Şimdi Ara

a4 Tech x7 Mause Sorun ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
30.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarınızda yüklü olan oscar dosyalarını silin vehttp://www.dosya.tc/server19/uikirn/X-755BK_XL-755BK_V5.204.exe.html bu linkteki driverı kurun. İyi macrolar )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: corzi

Arkadaşlar bilgisayarınızda yüklü olan oscar dosyalarını silin vehttp://www.dosya.tc/server19/uikirn/X-755BK_XL-755BK_V5.204.exe.html bu linkteki driverı kurun. İyi macrolar )))

X-755BK_XL-755BK modellerinin driverleri 747h serilerine çalışmıyor.
    daha önce denemiştim X-755BK_XL-755BK driverini mouse bulunamadı hatası veriyordu.
    X-755BK_XL-755BK serilerindeki driver daha güzel 5 profil hazırlanabiliyor ama 747h modellerinin driveri sadece 2 profil kayıt ediyor.

• Beyler ayni hatayı bende alıyorum çözüm olarak hazır makroların içine girip değiştirmeyi kullanıyorum bunun için anahtar aşağıda örneğin enter için anahtar kodu 40, a için anahtar kodu 4

keycode 4 = a A
    keycode 5 = b B
    keycode 6 = c C
    keycode 7 = d D
    keycode 8 = e E
    keycode 9 = f F
    keycode 10 = g G
    keycode 11 = h H
    keycode 12 = i I
    keycode 13 = j J
    keycode 14 = k K
    keycode 15 = l L
    keycode 16 = m M
    keycode 17 = n N
    keycode 18 = o O
    keycode 19 = p P
    keycode 20 = q Q
    keycode 21 = r R
    keycode 22 = s S
    keycode 23 = t T
    keycode 24 = u U
    keycode 25 = v V
    keycode 26 = w W
    keycode 27 = x X
    keycode 28 = y Y
    keycode 29 = z Z
    keycode 30 = 1 exclam
    keycode 31 = 2 quotedbl at at
    keycode 32 = 3 numbersign sterling sterling
    keycode 33 = 4 currency dollar dollar
    keycode 34 = 5 percent
    keycode 35 = 6 ampersand
    keycode 36 = 7 slash braceleft braceleft
    keycode 37 = 8 parenleft bracketleft bracketleft
    keycode 38 = 9 parenright bracketright bracketright
    keycode 39 = 0 equal braceright braceright
    keycode 40 = Return
    keycode 41 = Cmd_Debugger Escape
    keycode 42 = BackSpace
    keycode 43 = Tab
    keycode 44 = space
    keycode 45 = plus question
    keycode 46 = apostrophe grave bar bar
    keycode 47 = aring gr_E
    keycode 48 = diaeresis asciicircum asciitilde asciitilde
    keycode 49 = backslash bar
    keycode 50 = apostrophe asterisk
    keycode 51 = gr_z gr_Z
    keycode 52 = gr_c Ooblique
    keycode 53 = onehalf gr_At
    keycode 54 = comma semicolon
    keycode 55 = period colon
    keycode 56 = minus underscore
    keycode 57 = Caps_Lock
    keycode 58 = Cmd_Screen0 f1 F1
    keycode 59 = Cmd_Screen1 f2 F2
    keycode 60 = Cmd_Screen2 f3 F3
    keycode 61 = Cmd_Screen3 f4 F4
    keycode 62 = Cmd_Screen4 f5 F5
    keycode 63 = Cmd_Screen5 f6 F6
    keycode 64 = Cmd_Screen6 f7 F7
    keycode 65 = Cmd_Screen7 f8 F8
    keycode 66 = Cmd_Screen8 f9 F9
    keycode 67 = Cmd_Screen9 f10 F10
    keycode 68 = f11 F11
    keycode 69 = f12 F12
    keycode 70 = Print_Screen
    keycode 71 = Hold_Screen
    keycode 72 = Pause
    keycode 73 = Insert
    keycode 74 = Home
    keycode 75 = Cmd_ScrollFastUp Prior
    keycode 76 = Delete
    keycode 77 = End
    keycode 78 = Cmd_ScrollFastDown Next
    keycode 79 = Right
    keycode 80 = Left
    keycode 81 = Down
    keycode 82 = Up
    keycode 83 = Num_Lock
    keycode 84 = KP_Divide
    keycode 85 = KP_Multiply
    keycode 86 = KP_Subtract
    keycode 87 = KP_Add
    keycode 88 = KP_Enter
    keycode 89 = KP_End KP_1
    keycode 90 = KP_Down KP_2
    keycode 91 = Cmd_ScrollFastDown KP_Next KP_3
    keycode 92 = KP_Left KP_4
    keycode 93 = KP_Begin KP_5
    keycode 94 = KP_Right KP_6
    keycode 95 = KP_Home KP_7
    keycode 96 = KP_Up KP_8
    keycode 97 = Cmd_ScrollFastUp KP_Prior KP_9
    keycode 98 = KP_Insert KP_0
    keycode 99 = KP_Delete KP_Decimal
    keycode 100 = less greater backslash backslash
    keycode 101 = Menu
    keycode 104 = f13 F13
    keycode 105 = f14 F14
    keycode 106 = f15 F15
    keycode 107 = f16 F16
    keycode 109 = Power

• Arkadaşlar merhaba
    Sıkıntınızın cevabı bende nasıl demeyin uzun hikaye eğer haala sıkıntısı devam eden arkadaşım varsa bana ulaşsın.
    Ama her ihtimale karşılık olarak bir açıklama yapayım da ne olur ne olmaz ;)
    Benim ilk olarak aldığım yani bundan 4 yıl önce aldığım bir x7 xl-750bh serisi makro mouce var ve buna bağlı olarak verilen cd si. daha sonralarda yine aynı model maouce aldım fakat içinden çıkan cd ile yaptığım yükleme aynen yazdığınız sıkıntılara sebep oldu. bende buna istinaden araştırma yaptım ve şunu fark ettim yeni cd de bazı dosyalar eksik ve durum sıkıntı verici. Türkiye distribütörüne ulaşıp sıkıntıyı anlattım fakat tam bir cevap alamadım.

Şimdi sizlerle paylaşmak istediğim şu var ilk aldığım cd nin dosyalarını rar arşivi yapıp yakın çevreme dağıttım ve sıkıntıyı böylelikle çözdük. Eğer bendeki rar arşivini isteyen olursa iletişime geçsin herhangi bir ücret de istemiyorum ve de eğer bu rar arşivini genel paylaşıma sunabileck bir arkadaşım varsa lütfden yardımcı olsun zira ben şu paylaşım siteleri işini becremiyorum :(

Sıkıntılı olan arkadaşlara severek yardımcı olabilirim bilgilerinize Saygılarımla Kerem.

Dip not: Bu arada benim mauce macro yüklemiyor sıkıntıyı anlamadım ama macro oluşturmuyor demiyorum daha doğrusu acaba çipi mi yandı diye merak ediyorum....
    Yardımcı olabilecek arkadaş varsa haber bekliyorum!!!

• Kardeş aynı sorun bende var nasıl çözdünüz indirme başarısız falan diyor tuşları görevlendiremiyorum demo gibi sanki kafayı yiyecem acil yardımmmmmmmm
  • arkadaşların dediği gibi macro yöneticisine gir aç'a bas oradan var olan bir macroyu değiştir ve eğer dersen ki ben orjinal macro dosyalarını bozmak istemiyorum belki ileride lazım olur; bu söylediklerimi yapmadan önce C:\Program Files\OscarX7Editor5Mode\OscarX7Editor5Mode\ScriptsMacros\Turkish\MacroLibrary uzantılı dosyaya gir(sende daha farklı olabilir) oradan değiştireceğin dosyayı al ve yedekle böylece istedeğin zaman orjinal macroyu önceden değiştirmiş olduğun macro ile değiştirebilirsin
  • Çözüm aşağıda beyler

quote:

Orijinalden alıntı: alpykun

Edit: Bu şekil tamamiyle düzgün çalışmakta..

Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar, düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.

Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;

C:\Program Files (x86)\OSCAR Editor X7\ScriptsMacros\Turkish\StandardFile

burda " Makro İsimlendir.amc " olacak, bu dosyayı;

"Başlıksız Makro.amc" olarak tekrar adlandırıyoruz. Sorununuz düzelicek :)

Klasör içersinde son haliyle şu dosyalar olacak;

Başlıksız Makro.amc
    Script İsimlendir.ASC
    Untitle Macro.amc
    Untitle Script.ASC

Hoşçakalın

• VLX kullanıcısına yanıt
    Süpersin :) @VLX
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Çözüm aşağıda beyler

quote:

Orijinalden alıntı: alpykun

Edit: Bu şekil tamamiyle düzgün çalışmakta..

Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar, düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.

Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;

C:\Program Files (x86)\OSCAR Editor X7\ScriptsMacros\Turkish\StandardFile

burda " Makro İsimlendir.amc " olacak, bu dosyayı;

"Başlıksız Makro.amc" olarak tekrar adlandırıyoruz. Sorununuz düzelicek :)

Klasör içersinde son haliyle şu dosyalar olacak;

Başlıksız Makro.amc
    Script İsimlendir.ASC
    Untitle Macro.amc
    Untitle Script.ASC

Hoşçakalın

yaptığım halde hala indirme başarısız. usb çıkarıp silip yüklemek gibi birşeylerdemi yapmam gerekiyor. rezil birşey bu ya

• Arkadaşlar bende bugün a4 tech x7 aldım usb taktım ufak bi cd vardı yanında onuda kurdum fakat makro ayarlarında ayarlamalar yapabiliyorum bunu "ok" a basıp kaydedemiyorum "indirme başarız" hatası veriyor.
    ve haricinde videolarda baktım makro ayarı yapıp kaydettikden sonra mouse aktarma tuşu var ona basıp mouse a yüklüyolar ayarları bende o seçenek yoktur internet sembolü var fakat mouse sembolü yoktur. "ok" a basıp kaydedemediğim içinmi yoktur o seçenek ondan sonramı çıkacak ?? umarım anlatabildim
  • indirme başarısız hatasına çare bilen yokmu arkadaşlar ya. laptop a taktım orda oluyor "ok" basınca indirmeyi yapıyor ancak masaüstünde yapamıyorum indirme basarısız hatası alıyorum. laptopta win 8 yüklü masa üstünde win 7 64 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

indirme başarısız hatasına çare bilen yokmu arkadaşlar ya. laptop a taktım orda oluyor "ok" basınca indirmeyi yapıyor ancak masaüstünde yapamıyorum indirme basarısız hatası alıyorum. laptopta win 8 yüklü masa üstünde win 7 64 bit

Eğer laptopta indirme yapabiliyorsanız yeterli, laptopta macronuzu kaydedip mausa indirebiliyorsanız macro bütün PClerde çalışır. Hatta oscar editörün kurulu olmadığı pc lerde de çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

indirme başarısız hatasına çare bilen yokmu arkadaşlar ya. laptop a taktım orda oluyor "ok" basınca indirmeyi yapıyor ancak masaüstünde yapamıyorum indirme basarısız hatası alıyorum. laptopta win 8 yüklü masa üstünde win 7 64 bit

Eğer laptopta indirme yapabiliyorsanız yeterli, laptopta macronuzu kaydedip mausa indirebiliyorsanız macro bütün PClerde çalışır. Hatta oscar editörün kurulu olmadığı pc lerde de çalıştırabilirsiniz.

hiç aklıma gelmemişti :D yarın deneyeyyim :) iyi fikir valla :) la ne fenasın sen

• Aynı sorun bende de vardı baya uğraştım sonra usb girişlerimin 3.0 olduğu aklıma geldi. Mauseleri usb 2.0 olan portlara taktım sorun düzeldi.
  • Merhaba bende de makroları ayarlıyorum ama tanımlamak istediğim zaman mouse simgeli olan yere tıkladığımda yüklemiyor. bazı videolara baktığımda oraya basıldığında % şeklinde dolduğunu gösteriyor ama bende olmuyor, işletim sistemim windows 8.1

yarımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.