Şimdi Ara

a4tech x7 xl-760h mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizdede yapıyormu bilmiyorum ama hızlı çevirince dönmüyor takılıyor. daha bugün aldım sanırım mouse bozuk of ya.

• bende alalı 1 hafta oldu hiçbir sorun yok gayet hassas ve hızlı bir mouse gidip değiştir ürünü sonuçta öyle bir hakkın var farkındasın demi
  • zaten ertesi gün değiştirdim. Ancak bu mousenin bazı yüzeylerle ciddi problemleri var.
  • mouse pad ile kullan .
  • steelseries qckde denedim sorun var hadi onu geçtim a4tech x7 gaming padin bile pürüzlü tarafında sorun çıkartıyor.
  • dpi ı düşür 3600de kullanıyorsan işlemcinde düşükse saçmalar.

bnde sorun yok 10 numara mouse. daha önceden almadıgıma pişmanım
  • dpi 600 işlemci i7. Farklı mousepadlerde deneyeneniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 14 Haziran 2011; 14:57:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    a4tech x7 xl-750bh macro atama
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düşük dpi de saçmalıyor demek..

2 çözüm var. a4 ün kendi yazılımını kur Mouse ın içindeki belleğe yeni sürümü kur
    yada götür iade et yenisini versinler.

Aldıgımdan beri çok memnunum. Kabloluya sağuktm en başından. Kablolununda avantajı varmış. ah bide oyun oynarken sağa sola takılmasa...
  • Haa eğer imkanın varsa karbon fiber üzerinde dene. benim mause padim öyle =) 50*50 lik karbon fiberi masama yapıştırttm. ideal bir kullanım sağlıyor.

Yada iş yerim için internetkaffe den aldığım bir kumaş var. oda karbon fibere benziyor.

Ankaradaysanız Kızılayda CH@tlak cafe 2 var Fevzi Çakmak 2 de. orada görmüş oradan almıştım ilk. Gayet başarılı. Fiberi aratrmıyor.
  • mouse içindeki bellege yenisini nasıl kurucam?
    birde kullanırken proifl den profil2 ye geçiyor nasıl engelerim
  • gncel yardım pls
  • mouse un yanındaki tuşlara makro olarak profil değiştirme tuşu atamış olabilirmisn yanlışlıkla?
  • Arkadaşlar bende de bu modelden var ama 2 sorunum var; ilk olarak mouse ile gelen programda mouse tuşlarının işlevlerini değiştiriyorum, programda istediğim şekilde yazıyor ama uygulamaya gelince ilk günkü gibi... Örneğin scroll'ün solundaki tuş normalde 2 click tuşu, ben bunu programdan klavyenin Q tuşu olarak değiştiriyorum, fakat işe yaramıyor, yine 2 click olarak işiyor. Bir diğer sorunum ise, scroll aşağı-yukarı gitmenin yanı sıra sağa sola da gidiyor da, nasıl gidiyor? Scroll'ü sağa sola oynatıyorum, etki yok. Son olarak mouse'un altında bir tane siyah tuş var, o ne işe yarıyor?
  • Ayarını yaptıktan sonra save etmelisin.
    Scrool yani ortadaki tekerlek sağa sola gitmiyor kardeşim sadece yukarı aşağı. Bir yanlışın olmasın?
    Mousenin altındaki siyah tuş anti vibrate tuşu yani titreşim engelleyici. Mouseyi kaldırdığında o tuş serbest kalır lazeri etkisiz hale gelir. Geri koyduğunda tuşa basıldığından lazer devreye girer mousun çalışır bu şekilde indirip kaldırırken titreşimi engeller. Istersen bu özelliği programdan kapatabilirsin.
  • Hocam save ediyorum zaten programı tekrar açtığımda kaydettiğim şekilde de görünüyor ama uygulamada sorun var. Başka bir çözümü var mıdır?
  • olabililr cozum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimrevivo

mouse un yanındaki tuşlara makro olarak profil değiştirme tuşu atamış olabilirmisn yanlışlıkla?

olablilr çözüm?
  • Çok sinir bozucu bir mouse.

Note pad kullansan kullanmasan sorun yaratıyor iyi ilerlemiyor ekranda insana kafayı yedirtecek
  • ilk gamer mouse olarak ben xl 750bh kullandim bu bahsettiginiz hicbir problem yoktu.mouse a tus atadiktan sonra programin sag alt kosesinde download tusu olucak ona tiklayin ki atadiginiz tuşlar mouse a yuklensin yoksa mouse ilk gunki default ayarlarda kalir.

bu takilma olayi ise bilgisayarin hassaslik ayarini default ayarlarda kullanin belki bundan kaynakli bir sikinti olabilir
  • Farenin scrollün yanındaki çift click tuşunda çalışmama sorunu değilde ilk günkü gibi rahat çalışmama sorunu olan var mı? Benimkisi şahsen gıcırdıyor da resmen basınca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.