ASUS B450M K II FLASHBACK OLMUYOR
Arkadaşlar merhaba. Yeni montaj yaptım ve Flashback işlemini yaptıktan sonra ekran gelmiyor.
Flash belleği biçimlendirdim ve asusun sitesinden en son bios u indirip içine attım.Ve flashback portuna takıp düğmeye basılı tuttum.Işık yanıp sönmeye başladı ve bittikten sonra ekran gelmedi. Sebebi ne olabilir 2 farklı Flashbellek denedim. En son güncel Bios ve bir öncekini denedim. Atladığım bir şey var mı ?
Bir videoda tüm donanımlar çıkarılmış şekilde yapılıyordu onun etkisi var mı? Ram ssd işlemci gibi
Eski işlemci bulmadan yapabilmenin yolu yok mu?
RYZEN 5 5600
ASUS B450M K II FLASHBACK OLMUYOR
Arkadaşlar merhaba. Yeni montaj yaptım ve Flashback işlemini yaptıktan sonra ekran gelmiyor.
Flash belleği biçimlendirdim ve asusun sitesinden en son bios u indirip içine attım.Ve flashback portuna takıp düğmeye basılı tuttum.Işık yanıp sönmeye başladı ve bittikten sonra ekran gelmedi. Sebebi ne olabilir 2 farklı Flashbellek denedim. En son güncel Bios ve bir öncekini denedim. Atladığım bir şey var mı ?
Eski işlemci bulmadan yapabilmenin yolu yok mu?
RYZEN 5 5600
ÖN PANELDEKİ TYPE-C GİRİŞİ ANAKARTA BAĞLANIYOR MU
Kasanın ön tarafında ki type c girişini nasıl kullanabilirim arkadaşlar ?
15 BİN TL GAMİNG KASA TAVSİYE LÜTFEN.
Arkadaşlar merhaba. Şuan Asus Tuff gaming laptop kullanıyorum i5 gts 1650ti 1 tb ssd ama masaüstü tadını hiç alamıyorum.
Bu pc yi satıp biraz ekleyip kasa almak yada dizmek ( benim tercihim ) istiyorum. Umarım 12 bin bandında satabileceğim bu hafta.
Piyasadan uzun zamandır uzağım biraz araştırdım genelde r5 5600 ve yanına rx 6700 veya 6700xt demişler.Ama bunların yanına diğer bileşenler için adını dahi duymadığım markalar var sanırım fiyatı uygun tutmak için.Asus marka önceliğim.
Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak isterim.
Fps ağırlıklı oynarım (Apex,valorant ve BF 2042** ) Ek olarak rdr 2 ve haziranda bol bol ***Diablo 4*** olacak :)
Monitör : Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz
10 TL CİVARI GAMİNG LAPTOP ÖNERİ
Arkadaşlar Merhaba.Aslında masaüstü kullanmayı seviyorum ve dizmek aşırı eğlenceli ama laptop almak zorundayım ve bu konuda neye dikkat etmeliyim bilmiyorum.Tavsiyeleriniz nedir.Genelde Fps oyunu oynuyorum Apex legends,Valorant,Cs go Tarzı.
Muhtemelen artı olarak monitör alıp bağlarım öyle kullanırım oyun için. Şimdiden teşekkürler
Aklımdaki markalar Asus ve Msi
1000-2000 TL Gaming monitör tavsiye(FPS)
|
|
|
APARTMANIN ALTINDAKİ BOŞ DÜKKANDAN KOKULAR GELİYOR.
|
CS GO İÇİN F/P ÜRÜNÜ KULAKLIK
|
ASUS PRİME B450M PLUS|Amd RYZEN 5 1600|Asus 4 GB 256 BİT RX 470|SAMSUNG 250 Gb SSD |Kingston PREDETOR 8x2 Hyperx 3000 mhz DDr4 dual kit |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 711
İkinci El Bölümü Mesajları: 22
Konularının görüntülenme sayısı: 11.662 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware