Şimdi Ara

Modem tavsiyesi Oyun için (Ping)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Hat değerlerim 16 mb e kadar destekliyor ve 12 mb rahatlıkla alabilirsiniz dedi görevli.Çok oyun oynayan birisiyim ve evde kablosuz bağlanan kişi sayısı en az 3-4 kişi.
    www.teknosa.com
    TP-LINK Tp-Link Archer Vr400 Ac 1200 Mbps Vdsl/Adsl Modem Router Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/tplink-archer-vr400-ac-1200-mbps-vdsladsl-modem-router-p-125430690

www.teknosa.com
    TP-LINK Tp-Link Vr600 1600 Mbps Ac Kablosuz Wps Ewan 3G/4G Paylaşımlı Adsl2+ Modem/Router/Ap Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/tplink-vr600-1600-mbps-ac-kablosuz-wps-ewan-3g4g-paylasimli-adsl2-modemrouterap-p-125430582?_sgm_campaign=scn_4e87649dc291c000&_sgm_source=125430582&_sgm_action=click

www.teknosa.com
    ASUS Asus Dsl-Ac51 Ebeveyn Destekli Adsl/Vdsl Wi-Fi Modem Router Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/asus-dslac51-ebeveyn-destekli-adslvdsl-wifi-modem-router-p-125430742

Zyxel VVMG3312 modeli kafama yattı gibi.Diğer modellere 650 TL gibi çok para vermelimiyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa. -- 3 Mart 2019; 18:36:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Buna bakmanı öneririm f/p bir cihaz
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr1200-ac-1200-mbps-wireless-dual-band-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-pm-HB00000F59F8?fbclid=IwAR1Ey3Ybm54aCL35DzjwRZOraLaAsZO-VAGBP0Ruva-he0LOKrCpKG-QqXI
    son eklediğim zyxel sanki bundan daha iyi değilmi ? bilemedim şimdi. Bunun performansı nasıl acaba oyunda ve kablosuz bağlantıda. antende yok

• up
  • Tsubasa. kullanıcısına yanıt
    vr400 ve vr600 ün çekim güçleri antenleri dışarda olmasına karşın düşük bence eğer çekim gücünü ön planda tutuyorsan bunlardan uzak durmanı öneririm ve Asus modemlerinde özellikleri iyi görüksede donanımsal olarak verdikleri özellikleri karşılayamiyorlar ve yazılımsal olarak sorunlu cihazlar forumda asus modemlerin olduğu bölüme bakarak sorunlarını araştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 4 Mart 2019; 21:12:1 >
  • Ben senin yerinde olsam 2.el herhangi bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alırdım ve routera openwrt yada pavadan kurup modemi bridge moduna alıp routerı bağlardım ve o şekilde kullanırdım ve alabileceğin çoğu cihazdan daha iyi verim alırsın sadece tek bir sorunun olur ingilizce bilmiyorsan sıkıntı yaşarsın onun dışında en iyi alternetif çözüm bence bu olur
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    bence ikinci el bir adsl2 wifi özellikli bir modem almış olsa işini hayli hayli göreceği gibi daha da ucuza mal etmez mi? yakınımda olsaydı ona bir tane adsl2+ modem fırlatırdım ona ama şansına küssün.. şaka bir yana sırf senin bu tavsiyen için elime para geçince bu cihazı alacağım valla çünkü sürekli tavsiye ediyorsun ben kafaya koydum alacağım bu cihazı incelemesini de yaparım tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için vpn önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

Ben senin yerinde olsam 2.el herhangi bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alırdım ve routera openwrt yada pavadan kurup modemi bridge moduna alıp routerı bağlardım ve o şekilde kullanırdım ve alabileceğin çoğu cihazdan daha iyi verim alırsın sadece tek bir sorunun olur ingilizce bilmiyorsan sıkıntı yaşarsın onun dışında en iyi alternetif çözüm bence bu olur
    ingilizcem az çok varda yinede senin dediğin olay çok karışık geldi be üstat :D ping olarak performans iyi olurmu böyle
  • Tsubasa. kullanıcısına yanıt
    Eğer evde birden fazla cihaz varsa ve hızlarını ayarlamak istiyorsan iyi olur çümkü qos in gelişmiş versiyonu diyebileceğimiz sqm var bu firmwarelerde
  • madem 400'e kadar çıktın, wifi ac ve gigabit ethernet desteği olan bir cihaz al. ikinci el cihazlara da bakabilirsin, sıfır alman şart değil, normalde 5-10 yıl çalışır modemler.
    tp link vr200,300,400,600 ac1200 modellerine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 5 Mart 2019; 21:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

madem 400'e kadar çıktın, wifi ac ve gigabit ethernet desteği olan bir cihaz al. ikinci el cihazlara da bakabilirsin, sıfır alman şart değil, normalde 5-10 yıl çalışır modemler.
    tp link vr200,300,400,600 ac1200 modellerine bakabilirsin.
    güvenemiyorum modemde ikinci ele yaa en azından sıkıntı çıkartırsa garantiyle uğraşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.