X-755BK_XL-755BK modellerinin driverleri 747h serilerine çalışmıyor. daha önce denemiştim X-755BK_XL-755BK driverini mouse bulunamadı hatası veriyordu. X-755BK_XL-755BK serilerindeki driver daha güzel 5 profil hazırlanabiliyor ama 747h modellerinin driveri sadece 2 profil kayıt ediyor.
Beyler ayni hatayı bende alıyorum çözüm olarak hazır makroların içine girip değiştirmeyi kullanıyorum bunun için anahtar aşağıda örneğin enter için anahtar kodu 40, a için anahtar kodu 4
keycode 4 = a A keycode 5 = b B keycode 6 = c C keycode 7 = d D keycode 8 = e E keycode 9 = f F keycode 10 = g G keycode 11 = h H keycode 12 = i I keycode 13 = j J keycode 14 = k K keycode 15 = l L keycode 16 = m M keycode 17 = n N keycode 18 = o O keycode 19 = p P keycode 20 = q Q keycode 21 = r R keycode 22 = s S keycode 23 = t T keycode 24 = u U keycode 25 = v V keycode 26 = w W keycode 27 = x X keycode 28 = y Y keycode 29 = z Z keycode 30 = 1 exclam keycode 31 = 2 quotedbl at at keycode 32 = 3 numbersign sterling sterling keycode 33 = 4 currency dollar dollar keycode 34 = 5 percent keycode 35 = 6 ampersand keycode 36 = 7 slash braceleft braceleft keycode 37 = 8 parenleft bracketleft bracketleft keycode 38 = 9 parenright bracketright bracketright keycode 39 = 0 equal braceright braceright keycode 40 = Return keycode 41 = Cmd_Debugger Escape keycode 42 = BackSpace keycode 43 = Tab keycode 44 = space keycode 45 = plus question keycode 46 = apostrophe grave bar bar keycode 47 = aring gr_E keycode 48 = diaeresis asciicircum asciitilde asciitilde keycode 49 = backslash bar keycode 50 = apostrophe asterisk keycode 51 = gr_z gr_Z keycode 52 = gr_c Ooblique keycode 53 = onehalf gr_At keycode 54 = comma semicolon keycode 55 = period colon keycode 56 = minus underscore keycode 57 = Caps_Lock keycode 58 = Cmd_Screen0 f1 F1 keycode 59 = Cmd_Screen1 f2 F2 keycode 60 = Cmd_Screen2 f3 F3 keycode 61 = Cmd_Screen3 f4 F4 keycode 62 = Cmd_Screen4 f5 F5 keycode 63 = Cmd_Screen5 f6 F6 keycode 64 = Cmd_Screen6 f7 F7 keycode 65 = Cmd_Screen7 f8 F8 keycode 66 = Cmd_Screen8 f9 F9 keycode 67 = Cmd_Screen9 f10 F10 keycode 68 = f11 F11 keycode 69 = f12 F12 keycode 70 = Print_Screen keycode 71 = Hold_Screen keycode 72 = Pause keycode 73 = Insert keycode 74 = Home keycode 75 = Cmd_ScrollFastUp Prior keycode 76 = Delete keycode 77 = End keycode 78 = Cmd_ScrollFastDown Next keycode 79 = Right keycode 80 = Left keycode 81 = Down keycode 82 = Up keycode 83 = Num_Lock keycode 84 = KP_Divide keycode 85 = KP_Multiply keycode 86 = KP_Subtract keycode 87 = KP_Add keycode 88 = KP_Enter keycode 89 = KP_End KP_1 keycode 90 = KP_Down KP_2 keycode 91 = Cmd_ScrollFastDown KP_Next KP_3 keycode 92 = KP_Left KP_4 keycode 93 = KP_Begin KP_5 keycode 94 = KP_Right KP_6 keycode 95 = KP_Home KP_7 keycode 96 = KP_Up KP_8 keycode 97 = Cmd_ScrollFastUp KP_Prior KP_9 keycode 98 = KP_Insert KP_0 keycode 99 = KP_Delete KP_Decimal keycode 100 = less greater backslash backslash keycode 101 = Menu keycode 104 = f13 F13 keycode 105 = f14 F14 keycode 106 = f15 F15 keycode 107 = f16 F16 keycode 109 = Power
Arkadaşlar merhaba Sıkıntınızın cevabı bende nasıl demeyin uzun hikaye eğer haala sıkıntısı devam eden arkadaşım varsa bana ulaşsın. Ama her ihtimale karşılık olarak bir açıklama yapayım da ne olur ne olmaz ;) Benim ilk olarak aldığım yani bundan 4 yıl önce aldığım bir x7 xl-750bh serisi makro mouce var ve buna bağlı olarak verilen cd si. daha sonralarda yine aynı model maouce aldım fakat içinden çıkan cd ile yaptığım yükleme aynen yazdığınız sıkıntılara sebep oldu. bende buna istinaden araştırma yaptım ve şunu fark ettim yeni cd de bazı dosyalar eksik ve durum sıkıntı verici. Türkiye distribütörüne ulaşıp sıkıntıyı anlattım fakat tam bir cevap alamadım.
