mouse alalı yaklaşık 1 yıl oldu ama sağ ve sol tuşları tıklarken problem çıkıyor. Bazen bir kere tıklasanızda çift tıklıyor ya da bir şey sürüklerken kendi kendie bırakıyor falan...bu problem neden kaynaklaırıdr bilen var mı? Yeni bir şey almakmı lazım acaba :( Alıcaktım ama 50 lira olmuş yaw :(
driverini kaldırıp tekrar kurmayı dene olmadı başka bilgisayarda dene o da olmadı yenile :)
e yani fazla bi beklentin olmasın yenisinide alma bence bendede x7 var şimdilik memnunum ilerde bi sorun cıkarırsa değişmeyi düşünüyorum pek bi beklentim yok
beklenti neden olmasın canım...8 liralık mouse 4.cü senesindeyken 50 liralık mouse 1 yılı daha yeni dolduruyor ama tekleyerek tek beklentim çabuk bozulmasın başkada ne gibi bir beklentim olabilirki...mouse işte :D bu arada driver kullanmıyorum zaten aldığım ilk günden beri. bu arada İsTCLuB araştırman içinde teşekkürler ama bir daha a4tech almayı hiç düşünmüyorum. 1 yıl dolmadan bozulan 50liralık ürüne saygım kalmadı açıkçası
ben 30 YTL ye almıştı.Şimdi 45 YTL olmuş.
Eğer eliniz büyükse ms3 öneririm media markt ta 45 ytl civarındaydı.
yüzde 100 driverinda problem vardır ben 1.5 yıldır kullanıom hiçbir sorunum yok a4smart programından gir sağ ve sol tuşa ne atamış bak
Driver ile ne alakası var ya, okuyun öyle yorum yapın. Zaten konuyu hortlatmış "birileri". Bariz bir şekilde tuşlar yalama olmuş, ne driveri...
smarttan orta tuşu veya başka ayarları değiştirmeye çalıştıysa program diğer sağ ve sol tuşa başka tuşu veya middle click i atıo farketmemiştir ve bu sorun oluşmuştur
aynı sorun bendede vardı tamir gerektiren bi sorun farenin içinde tuş kısmı yumuşuyor bakır kısmı esnetmeniz lazım ben ole yaptım şimdi baya sert ve güzel konu açtım ama resim yükleyemedim