Şimdi Ara

A4-TECH X7-G800V vs Logitech G103

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu segmentte ne alırsanız alın fark olmaz. Bunların yerine g800'ün ps2'li olanını öneririm, anti-ghosting olarak.
    Ben şahsi olarak klavyede ekstra tuşların hanttallık dışında bir getirisinin olmadığını düşünüyorum. Bu iki klavye arasında ısrar ederseniz, g103'ün soldaki tuşlarının normal tuşlarla aynı yükseklikte olduğunu unutmayın, oyunlarda alışana kadar sinir krizlerine sokabilir. g800 daha ideal bu konuda fakat, malzeme kalitesi olarak ucuz plastikten fazlası değil.
  • internetten anti-ghosting e baktım anladığım kadarıyla 4 tuşa birden basınca algılama yada bip bip ötmesiyle ilgili bi olay klavyeyi değiştirmemin asıl sebebi g tuşununun olmaması ben bu 2 örneği buldum bunların haricinde önerilerede açığım x7 nin ps2 si ile usc modelinin arasındaki fark nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 17 Ekim 2013; 14:42:46 >
  • Herhangi bir fps oyunda olduğunuzu düşünün; eğilerek gidiyorsunuz (ctrl), ses çıkarmamak için yavaş yürüyorsunuz (shift), bulunduğunuz yer gereği çarpraz ilerlemeniz gerekiyor (w+a), bu sırada aniden arkanızdan gelen ayak sesi duydunuz hemen dönmeniz gerek. (Pb'de, f) Bunları aynı anda yapmanızı sağlıyor. Usb ile bağladınızda 4-5 civarı tuşa aynı anda basabilirken ps2 ile dilediğinizce basabilirsiniz. Bence asıl bu özellikleri göz önünde bulundurun yoksa g tuşlarıymış, makro tuşlarıymış hardcore olarak düşünülecek şeyler değil. Kişisel tercih meselesi fakat, ekstra tuşlar benim ayağıma dolanmaktan başka bir işe yaramadı.
  • logitechten vazgeçme 103 kullanıyorum memnunum makrolama için imzama bakınız.
  • teşekkürler ps2 olan mu modelini almaya arar verdim
  • logitech in fiyatı daha fazla olmasından başka a4 den + sını göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 17 Ekim 2013; 15:12:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

logitech in fiyatı daha fazla olmasından başka a4 den + sını göremedim

biz ona malzeme kalitesi diyoruz kardeş. daha uzun ömür diyoruz daha dayanıklı diyoruz daha sağlam diyoruz. korkma verdiğin para boşa gitmez . a4tech anca mahalle bilgisayarcılarından alınacak klavye işte kalitesi belli.
  • A4tech ne kadar bakkal klavyesi dense de bu segmentte logitech'ten geri kalır yanı yok. Pürüzlü yapısı olmasına dikkat çekerim ayrıca 5-6 saat kullanımda 1 kere parmanığınızın kaydığını hissetmezsiniz. Bu paraya alınan klavyeler de malzeme kalitesi aramayın, bunlara kaliteli malzeme diyorsanız klavye kullanmamışsınızdır.
  • A4 Tech KL-7MU modelini kullanmaktayım şuan nerdeyse 3 4 sene oldu hiç sorunsuz çalışmakta sırf boyası yüzünden değiştiriyorum yoksa klavyede sorun yok ben logitech in birçok hoparlörünü kullandım gerçekten logitech hoparlör konusunda 10 numara ama orta segment kalvyeleri a4 lerle kafa kafaya a4 x7 yi hiç canlı olarak denemedim ama g103 ü görmiştüm ve çokda fark olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 17 Ekim 2013; 15:40:08 >
  • klavyeyi araştırıren en son V modeli usb li olan ile mu modeli ps2 li olan arasında baıyordum ps2 li olan aynanda 4 tuşa imkan sağlıyormuş V kaç tuşa imkan sağlıyor acaba bunu nerden öğrene bilirim ne değeri olarak geçer bu ?

Birde bu mu modelinde makro özelliği yokmuş geliba sadece h . , gibi tuşları elinin yakınına koymuşlar doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 18 Ekim 2013; 12:00:43 >
  • ps2 li olanda makro yok fakat aynı anda 4 tuş değil sınırsız tuşa basıyorsun. Asıl usb'de 4'ten yukarı basamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: minscnboo

ps2 olması birkaç tuşa aynı anda basınca sorun yaratıyor mu peki? sorun değildir heralde, öyle bi tasarım salaklığı yapmamışlardır artık diyorum ben..

