Şimdi Ara

A4 tech logitech x89 oscar neon gaming mouse - makro sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A4 tech logitech x89 oscar neon gaming mouse için makro ayarını bir türlü yapamıyorum.

Aşağıdaki görselde en basit haliyle anlatabilmek için gecikme vs eklemeden bir ekran görüntüsü koydum. Makro çalıştığı anda sürekli olarak 3W4W yapmasını bekliyorum ancak mause 3w4444444444444444444444 şeklinde çalışıyor.

Not : Bu ayarı yaptıktan sonra sol kısımda (Dosya - Kaydet) butonuna basıp 2. görselde sağ alt köşede yer alan apply butonuna basıyorum.

Single, Cycle, Auto seçeneklerinin hepsini denememe rağmen yine belirttiğim gibi 4 tuşunda takılı kalıyor. Yardımınızı rica ederim. Teşekkürler.

1. Görsel:

2.Görsel :

• Kendim çözümü buldum, başkalarının da faydalanması için buraya yazayım. Kayıt işlemini yaparken 1. ekran görüntüsünde bulunan kamera resmine basarak tuşlamaları yapmalısınız. Ardından ihtiyaç duymadığınız gecikmeleri kaldırarak, kalan gecikmeleri yine ihtiyaç duyduğunuz şekilde düzenlemelisiniz.

Diğer butonlar kullanılarak makro işlemini başarılı şekilde oluşturamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARITR -- 16 Ağustos 2021; 17:41:11 >
  • merhaba ;

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.

mause u aldım fakat macro yazamıyorum.

sorunu çözdüğünüzü söylemişsiniz.

acaba detaylı olarak anlatabilir misiniz ?

• dostum hala buralardaysan banada bi yardımcı olurmusun ?

• Merhaba bu konuda yardım edebilecek kimse varmı? aynı sorunu yaşıyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.