VDSL kullanıyorum ve ttnet internet sağlayıcım. Devamlı online oyun oynayan biriyim (FIFA) ve oyun içerisinde yaşanan gereksiz kopmalara ve gecikmeler beni çileden çıkarıyor. Sonunda bu sorunun modemden kaynaklanabileceğini düşündüm umarım öyledir. Biraz araştırma yaptım ve bantgenişliği, gigabit vs.. çok seçenekli modemlerin olduğunu gördüm. Benim için sadece PING hızının yüksek olması ve stabil bir bağlantının olması. TP link ac 1200, Keenetix extradsl gibi cihazları önerenler var. 2.5 ghz wifi destekleyen ps 4 kullanıyorum ama kablo bağlantısını kullanıyorum çoğunlukla.
bütçem 200-500 TL
Önerileriniz heyecanla bekliyorum.
Keenetic marka alabilirsin. Yada asus ac750 veya tplink vr400 alabilirsin. Benim tecrübem en stabil pingi asus modemler veriyor. Tplink modemlerde ne hızda ne pingde stabilite görmedim şimdiye kadar. Önerim asus yada keenetic ama yinede araştırın bu 3 modeli. Ben kendim ac750 kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet Asus ve keenetic markası en çok duyduğum iki marka. Özellik bakımından telefondan kontrol edilebilmesi ve usb torrent download olması dikkatimi çeken
www.hepsiburada.com
Asus DSL-N16P Torrent-Bulut-DLNA-4G-VPN-ADSL-VDSL-FiBER-USB Fiyatı
Qos paketliyiciye sahip olan modemlere bak. Modeme veya router birden çok kişi bağlanıyorsa ping oluşur Qos ping sorunu çözmesi için var.
Qos nedir?
Bu özellik sadece modeme birden fazla bağlantılarda mı işe yarıyor? Tek kişi yaşıyorum, bende ping odaklı modem arıyorum merak ettim..
Keenetic ExtraDSL modeline bir gözat derim, şnteliqos özelliği var bunu aktif ettiğind modem üzerinde yoğun kullanılan uygulamaları kendi tespit edip band genişliği ve cpu performansı atıyor çok başarılı bir uygulama, pubg ile sürekli headshot yiyordum şimdi en krak headshotcu oldum