Şimdi sen söyledikten sonra denedim 4 tuşa aynı anda basınca problem yok ama 5. tuşa da bastığın zaman ötmeye başlıyor...Ahtapot olmadığımıza göre problem yok sanırım...

beni bu yanılttı gerçekten böyle ise usb almak daha mantıklı değilmidir ?
  • Fps oyunlarında 4 tuş yetmezse sinirlenip klavyeden çıkarabilirsiniz hıncınızı. Usb olanın makro avantajı var. Ama hangi oyunda makro gerek, ben bugüne kadar mouse harici hiçbir oyunda makro gereksinimi duymadım. ps2 olanında makro yok fakat yine tuşları atayabilirsiniz. Seçim sizin.
    Edit: Benim o kadar aşağıladığıma bakmayın, a4tech o kadar kötü yapmaz. Usb versiyonunu da alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Of Avernus -- 18 Ekim 2013; 13:28:08 >
  • 50 tl civarında olan tüm klavyeler öylemidirki acaba 5 tuş olsa yetecek benim farem standart bir fare olduğu için merak ettim makroyu yoksa gerektiğinden değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 18 Ekim 2013; 13:39:26 >
  • Bu civardaki klavyeler biraz da şans işi, 10 tllik everest klavye 6 tuşa basarken a4techler logitechter 4 tuştan yukarı çıkamayabiliyor.
    Şahsi görüşüm olmakla beraber, klavyede makronun bana hiçbir faydası olmadı.
    Sonuç olarak; x7 serisi düşük bütçeli oyuncular arasında peynir ekmek gibi satın alınan bir seri, kullanılmayacak kadar kötü değildir. Ben ps2 tavsiye ederdim ama bazı yerlerde x7nın ps2 sürümünde bile ghosting olduğu yazılmış. Usb alın, en azından makro hevesinizi yaşayın.
  • quote:

50 tl civarında olan tüm klavyeler öylemidirki acaba 5 tuş olsa yetecek benim farem standart bir fare olduğu için merak ettim makroyu yoksa gerektiğinden değil

hocam x7 türünü kesinlikle önermem bende vardı, ilk işim internetten 2. el logitech düşürüp almaktı
    g15 logitech oyuncu klavyesi düşürdüm 50 liraya almıştım gg açık arttırma ile.
    x7 ne kadar performansı iyi olsada daktilo ile yazı yazmaktan bir farkı yok tuşları çok ses çıkarıyor çok itici oluyor
    1 sene öğrenci yurdunda oda arkadaşımın sabah korkulu rüyası haline gelmişti klavyem

klavye alırken tuşların yumuşaklığı ve bilekten kavramalı olanları tercih etmeni öneririm o klavyede bileğini koyabileceğin bir yerde yok biraz elin açıkta kalıyor gibi.
    gönderdiğin logitech görünüş itibariyle güzel hatta bende alabilirim

şaka bir yana diğer konunuzda yardım istemiştim kendime baktığım klavyeyi size önereyim
    bu fiyata bulamazsınız :)
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-oyun-klavyesi-g105-96363264
    g105 satıcının demesine göre kutusu sadece denemek için açılmış. eğer öyle değilse onay vermez geri kargolarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E356EA9-A -- 18 Ekim 2013; 14:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirza-

quote:

50 tl civarında olan tüm klavyeler öylemidirki acaba 5 tuş olsa yetecek benim farem standart bir fare olduğu için merak ettim makroyu yoksa gerektiğinden değil

hocam x7 türünü kesinlikle önermem bende vardı, ilk işim internetten 2. el logitech düşürüp almaktı
    x7 ne kadar performansı iyi olsada daktilo ile yazı yazmaktan bir farkı yok tuşları çok ses çıkarıyor çok itici oluyor
    1 sene öğrenci yurdunda oda arkadaşımın sabah korkulu rüyası haline gelmişti klavyem

klavye alırken tuşların yumuşaklığı ve bilekten kavramalı olanları tercih etmeni öneririm o klavyede bileğini koyabileceğin bir yerde yok biraz elin açıkta kalıyor gibi.

şaka bir yana diğer konunuzda yardım istemiştim kendime baktığım klavyeyi size önereyim
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-oyun-klavyesi-g105-96363264
    g105 satıcının demesine göre kutusu sadece denemek için açılmış. eğer öyle değilse onay vermez geri kargolarsınız :)

gerçekten dediği gibi sıfır ürünse kesinlikle g105 alınmalı ama diğer ikisi arasından g103 derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

gerçekten dediği gibi sıfır ürünse kesinlikle g105 alınmalı ama diğer ikisi arasından g103 derim ben

şimdi ilk önce çok teşekkürler bu fiyata bi g105 linki verdiğiniz için 1 2 saat içerisinde o klavyeyi alıyorum galiba logitech g105 mi a4 tech g800 diye sormamam gerekli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

şimdi ilk önce çok teşekkürler bu fiyata bi g105 linki verdiğiniz için 1 2 saat içerisinde o klavyeyi alıyorum galiba logitech g105 mi a4 tech g800 diye sormamam gerekli

ee yani g105 ledleri yeter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.