Şimdi sizlerle paylaşmak istediğim şu var ilk aldığım cd nin dosyalarını rar arşivi yapıp yakın çevreme dağıttım ve sıkıntıyı böylelikle çözdük. Eğer bendeki rar arşivini isteyen olursa iletişime geçsin herhangi bir ücret de istemiyorum ve de eğer bu rar arşivini genel paylaşıma sunabileck bir arkadaşım varsa lütfden yardımcı olsun zira ben şu paylaşım siteleri işini becremiyorum :(
Sıkıntılı olan arkadaşlara severek yardımcı olabilirim bilgilerinize Saygılarımla Kerem.
Dip not: Bu arada benim mauce macro yüklemiyor sıkıntıyı anlamadım ama macro oluşturmuyor demiyorum daha doğrusu acaba çipi mi yandı diye merak ediyorum.... Yardımcı olabilecek arkadaş varsa haber bekliyorum!!!
Kardeş aynı sorun bende var nasıl çözdünüz indirme başarısız falan diyor tuşları görevlendiremiyorum demo gibi sanki kafayı yiyecem acil yardımmmmmmmm
arkadaşların dediği gibi macro yöneticisine gir aç'a bas oradan var olan bir macroyu değiştir ve eğer dersen ki ben orjinal macro dosyalarını bozmak istemiyorum belki ileride lazım olur; bu söylediklerimi yapmadan önce C:\Program Files\OscarX7Editor5Mode\OscarX7Editor5Mode\ScriptsMacros\Turkish\MacroLibrary uzantılı dosyaya gir(sende daha farklı olabilir) oradan değiştireceğin dosyayı al ve yedekle böylece istedeğin zaman orjinal macroyu önceden değiştirmiş olduğun macro ile değiştirebilirsin
Çözüm aşağıda beyler
quote:
Orijinalden alıntı: alpykun
Edit: Bu şekil tamamiyle düzgün çalışmakta..
Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar, düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.
Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;
Oscar Editorde "the system cannot locate the object specified" hatası alan arkadaşlar, düzeltme formülünü yazıyorum. Yaklaşık 1-2 haftadır ben de aynı dertten muzdariptim.
Oscarın yüklü olduğu dizine gidin, ve şu klasörü bulun;
yaptığım halde hala indirme başarısız. usb çıkarıp silip yüklemek gibi birşeylerdemi yapmam gerekiyor. rezil birşey bu ya
Arkadaşlar bende bugün a4 tech x7 aldım usb taktım ufak bi cd vardı yanında onuda kurdum fakat makro ayarlarında ayarlamalar yapabiliyorum bunu "ok" a basıp kaydedemiyorum "indirme başarız" hatası veriyor. ve haricinde videolarda baktım makro ayarı yapıp kaydettikden sonra mouse aktarma tuşu var ona basıp mouse a yüklüyolar ayarları bende o seçenek yoktur internet sembolü var fakat mouse sembolü yoktur. "ok" a basıp kaydedemediğim içinmi yoktur o seçenek ondan sonramı çıkacak ?? umarım anlatabildim
indirme başarısız hatasına çare bilen yokmu arkadaşlar ya. laptop a taktım orda oluyor "ok" basınca indirmeyi yapıyor ancak masaüstünde yapamıyorum indirme basarısız hatası alıyorum. laptopta win 8 yüklü masa üstünde win 7 64 bit
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa.
indirme başarısız hatasına çare bilen yokmu arkadaşlar ya. laptop a taktım orda oluyor "ok" basınca indirmeyi yapıyor ancak masaüstünde yapamıyorum indirme basarısız hatası alıyorum. laptopta win 8 yüklü masa üstünde win 7 64 bit
Eğer laptopta indirme yapabiliyorsanız yeterli, laptopta macronuzu kaydedip mausa indirebiliyorsanız macro bütün PClerde çalışır. Hatta oscar editörün kurulu olmadığı pc lerde de çalıştırabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: MikuriNN
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa.
Eğer laptopta indirme yapabiliyorsanız yeterli, laptopta macronuzu kaydedip mausa indirebiliyorsanız macro bütün PClerde çalışır. Hatta oscar editörün kurulu olmadığı pc lerde de çalıştırabilirsiniz.
hiç aklıma gelmemişti :D yarın deneyeyyim :) iyi fikir valla :) la ne fenasın sen
Aynı sorun bende de vardı baya uğraştım sonra usb girişlerimin 3.0 olduğu aklıma geldi. Mauseleri usb 2.0 olan portlara taktım sorun düzeldi.
Merhaba bende de makroları ayarlıyorum ama tanımlamak istediğim zaman mouse simgeli olan yere tıkladığımda yüklemiyor. bazı videolara baktığımda oraya basıldığında % şeklinde dolduğunu gösteriyor ama bende olmuyor, işletim sistemim windows 8.1
yarımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme