Şimdi Ara

A4-TECH X7 XL-750BH LAZER GAMER OYUN MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese yapacakları yorum ve önerilerden dolayı sonsuz teşekkür ederim.

Soruma gelirsek ben ''A4-TECH X7 XL-750BH LAZER GAMER OYUN MOUSE'' almayı düşünüyorum,ama aklımda bazı soru işaretleri var.Şimdi bu masusede Bloody ibaresi yok ama anladığım kadarıyla bazı ek özellikler için kime konuda 15 kimi konuda 20 dolar ödemek gerekiyormus.İşte zurnanın zırt dediği yerde burası,ben şimdi bu mause aldığımda kendine özel bir macro programı olacak herhalde ama ben yine esktra 15-20 dolara ödeyecekmiyim bu arada eski mausemde A4-TECH olduğundan bu mause'ninde benim beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.(Bu arada enim eski mause uzunluk 12 santim ve gayet elime oturuyor bu mauseyı kullanan arkadaşlardan bu konuda yorumlarını bekliyorum)Yani anlıyacağınız bu seri bloodylerdeb farklı bir seri herhalde bu 20 dolarlık ek zımbırtı bu mause için geçerli değil herhalde.

Bu arada en çok oynadığım iki oyun;

-H1Z1
    -CS:GO

H1Z1 aim konusunda bana sıkıntı çıkarmıyor ama CS:GO'da bazen ilk 5-6 ele kadar 15-0 kil gidiyorum rekabetçi de ve bunu arttırmak istediğimden artık mause almaya karar verdim kulaklığım ve klavyem den memnunum.

Şimdiden hepinizin adına iyi günler dilerim.
     A4-TECH X7 XL-750BH LAZER GAMER OYUN MOUSE A4-TECH X7 XL-750BH LAZER GAMER OYUN MOUSE

• A4tech x7 bende vardı cok uzun sure kullandım. hakkını verdı ama sonradan kablosu hasar gördü çok üzülmüştüm. cok memnun kalırsın tam bır oyun mousesı. Bende csgoda kulandım cok ıs gördü..
    sorunu tam anlayamadım ama benım bıldığm kadarıyla x7 ve x7 bloody farklı mouseler. Bende normal x7 vardı ama nette orjınal x7 sıtesınde macro programları var. Bekı bu cevap ısını gorur onun harıcı pek anlayamadım
    http://www.x7.cn/en/download.asp
  • Kafamdaki soru işaretlerinin büyük bir kısmı gitti sadece öğrenmek istediğim bu x7 ve blood x7 farklı seri bu normal x7 lerin bir sürü modeli var sizce hangi modelini almalıyım birde normal x7'lerde bloody gibi core 3 ekstra özellik için para ödemek gerekiyor mu açtırmak için normal x7'lerde tek sorum bu birde az önce belirtiğim gibi hangi x7 benim için en iyi seçim olur?

Şimdiden teşekkürler gösterdiğin ilgiden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 17 Ocak 2016; 0:10:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.