Şimdi Ara

A4-TECH X7-G800V vs Logitech G103 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mirza-

quote:

50 tl civarında olan tüm klavyeler öylemidirki acaba 5 tuş olsa yetecek benim farem standart bir fare olduğu için merak ettim makroyu yoksa gerektiğinden değil

hocam x7 türünü kesinlikle önermem bende vardı, ilk işim internetten 2. el logitech düşürüp almaktı
    g15 logitech oyuncu klavyesi düşürdüm 50 liraya almıştım gg açık arttırma ile.
    x7 ne kadar performansı iyi olsada daktilo ile yazı yazmaktan bir farkı yok tuşları çok ses çıkarıyor çok itici oluyor
    1 sene öğrenci yurdunda oda arkadaşımın sabah korkulu rüyası haline gelmişti klavyem

klavye alırken tuşların yumuşaklığı ve bilekten kavramalı olanları tercih etmeni öneririm o klavyede bileğini koyabileceğin bir yerde yok biraz elin açıkta kalıyor gibi.
    gönderdiğin logitech görünüş itibariyle güzel hatta bende alabilirim

şaka bir yana diğer konunuzda yardım istemiştim kendime baktığım klavyeyi size önereyim
    bu fiyata bulamazsınız :)
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-oyun-klavyesi-g105-96363264
    g105 satıcının demesine göre kutusu sadece denemek için açılmış. eğer öyle değilse onay vermez geri kargolarsınız :)

gerçekten dediği gibi sıfır ürünse kesinlikle g105 alınmalı ama diğer ikisi arasından g103 derim ben

şimdi ilk önce çok teşekkürler bu fiyata bi g105 linki verdiğiniz için 1 2 saat içerisinde o klavyeyi alıyorum galiba logitech g105 mi a4 tech g800 diye sormamam gerekli

ee yani g105 ledleri yeter

anlaşıldı g105 alınıyor satıcı ile irtibata geçtim yakında almış olurum

• zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun demek düşer bizede
  • aradaşlar hesapladım kargo 10 tl tutuyor 70 tl ye geliyor ve garantisi 4 ay almış bir ürün 83 tlye ücretsiz kargolu var acaba daha mantıklı olmazmıhttp://www.bimcomshop.com.tr/LOGITECH-G105-KABLOLU-Q-TR-GAMING-KLAVYE-920-003448,PR-1016384.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 18 Ekim 2013; 20:44:48 >
  • quote:

aradaşlar hesapladım kargo 10 tl tutuyor 70 tl ye geliyor ve garantisi 4 ay almış bir ürün 83 tlye ücretsiz kargolu var acaba daha mantıklı olmazmıhttp://www.bimcomshop.com.tr/LOGITECH-G105-KABLOLU-Q-TR-GAMING-KLAVYE-920-003448,PR-1016384.html

site güvenilir ise daha mantıklı tabi
  • quote:

aradaşlar hesapladım kargo 10 tl tutuyor 70 tl ye geliyor ve garantisi 4 ay almış bir ürün 83 tlye ücretsiz kargolu var acaba daha mantıklı olmazmıhttp://www.bimcomshop.com.tr/LOGITECH-G105-KABLOLU-Q-TR-GAMING-KLAVYE-920-003448,PR-1016384.html

tabi ama 50 lira dediğin için kararsız kalmıştım bunu önerirken bile..
    logitech'in 55 lira olması sayesinde önerdim

verdiğin sitede gerçekten ucuzmuş
    bir ürünü hiç açılmamış olarak almak tabiki daha mantıklı arasında 10 lira fark var bencede riske girmeye gerek yok :))
    çünkü bazı gittigidiyor üyeleri yollamıyor işi yokuşa sürüyor geç kargo veriyor keyfi olsun olmasın falan değmez 10 lira için

hayırlı olsun şimdiden

• evet normalde 50 tl idi ama bugün biraz daha buldum 65 70 civarı bütçem onun için yoksa evet normalde elimi bile süremezdim
  • quote:

quote:

bir ürünü hiç açılmamış olarak almak tabiki daha mantıklı arasında 10 lira fark var bencede riske girmeye gerek yok :))
    çünkü bazı gittigidiyor üyeleri yollamıyor işi yokuşa sürüyor geç kargo veriyor keyfi olsun olmasın falan değmez 10 lira için

hayırlı olsun şimdiden

şimdi ürün gelmeden para ödenmiyor hocam tüm ürünlerde varmı bilmiyorum ama 3d güvenlik olayı var artık siz onaylamadan ödeme yapılmıyor

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun şimdiden

şimdi ürün gelmeden para ödenmiyor hocam tüm ürünlerde varmı bilmiyorum ama 3d güvenlik olayı var artık siz onaylamadan ödeme yapılmıyor

gittigidiyorun sıfırgüvenlik adı altında var aynı olay galiba ama satan arkadar ben onunla uğraşamam dedim dedi onun için ben biraz huylandım açıkçası 50 tl dese yada kargo ondan olsa anında alacağım bakalım cevap yok daha

