merhaba macro yazabilmek ıcın mevcut macroyu secit editliceksiniz icerigini degistirip kaydediceksınız ancak bole oluyor

tskler dostum zaten oyle kullaniyorum suan yapacak bise yok :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

tskler dostum zaten oyle kullaniyorum suan yapacak bise yok :/

Alıntıları Göster
    XL750BH aldım. Önce bu hatayı veriyordu:

Sonra bunu vermeye başladı:

Teknik servisine mail attım bakalım ne olacak? 1-2 gün içinde çözüm bulamazsam mouse'u iade edeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.