• hocam konuyu ya takip edin yada yorum yapmayın! lütfen
    ben klavyeyi ilk önerdiğimde zaten dedim eğer sıfır olduğundan emin olmazsanız onaylamazsınız diye :))
    yani tereciye tere satmak oluyor yaptığın iş yorummu kasıyorsun bilmiyorum

hayır zaten ben parası boşa gider demedimde
    neye göre bu yorumu yaptın onuda anlamış değilim, uğraşmaya değmez dedim!

adam kargolamasa gg seni 4 gün bekletiyor kargolaması için
    yada işi yokuşa sürse yine bekliyorsun bir o kadar.

ve ben haftada 4 kez en az sipariş veririm hani konuyu okuma zahmetine girmiyorsunuz bari cevapladığınız yazımı dikkatli okuyun hani onuda okumuyorsunuz insanlara birşey öğretiyormuş edasında konuşmayın
  • mesaj sayım artsa ne olur artmasa ne olur bana birşey kazandırmaz senin haftada kaç kez şipariş verdiğini ben nerden bileyim Ben senin şu yorumunu görünce yazdım o yorumu; verdiğin sitede gerçekten ucuzmuş
  • quote:

mesaj sayım artsa ne olur artmasa ne olur bana birşey kazandırmaz senin haftada kaç kez şipariş verdiğini ben nerden bileyim Ben senin şu yorumunu görünce yazdım o yorumu; verdiğin sitede gerçekten ucuzmuş

bak hocam
    ÇÜNKÜ demek nedeni şu demek

:))
    paran suya düşer filan dememişim nedeninde..
    uğraşmaya değmez demişim. 4 gün adam bekletse yeni siparişini verecek yeni kişi kargolayacak ertesi gün eline geçse
    toplam 6 gün beklemiş olacak değmez demek istedim :))

"kusuruma bakma" biraz sert bir uslup oldu sanırsam ama anlatmaya çalıştığım buydu

• böyle ol canımı ye arkadaş :) 10 lira için değmez tabi hiçbir şekilde ama alacak kişiye uygun şartlar olursa ki mesaj atmış kendisi daha uygun olabilir
  • quote:

böyle ol canımı ye arkadaş :) 10 lira için değmez tabi hiçbir şekilde ama alacak kişiye uygun şartlar olursa ki mesaj atmış kendisi daha uygun olabilir

eyvallah :))
    tabiki zaten kendisinede ilettim 50 liraya kadar demiş
    logitechin 55 lira olması beni tetikledi 60 liralık ürünü ona göndermeme o fiyata bulmak imkansız, 10 lira kargo tutuyormuş ..
    o kadar tutmaması lazım ama site indirimi filan var çünkü gerek aras gerek yurtiçi kargo firmalarıyla

5 liranın bile hesabını yapacaksın yeri geldiğinde, dünyada ekmek alamadığı için ölen insanlar varken
    gerçekten hiç kullanılmamışsa ürün, resimlerini en azından yollamasını isterse
    10 lira 10 liradır bence almalı ama belirttiğim gibi uğraşmak istemezse o yolu denemeli yoksa ben riski var demek istemedim

• satıcı ile iletişime geçtim 4 ay garantisi almış bu klavye nın 0 alınıren 3 yıl garantisi var o kadar zaman klavye neyapılmış bana baya ilginç geldi ve ben havale ile ödeyeceğim için sıfır risk varmış dediğiniz gibi gitti gidiyorun güvenli satış sistemi ama satıcı kabul etmedi
    kargo 5 tl olsa hemen alırım ama yok galiba ben göremedim onunla ilgili bilgi yok malesef
  • kesinlikle haklısın kargonun 10 lira olması benide şaşırttı aslında bende alışveriş yapmıştım ama 4-5 lira ydı kargo aynı şeyi söylüyoruz şartlar uygunsa kesinlikle g105 alınmalı oradan ama 70 i oraya verene kadar 80 i de öbür tarafa verebilir diye düşünüyorum yok ben çıkamam derse g103 üde tercih edebilir led ışığı eksik birtek çok fark yok aralarında
  • alırken nerde belirtiliyor kargo ücreti ben kabalama 10 tl dedim yani ne alırsam alıyım ben 10 tl den aşağı kargo parası ödemedim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 18 Ekim 2013; 22:29:20 >
  • zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    ürünün sayfasından kargo detayına girin orda 3.65 den başlayan fiyatlarla diyor siz ürünü sepete koyun orada göstermesi lazım fiyatı ayrıca satıcıda biliyordur
  • quote:

ürünün sayfasından kargo detayına girin orda 3.65 den başlayan fiyatlarla diyor siz ürünü sepete koyun orada göstermesi lazım fiyatı ayrıca satıcıda biliyordur

orada göstermez, satıcı kargoya verdiğinde gözükür ancak
    eğer mobil bölgede oturmuyorsan
    taş çatlasa 7.50 gelir
    satıcıya site anlaşması gereği indirimli olarak kargola diye belirt.

ben sana aşşağı yukarı gelecek rakamı söyleyeyim 6.50
  • yarın kararımı vereceğim teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.